Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Duszę na PlayStation to macie jak odpalicie Psychonauts 2 od Microsoftu i tylko i wyłącznie wtedy.

Chwała Bogu, ze Microsoft nie zdążył spierdolic tej gry i Double Fine po prostu zrobiło swoje. Zdecydowanie najlepsza gra na xa, mógłby być systemseller gdyby nie to, ze 99% zielonych ma wyjebane na takie gry ( nie ma pifpaf i graficzki):reggie:

Opublikowano
16 godzin temu, izon napisał:

Udzieliłem i kolejny raz przekonałem się o patologicznym fanbojstwie botów. Pare słów prawdy na temat Halo 1 i 5 minusów pod rząd zarobione od użytkownika devilbot. Co za ludzie, już nawet subiektywnej opinii wystawić nie można..

Jestem prostym człowiekiem. Ty mówisz źle o grze którą uwielbiam ja daje minusa.

Opublikowano
4 minuty temu, izon napisał:

Chwała Bogu, ze Microsoft nie zdążył spierdolic tej gry i Double Fine po prostu zrobiło swoje. Zdecydowanie najlepsza gra na xa, mógłby być systemseller gdyby nie to, ze 99% zielonych ma wyjebane na takie gry ( nie ma pifpaf i graficzki):reggie:

Cytat

"Psychonauts 2" developers say Microsoft purchase helped make the game bigger

https://www.axios.com/psychonauts-2-microsoft-double-fine-c78cbf02-c57f-4188-b57c-9eaa7f462946.html

Dzięki Pan Microsoft, że uczyniłeś ten wyśmienity tytuł jeszcze lepszym. :banderas:Sony kazałoby im urzeczywistnić postaci, dodać duży otwarty świat ze znajdźkami i koniecznie lekkie do strawienia tematy żeby gracze nie musieli myśleć za dużo.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

https://www.axios.com/psychonauts-2-microsoft-double-fine-c78cbf02-c57f-4188-b57c-9eaa7f462946.html

Dzięki Pan Microsoft, że uczyniłeś ten wyśmienity tytuł jeszcze lepszym. :banderas:Sony kazałoby im urzeczywistnić postaci, dodać duży otwarty świat ze znajdźkami i koniecznie lekkie do strawienia tematy żeby gracze nie musieli myśleć za dużo.

No to zawsze powtarzam: Microsoft wspaniały tylko gracze kurwy :)

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

tylko gracze kurwy

No niestety od czasu zepsucia branży przez Wii gracze całościowo zaliczyli regres względem wymagań co do branży. Powiedziałbym, że Wii jest początkiem końca grania core'owego. Skurwiałe Nintendo. ;/

Opublikowano

Psychonauts 2 dla zielonych braci dostępny w cudownym GP Ultimate za 4zł od Pana Spencera. A niebieskie robactwo musi płacić 269zł.

Ciekawe jaką wersje ogrywają takie izoniki i inne ulungi które tak sobie wycierają morde tymi hasełkami "jak dobrze mieć wybór".  No izonik może wrzucisz screena z Psychonauts2 na PS5? :yao:

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

No niestety od czasu zepsucia branży przez Wii gracze całościowo zaliczyli regres względem wymagań co do branży. Powiedziałbym, że Wii jest początkiem końca grania core'owego. Skurwiałe Nintendo. ;/

Co ma Nintendo do faktu, ze zielonym na start nowej generacji wystarcza dlc do Gearsow i fps boost do paru staroci? To nawet Nintendo dostarcza więcej przy premierze nowego sprzętu :reggie:

3 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Psychonauts 2 dla zielonych braci dostępny w cudownym GP Ultimate za 4zł od Pana Spencera. A niebieskie robactwo musi płacić 269zł.

Ciekawe jaką wersje ogrywają takie izoniki i inne ulungi które tak sobie wycierają morde tymi hasełkami "jak dobrze mieć wybór".  No izonik może wrzucisz screena z Psychonauts2 na PS5? :yao:

Pioterek wrzuć screena z Psychonauts  2 i innych exow, które ogrywasz ma XSX :)

Opublikowano

Wątpicie w kolegę? 

Pewnie zaliczył grę i to w rekordowym czasie. 

Przechwytywanie.png

Opublikowano

Boty speedrunnerzy? Może mieć to sens, w końcu nigdy nie wiadomo kiedy jakas gra wyleci z gp :)

Edytowane przez izon

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Pioterek wrzuć screena z Psychonauts  2 i innych exow, które ogrywasz ma XSX

A z jakich exów chcesz te screeny?

No i co izonik, tak sobie wycierasz ryja tymi hasełkami o wyborze, a napisz w jaką grasz wersje Psychonauts2? Czyżby w tą na XSX, dzieki dobroci Pana Spencera?

Już widze jak taki niebieski amator używek kupiłby coś na PS5.

Opublikowano
9 minut temu, izon napisał:

Co ma Nintendo do faktu, ze zielonym na start nowej generacji wystarcza dlc do Gearsow i fps boost do paru staroci? To nawet Nintendo dostarcza więcej przy premierze nowego sprzętu :reggie:

Listę wstawiałem już wcześniej, że Xbox dostał mnóstwo nowości, ale możesz się wypierać. Za to Nintendo musi być jebane za skażualenie branży co powoduje, że zamiast częściej słyszeć o perłach pokroju Psychoanuts 2 czy Beyond Good And Evil 2 to takie Sony klepie wszystko pod jeden schemat, Nintendo robi reskiny Marianów, a Ubisoft jedną grę w innych realiach. Całe szczęście jeszcze można liczyć na MS z najbardziej różnorodnym 1st party na rynku, chętnie wspierający dobrze zapowiadające się perły z duszą.

