Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Owszem znajdzie się kilka pereł ale jak miałbym tylko liczyć na to co ktoś mi da to już dawno nie byłbym graczem

Narazie to pewnie liczysz że jakiś twój koleś kupi Deathloopa a ty od niego wysępisz. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Narazie to pewnie liczysz że jakiś twój koleś kupi Deathloopa a ty od niego wysępisz. 

Na razie mnie ten tytuł nie interesuje, nie biore wszystkiego jak leci. Za bardzo przywykłeś do pańskiego stołu i okruchów bo co spadnie i choćby gówno to trzeba ograć. Stać mnie więc nie muszę sępić ale na tą chwilę mnie ta gra nie interesuje więc gram w inne, to jest prostsze niż się wydaje.

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
6 minut temu, Whisker napisał:

Na razie mnie ten tytuł nie interesuje, nie biore wszystkiego jak leci.

Ale przecież tak sie rajcowałeś Deathloopem i zarzekałeś że bierzesz na premiere. Co sie stało, że ci sie tak odwidziało? Za drogi? Przecież jakość kosztuje :yao:

Aaaa juz wiem, grzecznie czekasz na premiere w Gamepassie... 

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Astrobot przez 1000h? Brzmi jak piekło gracza :pechowiec:

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

Astrobot przez 1000h? Brzmi jak piekło gracza :pechowiec:

Watpie. Obstawiam raczej jakiś film na bluray. Ta playszmata 4,5 bez gier już tylko do tego sie nadaje.

Opublikowano
31 minut temu, Whisker napisał:

A potem a potem a potem u Was tylko potem a u nas TERAZ ;) 

Szczerze mowiąc to ja już wolę poczekać niż mieć mydło na ekranie jak przy Ratchecie Rift Apart czy RDR2 z PRO. :/ 

Opublikowano

Widzę Whisker kolejny po Yetim, Mendrku i lisciu, który ma udziały w sony i wolumen sprzedaży plejsmieciar realnie wpływa na jego majątek xD

A nie, wróc, to tylko kolejne zaburzenia psychiczne niewolników marki :kaz:

Opublikowano
1 godzinę temu, Whisker napisał:

Nie gier a gierek, tez mam i co? W życiu nie porównałbym tych „kilkuset” hitów do konkretnych gier. Owszem znajdzie się kilka pereł ale jak miałbym tylko liczyć na to co ktoś mi da to już dawno nie byłbym graczem

Aha i pełna dominacja musiała w końcu nastąpić 

6D411909-F0B8-412E-A2E2-8CF535DAE93B.jpeg

Według statystyk rozwijamy, pogadaj z tymi co za 4zł na GPU żydzą i jeszcze maja czelność wymagać hitów :D  (Już nie mówiąc o tych specjalistach którzy GPU od razu walili na kilka lat do przodu, to są dopiero odklejeńcy)

Dominacja najlepszej konsoli nadstation 5? Nie jestem zaskoczony. Gdyby nie brak części do produkcji konsol to tu już by była dominacja jak za czasów ps2. Gaasboxa jak zwykle głęboko w doopie i już nawet amerykanskie hamburgery na niego sraja :dynia::dynia:

Opublikowano

Wow, PS5 zakończyło domniację Switcha, bo na jednym rynku sprzedało się przez JEDEN MIESIĄC lepiej niż konsola którą rynek się już powoli nasyca. XDDD Ciekawe czy chociaż PS5 dobije do wyniku Switcha, bo o pobiciu sprzedaży PS3 a co dopiero PS4 nie ma mowy. To ostatnia generacja Sony, przegraliście.

Opublikowano

Oh Captain my Captain. Cudowna konsola, cudowne gry. Xszczury się modlą, żeby tryb kampanii w Sralo chociaż dorównał zwykłym multiplatformom. Luty 2022 to KO na botach HZ2, Sifu i Elden Ring działający lepiej na PS5.

