Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Jak rolnik znajdzie żonę z wyższych sfer to tez trochę nie ogarnia, ze na obiad to nie golonka, ze trzeba używać sztućców, ze zamiast klanu w telewizji to idzie się do teatru, a jak powiesz do kobiety stara to sie obrazi. Nie każde dobro jest dla każdego.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Xboxowy jest do poprawy, Sonkowy tym bardziej, szczególnie gdy go porównamy z tym z PS4. Jednak jak to klapy mają w zwyczaju, nawet upośledzony UI są w stanie obronić i napisać "CO ZA PROBLEM NACISNĄĆ TU I TU, PRZERASTA CIĘ TO?". 

Opublikowano

No tak. Klapy jak nie wiedzą co zrobić, to kombinują, szukają rozwiązania w sieci.

A boty? Pierwszy problem - wyłączają grę i wsiadają do samolotu...

Et1PY_mVkAAosHw.jpg

Edytowane przez triboy

Opublikowano

Jak Whisker pisał, ze interfejs na xboxie to rozmazane gowno to pisali, ze kto normalny korzysta na konsoli z menu. Teraz nagle okazuje się, ze w menu boty siedzą większa cześć czasu zamiast grać, a problemem jest usunięcie savow co przecież każdy szanujący się gracz robi po codziennej rozgrywce. Bociaki :rotfl: 

50 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Tu wychodzi na wierzch, że MS ma dekady doswiadczenia w projektowaniu UI

Dokładnie, tez zadaje sobie pytanie jak można coś robić od tak dawna i nadal nie robić tego dobrze :shieeet:

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

To teraz pomyśl jak chujowo musi być na PS5. :obama:

Nie musze się nad tym zastanawiać. Odpalam konsole i wszystko działa jak należy. Generalnie UI na xboxie oraz ps5 nie stanowi dla mnie żadnego problemu, wszystko działa płynnie, szybko i intuicyjnie. Nie szukam problemów tam gdzie ich nie ma :)

Edytowane przez izon

Opublikowano

No ale kurwa nie jest intuicyjne, ani na jednym ani na drugim xddddddd

Opublikowano

Szczerze, nigdy nie miałem żadnego problemu z żadnym z nich, spierdolina to są te nowe windowsy, których chyba nigdy nie ogarnę :)

Opublikowano
2 godziny temu, Daddy napisał:

Dokładnie, studia $ony to wyrobnicy na studiach na darmowych praktykach, gry dla dzieci, bez duszy, bez klimatu a wartościowe osoby w $ony już dawno uciekły do XGS :)

ale co się dziwić jak te kurwy i złodzieje z $ony karzą im klepać jedno i to samo gówno od lat :/ 

Ohhh dobrze, że studia ms takie cudowne i nie klepią w kółko tego samego. I tak cudownie do tej pory dbali o swoją flagową konsolkę w tym roku. Tyle świeżego dobra dostarczyli. Tylko kurwa nie dla tej konsoli co trzeba xd 

Jebane community ślepych debili.

Opublikowano

Oh shit, here we go again :shieeet:

Klaperskie odniosły pasmo kompromitujących porażek, bo tak:

Eksy -FAIL 

Osiągi konsoli - FAIL 

Jakość hardware - FAIL 

To jaki temat by tu odpalić? Kurva, powalczymy dashboardem niebieskiej ladacznicy bez gier :reggie:

Oczywiście znowu FAIL, bo doskonały, dostosowany do potrzeb hardcorowych graczy dashbord Zielonej Bestii zjada na śniadanie to guvno z plejśmieciary5, zaprojektowane żeby odurzony harnasiami janusz gamingu nie pogubił się w nim.

Kwestią czasu jest gdy termin "klaperstwo" pojawi się w słownikach jako synonim słowa "porażka"

Opublikowano
9 minut temu, dee napisał:

Oh shit, here we go again :shieeet:

Klaperskie odniosły pasmo kompromitujących porażek, bo tak:

Eksy -FAIL 

Osiągi konsoli - FAIL 

Jakość hardware - FAIL 

To jaki temat by tu odpalić? Kurva, powalczymy dashboardem niebieskiej ladacznicy bez gier :reggie:

Oczywiście znowu FAIL, bo doskonały, dostosowany do potrzeb hardcorowych graczy dashbord Zielonej Bestii zjada na śniadanie to guvno z plejśmieciary5, zaprojektowane żeby odurzony harnasiami janusz gamingu nie pogubił się w nim.

