Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, 20inchDT napisał:

hqdefault.jpg

ac64fd9d7dac4e0b370124fe8b050930.jpg

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Pamiętajcie klapy obesrane, że to co dla PS5 jest sufitem, dla XSX jest zaledwie podłogą :cw:

nGO4D7c.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Far Cry 6? Trochę godności bocie XD

Oni nie mają nic innego jak multi i ubiklony a godność? Pff

3ED7B7AE-B7BE-43E6-BC2F-1214DF0D8B6D.jpeg

Opublikowano

Pioterek wyjechał z jakims farcryem dla debili, no beka z tych przygrywow. Kiedy posiadacze Sonki grają w najwybitniejsze tytuły obecnej generacji, te karakany mogą się co najwyżej jarac porównaniami gier ze śmietnika :shieeet:

Edytowane przez izon

Opublikowano

Ale czemu wyrywasz klapów od debili?  :( po zakupach growych widać że to niebiescy bracia gustują w takim surowym gównie jak far cry:nosacz3:

Opublikowano

Tylko dla niebieskich to kolejny multi platformowy szpil w morzu dobroci i gier a w przypadku Xa jedyna nowa gra

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

Tylko dla niebieskich to kolejny multi platformowy szpil w morzu dobroci i gier a w przypadku Xa jedyna nowa gra

Zawsze ten sam psychiatryk. To po chuj kupujecie tę "gre ze smietnika" jak jest "morze dobroci"?

Opublikowano

Uwaga, uwaga, klapy zaraz wskażą lepszego od FC6 sandboxa z pierwszej osoby made in only PS5...:reggie:

No no nie wstydźcie sie, jaki tam w tym morzu dobroci only for PS5 exik chodzi wam po głowie? :kaz:

Opublikowano

Nieee, co ty. Takie arcydzieła tylko na PS5 i na laptopie z biedronki.

Opublikowano

Niebieska ladacznica bez gier po roku obecności na rynku coraz bardziej traci dystans do zielonej bestii?

Wow, to jest świeże. Kto by się spodziewał, że szrot składany w szopie pod Wuhan nie ma szans w technologicznej rywalizacji z majstersztykiem inżynieryjnym od Pana Spencera :xboss:

Edytowane przez dee

Opublikowano

Zle to wyglada:pechowiec: krążą plotki jakoby jakiś utuczony knur jeździł po xgs i szeptał devom na ucho "zrob mi gaas-a":pechowiec: nie dziwota, że nie chcą być w ten brutalny sposób molestowani.

Screenshot_20211010-134531_Twitter.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, PIOTR8642 napisał:

Uwaga, uwaga, klapy zaraz wskażą lepszego od FC6 sandboxa z pierwszej osoby made in only PS5...:reggie:

No no nie wstydźcie sie, jaki tam w tym morzu dobroci only for PS5 exik chodzi wam po głowie? :kaz:

No dobra, nie mamy. A wy macie? Nie. No właśnie.

No bo co tam jest, Google Maps z samolotem i...? 

Bo co tam boty?

Spoiler

Starałem się pisać jak PIOTR8642 :shieeet:

Edytowane przez triboy

Opublikowano

Boty dajcie screena z exow, w które gracie!!:rofl:

Opublikowano

Mając do wyboru granie w eksy na plejstejszyn i zostanie rozstrzelanym, każdy człowiek obdarzony rozumem i godnością wybierze rozstrzelanie.

Opublikowano
34 minuty temu, dee napisał:

Mając do wyboru granie w eksy na plejstejszyn i zostanie rozstrzelanym, każdy człowiek obdarzony rozumem i godnością wybierze rozstrzelanie.

Czemu obrażasz tak bardzo użytkownika Paolo?

Opublikowano

Kolega Paolo? Wszyscy jesteśmy pod wrażeniem jego heroicznej postawy. Wziąc na siebie brzemię ekspolaracji dołów kloacznych zwanych eksami na sonkę, by dzięki nabytym w toku pracy badawczej doświadczeniom jeszcze mocniej i jeszcze celniej pluć na głowy niebieskich karłów gamingu :obama:

Opublikowano

Ale ze w miesiecznice kolowrotka smolenskiego uzytkownik dee dojebie w koncu dobrym humorem? Symboliczne

Opublikowano

Ja to bym się w ogóle nie śmiał z przyszłych pseudo-exów Sony. To wręcz smutne, że większość z nich będzie w stylu Faceta w Niebiesko-Czerwonych Rajtuzach i jemu podobnych wynaturzonych mutantów (zupełnie jak klapy) :( 

Opublikowano

Popijając Whiskey chciałem odpalić na BR Powrót żywych trupów 3 na Xie - kurwa nie obsługuje formatu :/ odpaliłem na PS5 i seans leci idealnie :) jednak PS5 to multimedialny kombajn

4B92C700-F1FD-45CF-BDB1-CF5E750C9C0D.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.