Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Duszę na PlayStation to macie jak odpalicie Psychonauts 2 od Microsoftu i tylko i wyłącznie wtedy.

Chwała Bogu, ze Microsoft nie zdążył spierdolic tej gry i Double Fine po prostu zrobiło swoje. Zdecydowanie najlepsza gra na xa, mógłby być systemseller gdyby nie to, ze 99% zielonych ma wyjebane na takie gry ( nie ma pifpaf i graficzki):reggie:

Opublikowano
16 godzin temu, izon napisał:

Udzieliłem i kolejny raz przekonałem się o patologicznym fanbojstwie botów. Pare słów prawdy na temat Halo 1 i 5 minusów pod rząd zarobione od użytkownika devilbot. Co za ludzie, już nawet subiektywnej opinii wystawić nie można..

Jestem prostym człowiekiem. Ty mówisz źle o grze którą uwielbiam ja daje minusa.

Opublikowano
4 minuty temu, izon napisał:

Chwała Bogu, ze Microsoft nie zdążył spierdolic tej gry i Double Fine po prostu zrobiło swoje. Zdecydowanie najlepsza gra na xa, mógłby być systemseller gdyby nie to, ze 99% zielonych ma wyjebane na takie gry ( nie ma pifpaf i graficzki):reggie:

Cytat

"Psychonauts 2" developers say Microsoft purchase helped make the game bigger

https://www.axios.com/psychonauts-2-microsoft-double-fine-c78cbf02-c57f-4188-b57c-9eaa7f462946.html

Dzięki Pan Microsoft, że uczyniłeś ten wyśmienity tytuł jeszcze lepszym. :banderas:Sony kazałoby im urzeczywistnić postaci, dodać duży otwarty świat ze znajdźkami i koniecznie lekkie do strawienia tematy żeby gracze nie musieli myśleć za dużo.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

https://www.axios.com/psychonauts-2-microsoft-double-fine-c78cbf02-c57f-4188-b57c-9eaa7f462946.html

Dzięki Pan Microsoft, że uczyniłeś ten wyśmienity tytuł jeszcze lepszym. :banderas:Sony kazałoby im urzeczywistnić postaci, dodać duży otwarty świat ze znajdźkami i koniecznie lekkie do strawienia tematy żeby gracze nie musieli myśleć za dużo.

No to zawsze powtarzam: Microsoft wspaniały tylko gracze kurwy :)

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

tylko gracze kurwy

No niestety od czasu zepsucia branży przez Wii gracze całościowo zaliczyli regres względem wymagań co do branży. Powiedziałbym, że Wii jest początkiem końca grania core'owego. Skurwiałe Nintendo. ;/

Opublikowano

Psychonauts 2 dla zielonych braci dostępny w cudownym GP Ultimate za 4zł od Pana Spencera. A niebieskie robactwo musi płacić 269zł.

Ciekawe jaką wersje ogrywają takie izoniki i inne ulungi które tak sobie wycierają morde tymi hasełkami "jak dobrze mieć wybór".  No izonik może wrzucisz screena z Psychonauts2 na PS5? :yao:

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

No niestety od czasu zepsucia branży przez Wii gracze całościowo zaliczyli regres względem wymagań co do branży. Powiedziałbym, że Wii jest początkiem końca grania core'owego. Skurwiałe Nintendo. ;/

Co ma Nintendo do faktu, ze zielonym na start nowej generacji wystarcza dlc do Gearsow i fps boost do paru staroci? To nawet Nintendo dostarcza więcej przy premierze nowego sprzętu :reggie:

3 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Psychonauts 2 dla zielonych braci dostępny w cudownym GP Ultimate za 4zł od Pana Spencera. A niebieskie robactwo musi płacić 269zł.

Ciekawe jaką wersje ogrywają takie izoniki i inne ulungi które tak sobie wycierają morde tymi hasełkami "jak dobrze mieć wybór".  No izonik może wrzucisz screena z Psychonauts2 na PS5? :yao:

Pioterek wrzuć screena z Psychonauts  2 i innych exow, które ogrywasz ma XSX :)

Opublikowano

Wątpicie w kolegę? 

Pewnie zaliczył grę i to w rekordowym czasie. 

Przechwytywanie.png

Opublikowano

Boty speedrunnerzy? Może mieć to sens, w końcu nigdy nie wiadomo kiedy jakas gra wyleci z gp :)

Edytowane przez izon

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Pioterek wrzuć screena z Psychonauts  2 i innych exow, które ogrywasz ma XSX

A z jakich exów chcesz te screeny?

No i co izonik, tak sobie wycierasz ryja tymi hasełkami o wyborze, a napisz w jaką grasz wersje Psychonauts2? Czyżby w tą na XSX, dzieki dobroci Pana Spencera?

Już widze jak taki niebieski amator używek kupiłby coś na PS5.

Opublikowano
9 minut temu, izon napisał:

Co ma Nintendo do faktu, ze zielonym na start nowej generacji wystarcza dlc do Gearsow i fps boost do paru staroci? To nawet Nintendo dostarcza więcej przy premierze nowego sprzętu :reggie:

Listę wstawiałem już wcześniej, że Xbox dostał mnóstwo nowości, ale możesz się wypierać. Za to Nintendo musi być jebane za skażualenie branży co powoduje, że zamiast częściej słyszeć o perłach pokroju Psychoanuts 2 czy Beyond Good And Evil 2 to takie Sony klepie wszystko pod jeden schemat, Nintendo robi reskiny Marianów, a Ubisoft jedną grę w innych realiach. Całe szczęście jeszcze można liczyć na MS z najbardziej różnorodnym 1st party na rynku, chętnie wspierający dobrze zapowiadające się perły z duszą.