Kwestią czasu jest gdy termin "klaperstwo" pojawi się w słownikach jako synonim słowa "porażka"

Nie chce nic mówić ale temat dashborda odpalił Paolo co zreszta pokazuje jak bardzo na sile próbuje się do czegoś przyjebac a tak naprawdę całymi dniami zagrywa się na plejce:)

Opublikowano

Paolo gra na klaperskich jak na skrzypcach.

Jebanutki wirtuoz :obama:

Opublikowano
21 minut temu, dee napisał:

Paolo gra na klaperskich jak na skrzypcach.

Jebanutki wirtuoz :obama:

Klaperskie to jakaś nowa nazwa PS5? :) 

Opublikowano
30 minut temu, izon napisał:

Nie chce nic mówić ale temat dashborda odpalił Paolo co zreszta pokazuje jak bardzo na sile próbuje się do czegoś przyjebac a tak naprawdę całymi dniami zagrywa się na plejce:)

No nie działa/pasuje to mówie. Nie jestem zwierzakiem żeby milczeć kiedy firma pluje na mnie np. sprzedając mi 3 romy za pełną cenę.

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No nie działa/pasuje to mówie. Nie jestem zwierzakiem żeby milczeć kiedy firma pluje na mnie np. sprzedając mi 3 romy za pełną cenę.

Paolo na ostro nazywając boty zwierzakami. 

Opublikowano
2 godziny temu, izon napisał:

Szczerze, nigdy nie miałem żadnego problemu z żadnym z nich, spierdolina to są te nowe windowsy, których chyba nigdy nie ogarnę :)

Zdziwiłbym się gdybyś ogarnął cokolwiek bardziej zaawansowanego od maczugi.

Opublikowano
3 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Zdziwiłbym się gdybyś ogarnął cokolwiek bardziej zaawansowanego od maczugi.

Maczuga na was wystarczy :)

Opublikowano
2 godziny temu, Jakim napisał:

Jebane community ślepych debili.

Dobrze że klapy nie są ślepie a to petycja do Ryana bo gier nie ma, jutro rozpierdol pokoju bo exy lecą na pc/Xa oraz ps4 do 2024 a dziś kolejne groźby śmierci bo coś tym niebieskim odpadom znowu nie pasuje

https://www.ppe.pl/news/162438/tworcy-abandoned-otrzymuja-grozby-smierci-i-prosza-graczy-o-opamietanie-sie.html?t=3bcc1666354eae65536246599663164d#c_last

Cytat

Twórcy Abandoned swego czasu mieli niemałe problemy z przedstawienie szczegółów dot. ich projektu. Gracze, którzy chcieli poznać pierwsze informacje nt. gry, zaczęli się mocno denerwować postawą Blue Box Game Studios, co spowodowało, że niektórzy z nich zaczęli wysyłać im groźby śmierci.

Deweloperzy postanowili zareagować i wystosowali - za pomocą Twittera - oficjalną wiadomość w stronę osób, które chcą wyrządzić innym krzywdę. Zespół rozumie, że mógł zdenerwować pewną grupę graczy swoją niekompetencją, ale nie jest to powód, aby grozić twórcom. Blue Box Game Studios ma już dowody obciążające niektóre osoby i oznajmia, że zostaną one przekazane organom ścigania. 

:shotgun:

Opublikowano

Nie ma bardziej toksycznego community niż to niebieskie robactwo.

Opublikowano

Ja pierdziu ale dylemat co teraz włączyć hmm może DS? Może Deathloop? Może Kene kupić na wieczór? Jaki wybór to masakra. Włączam Xszczura i tylko Fifa na nim obecnie XD 

Opublikowano

Na początek polecam zacząć znać się na grach xD

Opublikowano
25 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Na Xboxie odpalasz GamePassa i masz tyle dobra, że nie trzeba Ci nic więcej. Koniec tematu, dziękuję.

W życiu seksualnym Pawła podobnie jak na xboxie, bierzesz telefon do łapki, dzwonisz po babeczki i nic ci więcej nie trzeba. 

Tymczasem:

5A5D8986-4B61-4105-8ED5-835F59E730F0.jpeg

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

liściu znowu wkleja zdjęcia swojej żony, nie ten temat ;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.