Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
33 minuty temu, Whisker napisał:

Popijając Whiskey chciałem odpalić na BR Powrót żywych trupów 3 na Xie - kurwa nie obsługuje formatu :/ odpaliłem na PS5 i seans leci idealnie :) jednak PS5 to multimedialny kombajn

4B92C700-F1FD-45CF-BDB1-CF5E750C9C0D.jpeg

Wystarczy odpalić bibliotekę X-śmieciary i mamy powrót żywych trupów.

Opublikowano
44 minuty temu, Whisker napisał:

Popijając Whiskey chciałem odpalić na BR Powrót żywych trupów 3 na Xie - kurwa nie obsługuje formatu

Cytat

Aby skorzystać z odtwarzania płyt na konsoli Xbox Series X musimy zainstalować aplikację Odtwarzacz Blu-ray, którą znajdziemy w sklepie Microsoftu.

xDDD 

Niebieskie karły gamingu zbyt głupie by ściągnąć dedykowaną apkę. Idealny target dla niebieskiej ladacznicy bez gier, stawiającą na ludzi o dwucyfrowym IQ

Opublikowano

Jebac weebów i gierki dla nich. Japonczycy wypierdalac z xboxa

Opublikowano
58 minut temu, Whisker napisał:

PS5 to multimedialny kombajn

Fajny ten kombajn, który nie wspiera Dolby Vision, a Dolby Atmos tylko podczas odtwarzania filmów UHD z płyty.

Opublikowano

PS5 to magia. Jak ta maszyna chodzi. Już zapomniałem od sierpnia. KAPITALNIE. Już wiem czemu Deathloop nie wyszedł na Xszczura. Odpadli by po 5 minutach.

Opublikowano

PS5 wrzucam płytkę i nie martwię się o nic, odpalam filmy z BR i działa na aXSX jakieś fikołki i dalej nie mogę :/ kurwa czemu PS5 takie kompatybilne

Opublikowano

Ja pierdolę, to jak ja oglądałem ostatnio Zimną Wojnę z blu-raya na Xboxie jak nie działa? Chyba coś zrobiłem nie tak :/

Opublikowano

No ja w ostatnim czasie też obejrzałem kilka filmów na swoim XSX z płyt Blu-Ray, 0 problemów. Też nie wiem, chyba zepsuta konsola, skoro odtwarza filmy bez problemu :(

Opublikowano
11 minut temu, YETI napisał:

Robactwo pewnie czeka jak trafi do gp.

Przecież ta gra była ograna 11 lat temu... Mam się rzucać na odgrzewanego kotleta? :yao:. Ja rozumiem, że klapy kupowanie remasterów mają we krwi, ale bez przesady.

Edytowane przez Shago

Opublikowano

Zagrałem w original z gp w tym roku, fajny tytuł. A ten remaster to :dynia: no ale wiadomo że u klaperstwa remastery i rimejki to chleb powszedni . 

Opublikowano

Najlepsze, że Soniacze mają masę gier. Sam wrzesień to Deathloop, DS i Kena a i tak z miłą chęcią wesprą twórców innych gier.

A Xśmieć ma gufno, ale i tak nic nie kupują innnego nawet z braku laku, bo cebula level expert XD XD BEKA konkretna z zielonych kanalii.

Opublikowano

Kena to ten tytuł w którym totalnie leży drewniana walka, jest pełna drobnych bugów i niedoróbek, a 81 na opencritic?

Serio ktoś jeszcze wierzy, że Sony nie smaruje jak pojebane za te recenzje swoich exów?

Opublikowano

Kierwa dobre to Psychonauts 2, taka cudowna gra w gamepassie a boty i tak walczą jakims MFS bo graficzka i nie trzeba się wysilać.

Konsola wspaniała tylko community kurwy.

Opublikowano

Niesamowite jak wielką ością w gardle u klapów jest to MFS. Nie mają się o co przypierdzielać, to czepiają się najbardziej zaawansowanego technicznie tytułu, jaki kiedykolwiek powstał. W przeciwieństwie do jakiegoś Returnala, czy DS których nikt nie kupił, to w MFS ciągle ktoś gra:

Microsoft Flight Simulator - Twitch Statistics and Charts · TwitchTracker

Opublikowano

A o co się innego przypierdalac, skoro na tej pustyni(Xboxie) nie ma wody(gier) to robimy co możemy, żeby utrzymać ten temat przy życiu. W prawdziwym życiu 14:1, Sonka

rozjebala konkurencje i w ogóle nie ma o czym rozmawiać:shieeet:

Opublikowano
29 minut temu, izon napisał:

Kierwa dobre to Psychonauts 2, taka cudowna gra w gamepassie a boty i tak walczą jakims MFS bo graficzka i nie trzeba się wysilać.

Konsola wspaniała tylko community kurwy.

Nikt tutaj nie skończył Psychonauts 2 wiec o czym my gadamy, na PS5 więcej graczy to ukończyło taka społeczność 

Opublikowano
58 minut temu, YETI napisał:

Robactwo pewnie czeka jak trafi do gp.

Coraz bliżej totalnego wyłożenia kuśki na wydawanie gier na gaasboxa:) czym prędzej tym lepiej jak ten rak zdechnie:cool:

Opublikowano

Przecież za moment ten Alan remaster wyląduję w GamePassie gdzie twórcy zarobią na nim więcej niż z tych wszystkich pudełek na ŚmiećStation. :dynia:

Retail to prank na głupich klapach, w siedzibie Spencera wraz z kolegami z Remedy ciśniemy z was teraz bekę karakany.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.