Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Trzeba być idiotą, żeby nie zrozumieć chęci posiadania gry na własność na dwóch platformach w najbardziej dojebanej edycji.

<sprawdza kto napisał posta>

No, wszystko się zgadza.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

Trzeba być idiotą, żeby nie zrozumieć chęci posiadania gry na własność na dwóch platformach w najbardziej dojebanej edycji.

<sprawdza kto napisał posta>

No, wszystko się zgadza.

Ale ona będzie za darmo w ramach opłacanego abonamentu! Czego Ty nie rozumiesz?

Jeszcze może próbowałbym zrozumieć jakby była jakaś edycja jak na PlayStation ale tam wszystko cyfrowo dają :D a gry bez netu i tak nie odpalisz na Xie! Wiec co za różnica a nie No jest, tryb dojenia, co za ludzie, koniec społeczności 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

image.jpeg.d82449e467c0291a52326da5466ae187.jpeg

Opublikowano

wygląda zacnie może nawet lepiej niż DriveKLAP xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jak faktycznie wygląda driveKLAP

Wyciekło sporo screenów oraz filmików z testów beta DriveClub –  PlanetaGracza.pl

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
20 minut temu, Lord Protector napisał:

wygląda zacnie może nawet lepiej niż DriveKLAP xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jak faktycznie wygląda driveKLAP

Wyciekło sporo screenów oraz filmików z testów beta DriveClub –  PlanetaGracza.pl

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dobra, zakupy zrobione, wieżowiec podświetlony, dzisiaj będzie ostre granie i impreza. 

pssst a wiecie że na Xa dalej nic nie ma? Czekanko na Forze która za darmo się ogra hahaha

C5949844-F8A5-4D3B-ACEB-D250D39D3F3D.jpeg

Opublikowano

ogram za darmo odkąd GP jest za darmo? 

Opublikowano

Jaranko DriveClubem wciąż śmieszne (no ale zarzutka 3/10, bo odpowiedziałem). Ta gra wygląda gorzej niż FH3, a co dopiero mówić o dojebanej piąteczce?

Za to wszystkim hejterkom Xboxa dziękuję, że grzecznie przynosicie Królowi pieniążki w zębach, za abonament. :) 

Opublikowano

W sam raz, zakup tego gowna za pełna cenę to grzech. Akurat się przejdzie dwie części w usługach a dla vice city za grosze używkę.

Opublikowano
11 minut temu, Lord Protector napisał:

ogram za darmo odkąd GP jest za darmo? 

No tak Ty płacisz 55zl co miesiąc i jeszcze się do tego przyznaj. W premierę będę ogrywał za darmo i wrzucał screeny z Mexico

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Whisker jak się gotuje xD chyba wytrzeźwiał i zobaczył w jak ujowej sytuacji jest śmieciara4.5 bez gier i klapy :kaz:

Opublikowano

Wy napierdalacie po 350 za grę na 10h i wstydu nie macie a ja mam się przejmować 55 pln na miecha za tonę gier? xD  dobrze tam masz wariacie pod kopułą xD

Opublikowano
3 minuty temu, Lord Protector napisał:

Wy napierdalacie po 350 za grę na 10h i wstydu nie macie a ja mam się przejmować 55 pln na miecha za tonę gier? xD  dobrze tam masz wariacie pod kopułą xD

Dlatego najlepszy wybór to PS5 i darmowy Xbox, GP za 4zl

Lordzie czy Cię pojebalo? Płacisz ponad 600zl rocznie by zagrać raz na dwa lata w nową grę? A teraz wchodzi taki Whisker i to samo ogrywa za 4zł gdzie Bzduras płaci za pudełko ponad 300zl tej samej gry gdzie ja gram za darmo? W HALO INFINITE tez będę grał za darmo i cieszył miche. Wspierać to ja mogę Sony PLNami i zapłacę za Horizon i GoW z miła chęcią ale na Xa? Tfuu skoro sam Spencer DAJE mi za darmo to WY płaćcie niewolnicy :D 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
3 minuty temu, Lord Protector napisał:

1 minutę temu, Whisker napisał:

Dlatego najlepszy wybór to PS5 i darmowy Xbox, GP za 4zl

:shieeet: chyba najgłupszy post w tym temacie od dawna

Opublikowano

Ktoś serio płaci 55 zł za śmieciare z toną syfu? :dynia: już teraz jak smiecpassa dodają do podpasek to ludzie wyperdalaya to do smieci i subskrybenci odplywaja a ms w panice nie wie co ma zrobic bo slupki sie nie zgadzaja:dynia:

xbox wieczna kompromitacja w growym swiecie:banderas:

Opublikowano

600 rocznie VS dwa exy na playśmiecia 4.5  za 700 zł dwie jebane gry a tam qrva 400 i ciągle dochodzą, ciemny jesteś Whisker jak spód od patelni xD 

Opublikowano

55zł za najlepszą usługę grową na którą miesiąc w miesiąc wpada mnóstwo tytułów przynajmniej bardzo dobrych, a do tego premiery day1 od MSu?