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Listę wstawiałem już wcześniej, że Xbox dostał mnóstwo nowości, ale możesz się wypierać. Za to Nintendo musi być jebane za skażualenie branży co powoduje, że zamiast częściej słyszeć o perłach pokroju Psychoanuts 2 czy Beyond Good And Evil 2 to takie Sony klepie wszystko pod jeden schemat, Nintendo robi reskiny Marianów, a Ubisoft jedną grę w innych realiach. Całe szczęście jeszcze można liczyć na MS z najbardziej różnorodnym 1st party na rynku, chętnie wspierający dobrze zapowiadające się perły z duszą.

Ja tez już wcześniej wkleiłem listę exow na Switcha i jest zdecydowanie bardziej kreatywna i  różnorodna niż setne części halo czy forzy. Jeden Psychonauts wiosny nie czyni, ale majac tyle dobra na wszystkich sprzętach nie mam ciśnienia na te wszystkie sztosy, które mam nadzieje w końcu się na Xie pojawią. Do 2026

jeszcze sporo czasu :)

Opublikowano

Piotr jak zwykle ucieka jak ktoś wspomni o graniu na xsx bo jedyne gdzie widzial xszrota to na screenach rtv euro agd:pawel:

Epicki dowgrade:banderas:

Screenshot_20211029-175556_YouTube.jpg

Opublikowano

Niebieskie robaki, opowiedzcie jeszcze raz tą historyjke o tym "jak to dobrze że macie wybór i zawsze wybieracie XSX z gamepassem" :yao:

Opublikowano

Nawet Bocian nie będzie wiecznie udzielał niebieskiej patologii pożyczek na zakup gier, więc praktycznie wszystkie klaperskie z tematu swoje growe doświadczenia czerpią z YouTube. To było wiadome od dawna i nie wiem dlaczego kogoś jeszcze to dziwi :shieeet:

A ze izonek nie ograł Psychonauts 2 nawet na XSX to tym bardziej oczywiste, skoro dzieciak nie ogarnia nawet dashboardu Zielonej Bestii :xboss:

Opublikowano
57 minut temu, devilbot napisał:

Jestem prostym człowiekiem. Ty mówisz źle o grze którą uwielbiam ja daje minusa.

Lubisz grę Halo?

Opublikowano
10 minut temu, dee napisał:

Nawet Bocian nie będzie wiecznie udzielał niebieskiej patologii pożyczek na zakup gier, więc praktycznie wszystkie klaperskie z tematu swoje growe doświadczenia czerpią z YouTube. To było wiadome od dawna i nie wiem dlaczego kogoś jeszcze to dziwi :shieeet:

A ze izonek nie ograł Psychonauts 2 nawet na XSX to tym bardziej oczywiste, skoro dzieciak nie ogarnia nawet dashboardu Zielonej Bestii :xboss:

Jak zawsze pierdolisz głupoty, nawet chyba przeganiasz Pioterka w tym:) akurat jestem pod koniec i robie wszystkie znajdźki  bo mam zamiar zrobić calaka. No ale co może o tym wiedzieć ktoś kto nawet nie ma XSX :)

@Paolo de Vesir a propos ruchania graczy:

https://www.x-kom.pl/p/680595-gra-na-switch-switch-shin-megami-tensei-v-fall-of-man-premium-ed.html?partnerid=100957155&sm12=Mzc=&ts=1631289937&token=b20c0bf8f3fa95a1ea59422fc92d0a76&99

Na Nintendo kolekcjonerki kosztują po 400 zł i z czasem nabierają na wartości. Na Playstation, PC czy Xboxie ( tutaj w ogole jeszcze cos takiego jest)? nie dość, że są chore ceny typu 1000 zł za jakąś spierdolinę to jeszcze robią później "dodruk" tych edycji i tracą one na wartości. Jeżeli ktoś kolekcjonuje gry to tylko Nintendo ma sens.

Edytowane przez izon

Opublikowano

Nie mozna kupic, bo jest tylko limitowana ilosc, a scalperzy dorwa polowe. Plus jak chuj.

Opublikowano

Kolekcjonowanie przez zielonych? Nie ma szans. Niewolnicy śmieć - usługi, wychowani na verbatimach do x360, przyzwyczajeni do kradzieży dóbr firmy która ich karmi. Tylko przejść gowno grę i pochwalić się jak bardzo się :cebula:

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Kolekcjonowanie przez zielonych? Nie ma szans. Niewolnicy śmieć - usługi, wychowani na verbatimach do x360, przyzwyczajeni do kradzieży dóbr firmy która ich karmi. Tylko przejść gowno grę i pochwalić się jak bardzo się :cebula:

W tym temacie są nawet gorsi osobnicy: zarzucają innym oglądanie YouTube, a sami nawet nie maja konsoli :asax:

Masz ochotę na raka, wejdź na profil zieloniaka 

6 minut temu, 20inchDT napisał:

Nie mozna kupic, bo jest tylko limitowana ilosc, a scalperzy dorwa polowe. Plus jak chuj.

No tak bo „kolekcjonerska” albo „limitowana” to ma być tylko z nazwy :wallbash::facepalm::facepalm::facepalm:

Edytowane przez izon

Opublikowano
Godzinę temu, izon napisał:

Boty speedrunnerzy? Może mieć to sens, w końcu nigdy nie wiadomo kiedy jakas gra wyleci z gp :)

Może ktoś im powie ze z YT gry nie wypadają.

Opublikowano

Przeciez wy pajace nic nie kolekcjonujecie tylko leci na allegro/olx. Lisciu moze zbiera puszki po browarze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.