Najlepiej wygląda dla Xszczura rok 2022. Stalker czasowy, Bufield i tyle. FM będzie całkowicie online. Żałosne.

Opublikowano

Midnight Fight Express >> SiFu

Lepiej wyglądająca walka, brutalność, bardziej taktyczna perspektywa. SiFu zapowiada się na kolejny przehypowany crap pokroju Godfall albo Oddworld który rozgłos zbiera tylko za bycie exem na PS5 (i PS4 i PC :dynia:).

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Szczerze mowiąc to ja już wolę poczekać niż mieć mydło na ekranie jak przy Ratchecie Rift Apart czy RDR2 z PRO. :/ 

Zmień ekran, gry ostre jak żyleta na ps5:)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Tymczasem żyleta na ps4.5:

image.png.156dfbcbffa9b10a053cec73fac215fa.png

Opublikowano
50 minut temu, Donatello1991 napisał:

Elden Ring działający lepiej na PS5.

Kórwa obawiam się że tak będzie, chyba xbox wyleci przez okno wtedy. 

Opublikowano

Cóż, tylko nieszczęśnicy, którzy nie mieli okazji dostapić rozkoszy PRAWDZIWEGO 4K generowanego przez Zieloną Bestię mogą mówic "ostre jak zyleta" o rozmazanym guvnie generowanym przez niebieską ladacznicę bez gier.

Klaperstwo odlatuje coraz wyżej i śmieszniej, znak, że z plejsmieciarą5 jest gorzej niż myślimy.

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

mydło do synonim PS5

Nie do konca, Jimbo chędoży klaperskich zdecydowanie BEZ mydła.

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Oh Captain my Captain. Cudowna konsola, cudowne gry. Xszczury się modlą, żeby tryb kampanii w Sralo chociaż dorównał zwykłym multiplatformom.

Boty SRAJĄ na kampanię singlową w Sralo. Kto by na nią tracił cenny czas, gdy do ogrania jest GOTG Multi?:banderas:

Prawilnie przypominam, że klaperiany nigdy nie miały do dyspozycji dobrego Multiplayera, nie mówiąc o genialnym...

Spoiler

...no chyba że mówimy o Call Of Duty:ragus:

Opublikowano

mysle ze po tym jak prezentuja sie rdr i rdr2 na konsolach Sony mozna smialo uznac ze sa to gry eksluzywne dla konsol X. Paolo nie rob sobie tego i czekaj z ograniem RDR2 az zakupisz Sexika. 

Opublikowano

Poczekam, bo serio jest paćka jak na XOS, tylko w wyższej rozdzielczości. Ba, nawet na XOS wyglądało to jakoś znośniej, bo upscaller w One S działa lepiej niż algorytmy na Plejce. Straszne mydło jest na Plejce jak nie masz natywnej rozdzielczości ekranu.

Jednak jak masz TV 4K to tylko XSX, PS5 podłączam za to pod ekran FHD. Przynajmniej skorzystam z super sampingu zamiast męczyć oczy nieostrym obrazem.

Opublikowano
12 minut temu, Czezare napisał:

Boty SRAJĄ na kampanię singlową w Sralo.

Chyba ty, klapie.

Opublikowano
49 minut temu, 20inchDT napisał:

Chyba ty, klapie.

Nie klapie tylko koneserze genialnie wykonanych trybów w grach:shotgun:

A jak wiadomo słowo klap i koneser...no nie spina się w ogóle:dunno:

Opublikowano
13 godzin temu, Whisker napisał:

:) ostatnio dużo podróżowałem 

bEikd9.gif

Opublikowano

Z tym 4K to nie ma co sie śmiać, bo już XOX ośmieszał pseudokonsole od Sony. A te niebieskie karaluchy czekały tyle lat na PS5, że może w końcu teraz , może już uda sie zobaczyć to true 4K... A tu znowu dupa, znowu mydło :yao:

Opublikowano

Nawet lodówka Microsoftu ma większą moc niż niebieska ladacznica bez gier :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.