Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
48 minut temu, YETI napisał:

Podsumowując, x-kloszard niemal rok bez wartej ogrania gry, a na dodatek większość multiplatform wygląda gorzej. 

Bym zapomniał, nikt na tą x-śmieciare nie kupuje gier, bo robaki czekają aż trafi do mops passa, tym samym zabijają rynek. 

I jescze jedni, cała biblioteka tej x-kurtyzany do ogrania na laptopie z komuni. 

Jak jednym słowem można określić tych frajerów, którzy kolejny raz zostali wydymani przez microshit? Jest takie jedno określenie, ale nie powiem, bo milicji botowskiej popękają dopy. 

Nie spodziewałem się, że ten far cry tak tragicznie wygląda na gaasboxie:obama: przeciez te efekty na ps5 to zupełnie inna liga nieosiagalna dla gaasboxa. Oby xsx pro wyszło jak najszybciej bo poważne błędy przy projektowaniu konsoli są coraz bardziej widoczne. Jeszcze ten niszczesny xss co ciągnie całego gaasboxa do poprzedniej generacji:pechowiec:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 936,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Klapy jakie wyparcie i fikołek przy tym FC6. 

Aż zacytuje VGTech zamiast jakiś odklejeńców z twitera...

Cytat

PS5 uses a dynamic resolution with the highest resolution found being 3392x1908

Cytat

Xbox Series X uses a dynamic resolution with the highest resolution found being 3840x2160

To daje różnice na poziomie prawie 2mln pikseli więcej na XSX. Przecież to pogrom jak w Shadow of the Tomb Raider albo Warzone. Także znajcie swoje miejsce w szeregu i nie podskakujcie więcej najpotężniejszej konsoli świata.

Opublikowano
2 godziny temu, PanKamil napisał:

Mnie gierka rozczarowuje:pechowiec:

BTW. Latarka też zadaje jakieś obrażenia? Amunicja szybko się kończy.

Tymczasem Kamilek w AW nie wie do czego latarka służy  :shieeet:

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

Alan wake czyli kolejne juz kłamstwo gaascommunity:shieeet: mega przeciętna, nudna gra ale, że nie mieli odpowiedzi(dalej nie maja) na epickie singlowe nadgry sony to okłamali cały świat, że anal wake to dobra gra:yao: kłamstwo powtarzane tysiac razy staje się prawda i tak się to ma w przypadku stabilnego gaaslive, dobrego pada, i największe kłamstwo DOBREJ konsoli i dobrych gier:shieeet:

Opublikowano
4 minuty temu, Lord Protector napisał:

Tymczasem Kamilek w AW nie wie do czego latarka służy  :shieeet:

Wspaniałe jest to bieganie zielonych przegrywów po innych tematach żeby znaleźć argumenty do CW. Xbox sam się ora to łapią się tanich zagrywek. Słabe jak xsmiec. 

Opublikowano
10 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Klapy jakie wyparcie i fikołek przy tym FC6. 

Aż zacytuje VGTech zamiast jakiś odklejeńców z twitera...

To daje różnice na poziomie prawie 2mln pikseli więcej na XSX. Przecież to pogrom jak w Shadow of the Tomb Raider albo Warzone. Także znajcie swoje miejsce w szeregu i nie podskakujcie więcej najpotężniejszej konsoli świata.

Wielokrotnie czuć przy grach na PS5 że rozdzielczość jest zdecydowanie za niska na 4K. Tu nie trzeba DF, bo widać to.gołym okiem.

Po wyłączeniu tych zaczynających się triggerów (komfort i doświadczenia z gier poszybował pod sufit!) serio myślę żeby przełączyć PS5 do.monitora FHD. Szkoda mi HDRu, ale serio te gry latają w tak niskich rozdzielczościach, że po prostu wolę supersampling niż rozciągniętą na 55" breję. :/

Opublikowano

w

1 minutę temu, PanKamil napisał:

kłamstwo powtarzane tysiac razy staje się prawda i tak się to ma w przypadku stabilnego gaaslive

Whiskas to nawet sam uwierzył że gra w B4B na PS5 jak wstawiał te screeeny. Widzisz jak mu Godpass w głowie namieszał od tej ilości sztosów jaka tam jest :cw:

Opublikowano

Klaperskie jak czekają na premierę najpotężniejszej gry roku na najpotężniejszej konsoli w historii ludzkości XSX :banderas:

Teraz pomyślcie, taki yeti czy Kamilek nie mają i nie będąc mieć XSX więc zostanie im smutne walenie konia do YT, gdy reszta niebieskiej hołoty wysra się na swój honor i odda hołd panu Spencerowi i godpassowi. 

O ile nie przerośnie co niektórych obsługa dashboardu XSX TO, to ponoć bardzo skomplikowana sprawa dla przeciętnego klaperskiego matołka :yao:

Zwycięstwo Microsoftu w tej generacji jest miażdżące, wszystkie klapy na kolanach przed Spencerem, niebieska nierządnica do gier odstawiona do kąta czeka aż znajdzie się na olx jakiś nieświadomy i durny nabywca.

