Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
33 minuty temu, Whisker napisał:

Popijając Whiskey chciałem odpalić na BR Powrót żywych trupów 3 na Xie - kurwa nie obsługuje formatu :/ odpaliłem na PS5 i seans leci idealnie :) jednak PS5 to multimedialny kombajn

4B92C700-F1FD-45CF-BDB1-CF5E750C9C0D.jpeg

Wystarczy odpalić bibliotekę X-śmieciary i mamy powrót żywych trupów.

Opublikowano
44 minuty temu, Whisker napisał:

Popijając Whiskey chciałem odpalić na BR Powrót żywych trupów 3 na Xie - kurwa nie obsługuje formatu

Cytat

Aby skorzystać z odtwarzania płyt na konsoli Xbox Series X musimy zainstalować aplikację Odtwarzacz Blu-ray, którą znajdziemy w sklepie Microsoftu.

xDDD 

Niebieskie karły gamingu zbyt głupie by ściągnąć dedykowaną apkę. Idealny target dla niebieskiej ladacznicy bez gier, stawiającą na ludzi o dwucyfrowym IQ

Opublikowano

Jebac weebów i gierki dla nich. Japonczycy wypierdalac z xboxa

Opublikowano
58 minut temu, Whisker napisał:

PS5 to multimedialny kombajn

Fajny ten kombajn, który nie wspiera Dolby Vision, a Dolby Atmos tylko podczas odtwarzania filmów UHD z płyty.

Opublikowano

PS5 to magia. Jak ta maszyna chodzi. Już zapomniałem od sierpnia. KAPITALNIE. Już wiem czemu Deathloop nie wyszedł na Xszczura. Odpadli by po 5 minutach.

Opublikowano

PS5 wrzucam płytkę i nie martwię się o nic, odpalam filmy z BR i działa na aXSX jakieś fikołki i dalej nie mogę :/ kurwa czemu PS5 takie kompatybilne

Opublikowano

Ja pierdolę, to jak ja oglądałem ostatnio Zimną Wojnę z blu-raya na Xboxie jak nie działa? Chyba coś zrobiłem nie tak :/

Opublikowano

No ja w ostatnim czasie też obejrzałem kilka filmów na swoim XSX z płyt Blu-Ray, 0 problemów. Też nie wiem, chyba zepsuta konsola, skoro odtwarza filmy bez problemu :(

Opublikowano
11 minut temu, YETI napisał:

Robactwo pewnie czeka jak trafi do gp.

Przecież ta gra była ograna 11 lat temu... Mam się rzucać na odgrzewanego kotleta? :yao:. Ja rozumiem, że klapy kupowanie remasterów mają we krwi, ale bez przesady.

Edytowane przez Shago

Opublikowano

Zagrałem w original z gp w tym roku, fajny tytuł. A ten remaster to :dynia: no ale wiadomo że u klaperstwa remastery i rimejki to chleb powszedni . 

Opublikowano

Najlepsze, że Soniacze mają masę gier. Sam wrzesień to Deathloop, DS i Kena a i tak z miłą chęcią wesprą twórców innych gier.

A Xśmieć ma gufno, ale i tak nic nie kupują innnego nawet z braku laku, bo cebula level expert XD XD BEKA konkretna z zielonych kanalii.

Opublikowano

Kena to ten tytuł w którym totalnie leży drewniana walka, jest pełna drobnych bugów i niedoróbek, a 81 na opencritic?

Serio ktoś jeszcze wierzy, że Sony nie smaruje jak pojebane za te recenzje swoich exów?

Opublikowano

Kierwa dobre to Psychonauts 2, taka cudowna gra w gamepassie a boty i tak walczą jakims MFS bo graficzka i nie trzeba się wysilać.

Konsola wspaniała tylko community kurwy.

Opublikowano

Niesamowite jak wielką ością w gardle u klapów jest to MFS. Nie mają się o co przypierdzielać, to czepiają się najbardziej zaawansowanego technicznie tytułu, jaki kiedykolwiek powstał. W przeciwieństwie do jakiegoś Returnala, czy DS których nikt nie kupił, to w MFS ciągle ktoś gra:

Microsoft Flight Simulator - Twitch Statistics and Charts · TwitchTracker

Opublikowano

A o co się innego przypierdalac, skoro na tej pustyni(Xboxie) nie ma wody(gier) to robimy co możemy, żeby utrzymać ten temat przy życiu. W prawdziwym życiu 14:1, Sonka

rozjebala konkurencje i w ogóle nie ma o czym rozmawiać:shieeet:

Opublikowano
29 minut temu, izon napisał:

Kierwa dobre to Psychonauts 2, taka cudowna gra w gamepassie a boty i tak walczą jakims MFS bo graficzka i nie trzeba się wysilać.

Konsola wspaniała tylko community kurwy.

Nikt tutaj nie skończył Psychonauts 2 wiec o czym my gadamy, na PS5 więcej graczy to ukończyło taka społeczność 

Opublikowano
58 minut temu, YETI napisał:

Robactwo pewnie czeka jak trafi do gp.

Coraz bliżej totalnego wyłożenia kuśki na wydawanie gier na gaasboxa:) czym prędzej tym lepiej jak ten rak zdechnie:cool:

Opublikowano

Przecież za moment ten Alan remaster wyląduję w GamePassie gdzie twórcy zarobią na nim więcej niż z tych wszystkich pudełek na ŚmiećStation. :dynia:

Retail to prank na głupich klapach, w siedzibie Spencera wraz z kolegami z Remedy ciśniemy z was teraz bekę karakany.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.