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Listę wstawiałem już wcześniej, że Xbox dostał mnóstwo nowości, ale możesz się wypierać. Za to Nintendo musi być jebane za skażualenie branży co powoduje, że zamiast częściej słyszeć o perłach pokroju Psychoanuts 2 czy Beyond Good And Evil 2 to takie Sony klepie wszystko pod jeden schemat, Nintendo robi reskiny Marianów, a Ubisoft jedną grę w innych realiach. Całe szczęście jeszcze można liczyć na MS z najbardziej różnorodnym 1st party na rynku, chętnie wspierający dobrze zapowiadające się perły z duszą.

Ja tez już wcześniej wkleiłem listę exow na Switcha i jest zdecydowanie bardziej kreatywna i  różnorodna niż setne części halo czy forzy. Jeden Psychonauts wiosny nie czyni, ale majac tyle dobra na wszystkich sprzętach nie mam ciśnienia na te wszystkie sztosy, które mam nadzieje w końcu się na Xie pojawią. Do 2026

jeszcze sporo czasu :)

Opublikowano

Piotr jak zwykle ucieka jak ktoś wspomni o graniu na xsx bo jedyne gdzie widzial xszrota to na screenach rtv euro agd:pawel:

Epicki dowgrade:banderas:

Screenshot_20211029-175556_YouTube.jpg

Opublikowano

Niebieskie robaki, opowiedzcie jeszcze raz tą historyjke o tym "jak to dobrze że macie wybór i zawsze wybieracie XSX z gamepassem" :yao:

Opublikowano

Nawet Bocian nie będzie wiecznie udzielał niebieskiej patologii pożyczek na zakup gier, więc praktycznie wszystkie klaperskie z tematu swoje growe doświadczenia czerpią z YouTube. To było wiadome od dawna i nie wiem dlaczego kogoś jeszcze to dziwi :shieeet:

A ze izonek nie ograł Psychonauts 2 nawet na XSX to tym bardziej oczywiste, skoro dzieciak nie ogarnia nawet dashboardu Zielonej Bestii :xboss:

Opublikowano
57 minut temu, devilbot napisał:

Jestem prostym człowiekiem. Ty mówisz źle o grze którą uwielbiam ja daje minusa.

Lubisz grę Halo?

Opublikowano
10 minut temu, dee napisał:

Nawet Bocian nie będzie wiecznie udzielał niebieskiej patologii pożyczek na zakup gier, więc praktycznie wszystkie klaperskie z tematu swoje growe doświadczenia czerpią z YouTube. To było wiadome od dawna i nie wiem dlaczego kogoś jeszcze to dziwi :shieeet:

A ze izonek nie ograł Psychonauts 2 nawet na XSX to tym bardziej oczywiste, skoro dzieciak nie ogarnia nawet dashboardu Zielonej Bestii :xboss:

Jak zawsze pierdolisz głupoty, nawet chyba przeganiasz Pioterka w tym:) akurat jestem pod koniec i robie wszystkie znajdźki  bo mam zamiar zrobić calaka. No ale co może o tym wiedzieć ktoś kto nawet nie ma XSX :)

@Paolo de Vesir a propos ruchania graczy:

https://www.x-kom.pl/p/680595-gra-na-switch-switch-shin-megami-tensei-v-fall-of-man-premium-ed.html?partnerid=100957155&sm12=Mzc=&ts=1631289937&token=b20c0bf8f3fa95a1ea59422fc92d0a76&99

Na Nintendo kolekcjonerki kosztują po 400 zł i z czasem nabierają na wartości. Na Playstation, PC czy Xboxie ( tutaj w ogole jeszcze cos takiego jest)? nie dość, że są chore ceny typu 1000 zł za jakąś spierdolinę to jeszcze robią później "dodruk" tych edycji i tracą one na wartości. Jeżeli ktoś kolekcjonuje gry to tylko Nintendo ma sens.

Edytowane przez izon

Opublikowano

Nie mozna kupic, bo jest tylko limitowana ilosc, a scalperzy dorwa polowe. Plus jak chuj.

Opublikowano

Kolekcjonowanie przez zielonych? Nie ma szans. Niewolnicy śmieć - usługi, wychowani na verbatimach do x360, przyzwyczajeni do kradzieży dóbr firmy która ich karmi. Tylko przejść gowno grę i pochwalić się jak bardzo się :cebula:

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Kolekcjonowanie przez zielonych? Nie ma szans. Niewolnicy śmieć - usługi, wychowani na verbatimach do x360, przyzwyczajeni do kradzieży dóbr firmy która ich karmi. Tylko przejść gowno grę i pochwalić się jak bardzo się :cebula:

W tym temacie są nawet gorsi osobnicy: zarzucają innym oglądanie YouTube, a sami nawet nie maja konsoli :asax:

Masz ochotę na raka, wejdź na profil zieloniaka 

6 minut temu, 20inchDT napisał:

Nie mozna kupic, bo jest tylko limitowana ilosc, a scalperzy dorwa polowe. Plus jak chuj.

No tak bo „kolekcjonerska” albo „limitowana” to ma być tylko z nazwy :wallbash::facepalm::facepalm::facepalm:

Edytowane przez izon

Opublikowano
Godzinę temu, izon napisał:

Boty speedrunnerzy? Może mieć to sens, w końcu nigdy nie wiadomo kiedy jakas gra wyleci z gp :)

Może ktoś im powie ze z YT gry nie wypadają.

Opublikowano

Przeciez wy pajace nic nie kolekcjonujecie tylko leci na allegro/olx. Lisciu moze zbiera puszki po browarze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.