Nie ma nic lepszego na rynku. Sam kończę zaległości z PS4, sprzedaję PS5 i wchodzę w nową generację z XSX jak B O S S, a karaluchy bawcie się dobrze ze swoim PS4PRO V2. :dynia: 

Opublikowano
1 minutę temu, Lord Protector napisał:

600 rocznie VS dwa exy na playśmiecia 4.5  za 700 zł dwie jebane gry a tam qrva 400 i ciągle dochodzą, ciemny jesteś Whisker jak spód od patelni xD 

No to w plecy już jesteś ponad 600zl Bo od listopada zeszłego roku nie wyszło nic nowego, 400 gier ze śmietnika hahah taki się nigdy nie zmieni. Pamiętaj, za jakość się płaci

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

55zł za najlepszą usługę grową na którą miesiąc w miesiąc wpada mnóstwo tytułów przynajmniej bardzo dobrych, a do tego premiery day1 od MSu?

Nie ma nic lepszego na rynku. Sam kończę zaległości z PS4, sprzedaję PS5 i wchodzę w nową generację z XSX jak B O S S, a karaluchy bawcie się dobrze ze swoim PS4PRO V2. :dynia: 

Tzn w co i kiedy? Forza? Halo? I koniec? No dobra sam to ogram ale ile dobra od premiery PS5 wyszło? Nie zliczę 

Opublikowano

a w ogóle wyobrażacie sobie taką sytuację? Mieć PS5 i dostać chujowego Ratcheta od najbardziej przehypowanego deva w branży kiedy konkurencja dostarcza platformera generacji w postaci Psychonauts 2? :obama: Masakra jakaś, zaszyłbym się pod ziemię ze wstydu.

Opublikowano

Kurwa a tak krzyczeli!! Za darmo!!! 4zł a teraz okazuje się ze każdy płacił pełna sumę 55zl co miesiąc i nie przesypiać nocy z nadzieja na jakieś dobre gry w GP a tam kurwa TETRIS w 4K - leżę

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

a w ogóle wyobrażacie sobie taką sytuację? Mieć PS5 i dostać chujowego Ratcheta od najbardziej przehypowanego deva w branży kiedy konkurencja dostarcza platformera generacji w postaci Psychonauts 2? :obama: Masakra jakaś, zaszyłbym się pod ziemię ze wstydu.

A czujecie ze Ratchet i psychonauts 2 są na PS5 a X ma tylko Psycho z okrojonym sterowaniem i pozbawionym funkcji DUAL SENS? Czujecie być gorszymi z jedna grą zamiast dwoma TFU trzema bo KENA a nie SORRY jeszcze Suckboy i ASTRO, czujecie? 

Mieć 6 platformerow a X jednego? Czujecie?

Opublikowano

Dzień jak codzień na zielonym wysypisku crapiszczy:banderas: tam nigdy nic się nie udaje:banderas:

Screenshot_20211022-160446_Chrome.jpg

Za darmo ludzie to maja w doopie a co dopiero jak przyjdzie zapłacić 55 zl:dynia:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

A czujecie ze Ratchet i psychonauts 2 są na PS5 a X ma tylko Psycho z okrojonym sterowaniem i pozbawionym funkcji DUAL SENS?

Czemu miałbym czuć się źle z tym, że na Xboxie jest najlepsza wersja najlepszego platformera na rynku? Serio whisker, możesz spyerdalać na drzewo z tą chujowiną z pluszakiem. XDDD

a pad od Xboxa >> przehypowany DualSense

jedyne co by mogli poprawić to nowe wibracje, bo materiały, wyprofilowanie, gałki i czas działania na baterii to dla Sony będzie poziom nie do osiągnięcia aż do następnej generacji

Opublikowano
1 godzinę temu, Daddy napisał:

FCPIGbwXEAEAbe2?format=jpg&name=medium

FBbKOw4WQA81Lnv?format=jpg&name=900x900

Jak ktos nie wie, to ten pajac crapgamer (xddd) byl kiedys fanbojem ms i napisał podobnego twitta chyba odnosnie halo i Phil mu odpisał cos w tym stylu. Serce mu pękło (głównie dupa, ale ok) i zmienił obóz.

Opublikowano

Mnie tam jeszcze zastanawia skąd:

• Ratchet (nie platformówka)
  • Psychonauts 2
  • Sackboy
  • Astrobot
  • Kena (nie platformówka)

to jest wg. whiskera 6 gier. Gościa trzeba na odwyk, bo mu się dwoi w oczach - trzy platformówki to wg. niego 6 XDDDDDDdd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.