Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Jakby ta zachlana morda wymyśliła usługę, dzięki której moge sobie zagrać na PC we wszystkie gierki z psxa, ps2 i ps3 na PC to by było mistrzostwo. Pomarzyć można :)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ekosystem:yao: czytaj spencer liże doope grubasa od steam i grzecznie oddaje 30% za SWOJE gry tylko dlatego, że gruby jest łaskawy:shieeet: poniżeni na "swoim" ekosystemie:dynia:

xbox=wieczna hańba growego świata

Opublikowano

Litościwy MS wyciąga rękę do małej firemki Steam aby uratować graczy PC-towych od śmierci głodowej z powodu braku gier. Tam wszystko co MS wyda i tak schodzi na pniu w milionach sztuk, a do tego dziesiątki milionów od abonentów XGP. :banderas:Xbox? Najlepsze miejsce dla gracza core'owego. 

Opublikowano

W UK xbox opluwany i poniżany, i tak ma być. 

Opublikowano
34 minuty temu, YETI napisał:

W UK xbox opluwany i poniżany, i tak ma być. 

Microsoft ma krew na rękach za zabijanie branży gier. Ja się nie dziwie Czezkiemu i innym, ze promują Nintendo czy Sony. Microsoft dąży do cyfrowego monopolu i ujebania małego biznesu. Rodzimi lokalni sprzedawcy nie są w totalnej dupie dzięki temu, ze Polacy maja w dupie xboxa.

Edytowane przez izon

Opublikowano

3 minuty temu, izon napisał:

Microsoft ma krew na rękach za zabijanie branży gier. Ja się nie dziwie Czezkiemu i innym, ze promują Nintendo czy Sony. Microsoft dąży do cyfrowego monopolu i ujebania małego biznesu. Rodzimi lokalni sprzedawcy nie są w totalnej dupie dzięki temu, ze Polacy na maja w dupie xboxa.

Polska Mesjaszem narodów. :dynia: 

Opublikowano

Na niebieską ladacznicę zero gier do 2026 roku, ale chuj tam, przynajmniej opluli Billa Gatesa. Feels good, maaan :reggie: 

Jak niewiele trzeba do szczęścia niebieskiemu robakowi.

Edytowane przez dee

Opublikowano

Nie przyjmiemy uchodźców i xboxa w naszym kraju. Nie ma chuja!  

Opublikowano
4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

W tym przypadku jest to zerojedynkowe - albo masz najpiękniejszą grę na rynku albo jej nie masz, a XS taką właśnie posiada. :)

Powodzenia, może w następnej generacji się uda. 

Ale ja się nie kłócę o to czy jest najpiękniejsza czy nie :) Bo pewnie jest. Zagram z przyjemnością, ale na PC.

Jedną czy dwoma grami nie można wygrać generacji. Tego tyczy się moja wypowiedź. 

Opublikowano

Właśnie kupiłem FH5, dostałem wersję PC w gratisie. A co tam u niebieskich, jakiś dyrektors cok zaplanowany na listopad? Ech, nawet mi was nie żal

Opublikowano
12 minut temu, sajmon34 napisał:

Jedną czy dwoma grami nie można wygrać generacji. Tego tyczy się moja wypowiedź. 

Ciężko mówić o wygraniu generacji po niecałym roku od jej startu, ale na papierze sytuacja Sony wygląda zdecydowanie biedniej niż 1st party MSu. ;) 

a za ogranie Godrizona również dziękuję, wszystko ku chwale Xboxa :fsg: 

Opublikowano

To uczucie gdy zielona szlachta będzie grała na XSX w Godrizona 5 w prawdziwie nextgenowej oprawie, a niebieski robal na Playszmacie 4,5 musi zadowolić sie GT7 z grafiką z PS4 w podbitej jedynie rozdzielczości :banderas:

Opublikowano

Podstawka forzy ograna już dawno więc dlc nikogo:reggie: jeszcze gorszego miejsca na dlc jak meksyk nie mogli wybrac:pawel: zero klimatu

Opublikowano
14 minut temu, PIOTR8642 napisał:

To uczucie gdy zielona szlachta będzie grała na XSX w Godrizona 5 w prawdziwie nextgenowej oprawie, a niebieski robal na Playszmacie 4,5 musi zadowolić sie GT7 z grafiką z PS4 w podbitej jedynie rozdzielczości :banderas:

Póki co to niebieskie robale do wiosny muszą się zadowolić graniem w tweetera,  plejkurwa 4.5 bez gier od zawsze i na zawsze :kaz:  a graficznie ten złom jeszcze nie podskoczył xbox one X a co dopiero nowej generacji XBOXÓW  :banderas:

Opublikowano

MS dobrze to robi jak tak ich dupsko boli przez forze i halo.

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Polska Mesjaszem narodów. :dynia: 

astronauts-globe-poland-map-wait-its-all

Opublikowano

Brawo, po roku xbox dostaje 2 pierwsze gry. W takim tempie to przegonią pierwszy rok PS5 w jakieś 5 lat. 

:obama:

Opublikowano
10 minut temu, YETI napisał:

Brawo, po roku xbox dostaje 2 pierwsze gry. W takim tempie to przegonią pierwszy rok PS5 w jakieś 5 lat. 

:obama:

Błąd, DLC do forzy i kolejne halo.

Opublikowano
1 godzinę temu, Bzduras napisał:

Właśnie kupiłem FH5, dostałem wersję PC w gratisie. A co tam u niebieskich, jakiś dyrektors cok zaplanowany na listopad? Ech, nawet mi was nie żal

Po co to kupować jak za darmo w GP?

10 godzin temu, PIOTR8642 napisał:

Panowie, nie wierze że FH5 tak wygląda. Po prostu nie wierze. To musi być jakiś bullshit, jakiś pic na wode, fotomontaż. Ktoś sobie robi beke i wstawia jakieś podrasowane graficznie do granic nieprzyzwoitości filmiki.

Przecież to wygląda tak fotorealistycznie że wszystkie racery od Sony na czele z GT7 wyglądają przy tym jak graficzne spierdoliny z epoki kamienia łupanego. I jeszcze ta gierka ma otwarty świat...o kurwa, no nie moge...ta roślinność, te refleksy na przedniej masce, zobaczcie to na tym filmiku z dżunglii...:banderas:

Jeśli to będzie tak wyglądać na XSX to ja nie ma pytań. Szczena na podłodze.

No wyglada zacnie, może nawet lepiej niż Driveclub, ogram i przejdę za darmo w premierę 

Opublikowano

I podobno to zieloni "niszczo branrze bo gier nie kupujo".

Opublikowano

Niebieskie robale niszczą branżę gier bo kupują crapy od sony :shieeet:

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

I podobno to zieloni "niszczo branrze bo gier nie kupujo".

Ale trzeba być chyba idiotą żeby mieć GPU zabijać branże a potem iść i kupić grę która tego samego dnia a nawet wcześniej będzie za darmo, bez sensu płacić. Gdzie tu logika?

Ja Np kupuje na Sonke a na X śmiecia mam wyjebane i 4zł ENEBA i będę grał premierowo w forze a Ty zapłacisz 400zl za wersje z dodatkowymi resorakami 

Edytowane przez Whisker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.