Opublikowano

No ocena b4b ponadprzeciętna jak na gaasboxa i smiecpassa:xboss:jeszcze nie pali się na żółto więc boty maja co swietowac:dynia:

Screenshot_20211012-124025_Chrome.jpg

Pomyśleć, że sięgają do śmietnika po takie crapy to aż zwyczajnie sie człowiekowi smutno robi na sercu.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
15 minut temu, LiŚciu napisał:

Wspaniałe jest to bieganie zielonych przegrywów po innych tematach żeby znaleźć argumenty do CW. Xbox sam się ora to łapią się tanich zagrywek. Słabe jak xsmiec. 

Dalej lepsze to niż wasze fikołki i zaklinanie rzeczywistości :shieeet:

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wielokrotnie czuć przy grach na PS5 że rozdzielczość jest zdecydowanie za niska na 4K. Tu nie trzeba DF, bo widać to.gołym okiem.

Po wyłączeniu tych zaczynających się triggerów (komfort i doświadczenia z gier poszybował pod sufit!) serio myślę żeby przełączyć PS5 do.monitora FHD. Szkoda mi HDRu, ale serio te gry latają w tak niskich rozdzielczościach, że po prostu wolę supersampling niż rozciągniętą na 55" breję. :/

Dobrze prawisz. Ostatnio byłem u kolesia ktory ma Ps5 i jak odpalił mi Warzone na tv 4k 55" to od razu sobie pomyślałem że co to kuźwa za niewyraźne mydło w porównaniu z tym co ja mam na XSX. A najlepsze jaja z tym dualbezsensem, gramy i nagle jeb, rozładowany. Koleś nerwy i mówi że co za jebane gówno, nie dośc że dzień wczesniej go ładował to jeszcze żadnego komunikatu że za chwile sie rozładuje. No meksyk. I chuj, z kanapy przesiadka na krzesło żeby kabel sięgnął :kaz:

Opublikowano
9 minut temu, PanKamil napisał:

No ocena b4b ponadprzeciętna jak na gaasboxa i smiecpassa:xboss:jeszcze nie pali się na żółto więc boty maja co swietowac:dynia:

Screenshot_20211012-124025_Chrome.jpg

Pomyśleć, że sięgają do śmietnika po takie crapy to aż zwyczajnie sie człowiekowi smutno robi na sercu.

No jedyną osobą jawnie chwalącą się, że w to gra, jest klap :dunno:. Do tego gra na Xboxie i pewnie w ramach XGP.

Opublikowano

Podsumowując „najpotężniejszą konsola w historii gamingu”:

- niedorobione gry w 30fps

- pokaz mocy konsoli można zobaczyć na 2 godzinnym dlc 

- gamepass gdzie 90% gier to śmieci..

- w związku z czym ludzie nie chcą za

niego płacić i jadą na zdrapkach z Brazylii 

- exclusivy chodzące na lapkach za 1000 zł 

- ludzie nie kupują na to gier

- sprzedaż ps5 vs Xbox 14:1

- niedojebane nazewnictwo, w którym gubi się główny target - tj. Grubi, nieudolni, bez wykształcenia

- pad ulepiony z gowna 

- No i obietnica 2025 roku, gdzie jak zwykle historia zatoczy koło..

Microsoft konekwentnie dąży do tego, żeby zajebac gaming jaki znamy, żeby zajebac GRACZY, żeby zrobić ofertę dla casuali i niepełnosprawnych umysłowo, żeby zalać rynek netflixową papką. Na szczęście GRACZE wybrali i plują na to gowno wykupując każde dostępne ps5! Brawo!:kaz:

Opublikowano
22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Po wyłączeniu tych zaczynających się triggerów (komfort i doświadczenia z gier poszybował pod sufit!)

Tak czułem że to ściema z triggerami. A swoją drogą już 10 lat  temu MS w swojej gierce wprowadził dwie opcje w nacisku spustu. Cały czas myślę czy pisać Kamilkowi że nie trzeba wciskać do końca latarki :)

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

U zielonych znowu jedyna gra to pifpaf na 7. Średnia gier na xboxa utrzymana a nawet delikatnie poszła w górę :)

Opublikowano

No Whiskas już od pólnocy sie w nią zagrywa, także ten tego... A ty dalej pewnie marszczysz freda do tej gry o wiewiórce?

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Każdy lubi się czasami odmóżdżyc. Xbox jest do tego idealny.

Opublikowano

Za to gra o wiewórce zbierającej śrubki napewno jest dla intelektualistów:yao:

Opublikowano

Dla przeciętnego klaperskiego samo odpalenie gry na niebieskiej ladacznicy to wysiłek intelektualny porównywalny do rozwiązania zadania z obwodów RLC na liczbach zespolonych :shieeet:

To nie są zbyt mądrzy ludzie, te klaperskie.

Opublikowano

Najpotezniejsza konsola w historii ludzkosci a przy kazdym multiplatformie wacha dupe GodStation 5 xDDDDDDDDDD snijcie dalej zieloni

Opublikowano

NIKOMU NIEPOTRZEBNA KONSOLA

w rzeczywistosci wszystkie niebieskie pawiany udzielajace sie w cw kupily poteznego series X. Co za samozaoranie.

Opublikowano

Szkrabek już desperacja, posty o wąchaniu dupy, a plusiki od forumowych suczek jakos nie chcą wpadać :notbad:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.