Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Jakby ta zachlana morda wymyśliła usługę, dzięki której moge sobie zagrać na PC we wszystkie gierki z psxa, ps2 i ps3 na PC to by było mistrzostwo. Pomarzyć można :)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ekosystem:yao: czytaj spencer liże doope grubasa od steam i grzecznie oddaje 30% za SWOJE gry tylko dlatego, że gruby jest łaskawy:shieeet: poniżeni na "swoim" ekosystemie:dynia:

xbox=wieczna hańba growego świata

Opublikowano

Litościwy MS wyciąga rękę do małej firemki Steam aby uratować graczy PC-towych od śmierci głodowej z powodu braku gier. Tam wszystko co MS wyda i tak schodzi na pniu w milionach sztuk, a do tego dziesiątki milionów od abonentów XGP. :banderas:Xbox? Najlepsze miejsce dla gracza core'owego. 

Opublikowano

W UK xbox opluwany i poniżany, i tak ma być. 

Opublikowano
34 minuty temu, YETI napisał:

W UK xbox opluwany i poniżany, i tak ma być. 

Microsoft ma krew na rękach za zabijanie branży gier. Ja się nie dziwie Czezkiemu i innym, ze promują Nintendo czy Sony. Microsoft dąży do cyfrowego monopolu i ujebania małego biznesu. Rodzimi lokalni sprzedawcy nie są w totalnej dupie dzięki temu, ze Polacy maja w dupie xboxa.

Edytowane przez izon

Opublikowano

3 minuty temu, izon napisał:

Microsoft ma krew na rękach za zabijanie branży gier. Ja się nie dziwie Czezkiemu i innym, ze promują Nintendo czy Sony. Microsoft dąży do cyfrowego monopolu i ujebania małego biznesu. Rodzimi lokalni sprzedawcy nie są w totalnej dupie dzięki temu, ze Polacy na maja w dupie xboxa.

Polska Mesjaszem narodów. :dynia: 

Opublikowano

Na niebieską ladacznicę zero gier do 2026 roku, ale chuj tam, przynajmniej opluli Billa Gatesa. Feels good, maaan :reggie: 

Jak niewiele trzeba do szczęścia niebieskiemu robakowi.

Edytowane przez dee

Opublikowano

Nie przyjmiemy uchodźców i xboxa w naszym kraju. Nie ma chuja!  

Opublikowano
4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

W tym przypadku jest to zerojedynkowe - albo masz najpiękniejszą grę na rynku albo jej nie masz, a XS taką właśnie posiada. :)

Powodzenia, może w następnej generacji się uda. 

Ale ja się nie kłócę o to czy jest najpiękniejsza czy nie :) Bo pewnie jest. Zagram z przyjemnością, ale na PC.

Jedną czy dwoma grami nie można wygrać generacji. Tego tyczy się moja wypowiedź. 

Opublikowano

Właśnie kupiłem FH5, dostałem wersję PC w gratisie. A co tam u niebieskich, jakiś dyrektors cok zaplanowany na listopad? Ech, nawet mi was nie żal

Opublikowano
12 minut temu, sajmon34 napisał:

Jedną czy dwoma grami nie można wygrać generacji. Tego tyczy się moja wypowiedź. 

Ciężko mówić o wygraniu generacji po niecałym roku od jej startu, ale na papierze sytuacja Sony wygląda zdecydowanie biedniej niż 1st party MSu. ;) 

a za ogranie Godrizona również dziękuję, wszystko ku chwale Xboxa :fsg: 

Opublikowano

To uczucie gdy zielona szlachta będzie grała na XSX w Godrizona 5 w prawdziwie nextgenowej oprawie, a niebieski robal na Playszmacie 4,5 musi zadowolić sie GT7 z grafiką z PS4 w podbitej jedynie rozdzielczości :banderas:

Opublikowano

Podstawka forzy ograna już dawno więc dlc nikogo:reggie: jeszcze gorszego miejsca na dlc jak meksyk nie mogli wybrac:pawel: zero klimatu

Opublikowano
14 minut temu, PIOTR8642 napisał:

To uczucie gdy zielona szlachta będzie grała na XSX w Godrizona 5 w prawdziwie nextgenowej oprawie, a niebieski robal na Playszmacie 4,5 musi zadowolić sie GT7 z grafiką z PS4 w podbitej jedynie rozdzielczości :banderas:

Póki co to niebieskie robale do wiosny muszą się zadowolić graniem w tweetera,  plejkurwa 4.5 bez gier od zawsze i na zawsze :kaz:  a graficznie ten złom jeszcze nie podskoczył xbox one X a co dopiero nowej generacji XBOXÓW  :banderas:

Opublikowano

MS dobrze to robi jak tak ich dupsko boli przez forze i halo.

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Polska Mesjaszem narodów. :dynia: 

astronauts-globe-poland-map-wait-its-all

Opublikowano

Brawo, po roku xbox dostaje 2 pierwsze gry. W takim tempie to przegonią pierwszy rok PS5 w jakieś 5 lat. 

:obama:

Opublikowano
10 minut temu, YETI napisał:

Brawo, po roku xbox dostaje 2 pierwsze gry. W takim tempie to przegonią pierwszy rok PS5 w jakieś 5 lat. 

:obama:

Błąd, DLC do forzy i kolejne halo.

Opublikowano
1 godzinę temu, Bzduras napisał:

Właśnie kupiłem FH5, dostałem wersję PC w gratisie. A co tam u niebieskich, jakiś dyrektors cok zaplanowany na listopad? Ech, nawet mi was nie żal

Po co to kupować jak za darmo w GP?

10 godzin temu, PIOTR8642 napisał:

Panowie, nie wierze że FH5 tak wygląda. Po prostu nie wierze. To musi być jakiś bullshit, jakiś pic na wode, fotomontaż. Ktoś sobie robi beke i wstawia jakieś podrasowane graficznie do granic nieprzyzwoitości filmiki.

Przecież to wygląda tak fotorealistycznie że wszystkie racery od Sony na czele z GT7 wyglądają przy tym jak graficzne spierdoliny z epoki kamienia łupanego. I jeszcze ta gierka ma otwarty świat...o kurwa, no nie moge...ta roślinność, te refleksy na przedniej masce, zobaczcie to na tym filmiku z dżunglii...:banderas:

Jeśli to będzie tak wyglądać na XSX to ja nie ma pytań. Szczena na podłodze.

No wyglada zacnie, może nawet lepiej niż Driveclub, ogram i przejdę za darmo w premierę 

Opublikowano

I podobno to zieloni "niszczo branrze bo gier nie kupujo".

Opublikowano

Niebieskie robale niszczą branżę gier bo kupują crapy od sony :shieeet:

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

I podobno to zieloni "niszczo branrze bo gier nie kupujo".

Ale trzeba być chyba idiotą żeby mieć GPU zabijać branże a potem iść i kupić grę która tego samego dnia a nawet wcześniej będzie za darmo, bez sensu płacić. Gdzie tu logika?

Ja Np kupuje na Sonke a na X śmiecia mam wyjebane i 4zł ENEBA i będę grał premierowo w forze a Ty zapłacisz 400zl za wersje z dodatkowymi resorakami 

Edytowane przez Whisker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.