Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

A xboxów ile? 5 więcej XD

Tylko zyeby kupują ta konsole jako główną do grania. Dominacja jak za czasów..... a nie..... Dominacja jak zawsze!

Powiedział typ, co kupił jedną grę na PS5, a nie przyzna się ile ograł dzięki XGP :yao:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
4 minuty temu, Moldar napisał:

Patrząc jak beton wylazł z klatki, to musiał być ciężki rok dla posiadaczy tylko Xboxa. No ale nie dziwię się, śliwy spuchły z nieużywania, więc w końcu, rok po premierze konsoli, mogą sobie ulżyć :reggie:

gry w 2020/2021

MS >> SONY

change my mind

Opublikowano

Ocena State Of Beka papieża PSX Extreme:

"Roger: Słabiutkie State of Play, które uratował pokaz gameplayu z Little Devil Inside. Coś czuję, że będzie to mała perełka, bo wygląda w akcji świetnie i z każdym kolejnym pokazem coraz mocniej czekam. Niespodzianką było też nowe Star Ocean, ale raczej nie będzie to hit kalibru tego z PSOne (The Second Story). Seria już jakiś czas temu opuściła mocno loty. Cała reszta na tym pokazie - raczej do zapomnienia, Zwłaszcza jeśli ktoś ograł już Death's Door na Xboksie.
Ocena: 2/6"

Łocurwa, było gorzej niz myslałem:pawel:

Opublikowano

Najlepsza gra na największej imprezie $ony w roku to indyk z Xboxa? Co za czasy :banderas:

Opublikowano

No nieźle...trzymajcie się tam na PlayCtacji. Już nawet gierki wczoraj miały dopisek że gameplay z PC xD

Opublikowano

Teraz jak trafi na drifta i ps4 v2 to gierka moze wpasc do gp :usmiech:

Opublikowano

To niezły był ten state of shit. Normalnie pokaz gierek z gamepassa, co jeszcze może być najchujowiej w tej srajstacji 5? Ano, jeszcze zjebana sekta niebieskich, także tam się obrzucajcie gównami od rajana, bo się do tego nadajecie. 

Opublikowano

Już za kilka dni Godrizon5, za miesiąc Halo. 

Przepiękne GOTY gry :obama: a w niebieskim szambie co tam? Błaganie o port God of War z PC na smiecia4.5? :kaz:

Opublikowano

Niestety chuje z Dżeofem na czele nie beda liczyc Halo :smutas:

Opublikowano

Coś klapiątka dzisiaj jakieś markotne od rana. Może to przez ten wczorajszy pokaz po którym jeszcze długo będą pośmiewiskiem w internecie.:yao:

Opowiedzcie jeszcze raz tą historyjke o tym jak to "state of" Sony rozjedzie Microsoft hiciorami only for PS5 buahahahahahha:kaz:

Opublikowano
46 minut temu, Shago napisał:

Powiedział typ, co kupił jedną grę na PS5, a nie przyzna się ile ograł dzięki XGP :yao:

Ty jesteś głupi shago. Naprawdę głupi. Zapytałeś ile gier kupiłem w dniu premiery to napisałem co kupiłem w dniu premiery ps5. Nie zadałeś pytania co kupiłem od premiery czyli od listopada 2020 do teraz a wyciągasz jakieś chore wnioski. Zacznij myśleć, nie boli.

15 godzin temu, Shago napisał:

Jakie gry kupiłeś w dniu premiery na PS5?

Kumasz? Czy kurwa znowu nie?

Opublikowano
11 minut temu, LiŚciu napisał:

Ty jesteś głupi shago. Naprawdę głupi. Zapytałeś ile gier kupiłem w dniu premiery to napisałem co kupiłem w dniu premiery ps5. Nie zadałeś pytania co kupiłem od premiery czyli od listopada 2020 do teraz a wyciągasz jakieś chore wnioski. Zacznij myśleć, nie boli.

Kumasz? Czy kurwa znowu nie?

No to ile kupiłeś tych mitycznych exów $ony na PS5, którymi tak wojujesz tutaj? Pochwal się i zwrócę honor i przeproszę, nie będę miał z tym problemu.

Edytowane przez Shago

Opublikowano
5 minut temu, Shago napisał:

No to ile kupiłeś tych mitycznych exów $ony na PS5, którymi tak wojujesz tutaj? Pochwal się i zwrócę honor i przeproszę, nie będę miał z tym problemu.

Od premiery kupiłem DS, Returnal, GoT, DS DC. Oczywiście przeszedłem znowu ze dwa razy grę dekady TL(gra dla inteligentnych)OU2, Days Gone i ponownie GoW. Plus kilka multiplatform. 

W GP tez kilka gier ograłem ale to raczej retro granko jak FF13, DS czy takie indyczki jak Carrion. 

Nie musisz przepraszać.

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Od premiery kupiłem DS, Returnal,

Dwa exy na PS5 w ciągu roku. Grubo:obama:

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

Od premiery kupiłem DS, Returnal, GoT, DS DC. Oczywiście przeszedłem znowu ze dwa razy grę dekady TL(gra dla inteligentnych)OU2, Days Gone i ponownie GoW. Plus kilka multiplatform. 

:hi:

Opublikowano
49 minut temu, Daddy napisał:

Już za kilka dni Godrizon5, za miesiąc Halo. 

Przepiękne GOTY gry :obama: a w niebieskim szambie co tam? Błaganie o port God of War z PC na smiecia4.5? :kaz:

FCvpwHxWQAMJON2?format=jpg&name=large

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

RETURNAL XDDD Chyba śnisz, GOTY zdobędzie Psychonauts 2.

Za co niby? Za bycie grą z 2013 roku?

Opublikowano

Hahaha ta lista liscia. Wiekszosc to platne patche do gier z ps4 i remaster gry z ps3 xdddd

Opublikowano
13 minut temu, Donatello1991 napisał:

Za co niby? Za bycie grą z 2013 roku?

Za bycie wyśmienitą produkcją poruszającą z taktem delikatne tematy, a przy okazji pokazem, że platformówki mogą mieć rozmach produkcji AAA oraz za bycie po prostu najlepszą platformówką ostatnich lat, wyznaczającą nowe standardy w gatunku.

Returnal? Świetny, ale to indyk w 3D W O W, rewolucja jak przejście z pasjansa 2D w pasjansa 3D. XDDDDDDd

Opublikowano

Najlepsza platformówka ostatnich lat to Crash 4. 

A Psychoszczur co tam wyznaczył? Nic nowego i żadną produkcją AAA nie jest. Sterowanie i walka sięga czasów PS2. 

Returnal wyniósł gatunek Rouge na salony. Klimat, grafika, udźwiękowienie to klasa światowa. Nie ma lepszej gry w tym roku.

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Returnal wyniósł gatunek Rouge na salony. Klimat, grafika, udźwiękowienie to klasa światowa.

:reggie:

Edytowane przez PIOTR8642

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.