Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

No i super 15 godzin jak na dlc to świetny wynik, akurat przejdzie się w weekend :)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
6 minut temu, Lord Protector napisał:

Kamilek donatellon i izonki trzech błaznów jak zawsze w formie  :)

Wiemy, wiemy błaznami w tym temacie nie sa tylko Pan Choroszcza i Pan Daj Screena, no za wysokie standardy dla nas :)

Opublikowano

Kurws liczyłem na coś więcej jednak :/ No i na meta 91 tylko, No trudno przejdę pobawię się i wracam do next genu PS5

Opublikowano

Tylko 91 na meta? To nawet nie będzie top 200 all time, sztosy Sony niedoścignione:)

Opublikowano

Niebieskie robale dzisiaj zaorane jak gówno na polu. Wracajcie do swojej Playszmaty 4,5 bez gier w rozmydlonej crossgen grafice za 3 i pól bomby.

Tymczasem zieloni koneserzy gamingu jeszcze chwilka i już można będzie delektować sie Godrizonem 5 w next genowej grafice i w promocji za 4zł od Pana Spencera. Cudownie być posiadaczem najpotężniejszej konsoli świata XSX :banderas:

Opublikowano

Na chuj kupiłeś tego małża Ty masz jakieś rozdwojenie jaźni?

Opublikowano

Nie mogę niestety powiedzieć żebym czuł się zaskoczony, że schabek okazał się niesłownym typem bez honoru. Do pierdolenia głupot jest pierwszy, ale gdy przychodzi wziąć odpowiedzialność za swoje słowa to  miga się  w stylu pokrytegospermą

W każdym razie nie zamierzam go ścigać, ani zmuszać do skasowania konta, bo jeśli jemu nie zależy na własnym honorze to dlaczego mi miałoby zależeć?

Opublikowano

Wszedłem tu tylko po to, by nacieszyć sie pękającymi dupskami niebieskich robali rozpierdolonymi przez Zieloną Bestię :shieeet:

Klaperskie nie zawodzą, dobra robota chłopcy, dostarczajcie więcej bekowego kontentu swoim zielonym panom :xboss:

Opublikowano

Olac peta ciepłym moczem, te teksty FH5 przecież ta gra nie istnieje xDD 

Nie dość, że istnieje to jescze postawiła kloca na niebieski ameby w postaci bycia najlepiej oceniania grę tego roku, pięknie !

Opublikowano
1 minutę temu, Lord Protector napisał:

Na chuj kupiłeś tego małża Ty masz jakieś rozdwojenie jaźni?

Mówiłem już wielokrotnie - z poprzedniej generacji mam zaległości z PS4, więc czemu nie ograć ich w możliwie najlepszej wersji? Zamknę poprzednią generację, sprzedam PS5 i zainwestuję w XSX żeby w końcu poczuć czym jest next-gen. Marnuje się mój OLED z tym małżem, czuć że nie wykorzystuje w pełni potencjału smolistej czeni.

Opublikowano

Ale chyba zakład schabka był o to czy wyjdzie forza horizon 5 a nie DLC do trójki. Eurogamer chyba potwierdził że to reskin i gówno obesrane. 

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

Nie mogę niestety powiedzieć, że schabek okazał się niesłownym typem bez honoru. Do pierdolenia głupot jest pierwszy, ale gdy przychodzi wziąć odpowiedzialność za swoje słowa to  miga się  w stylu pokrytegospermą

W każdym razie nie zamierzam go ścigać, ani zmuszać do skasowania konta, bo jeśli jemu nie zależy na własnym honorze to dlaczego mi miałoby zależeć?

Honor, obcych ludzi na forum o gierkach :facepalm:

Opublikowano

Przyszedł izonik i zaraz opowie tą fajną historyjke o tym jak to ma wybór i wybiera XSX i Godrizona 5 w Godpassie :yao:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Mówiłem już wielokrotnie - z poprzedniej generacji mam zaległości z PS4, więc czemu nie ograć ich w możliwie najlepszej wersji? Zamknę poprzednią generację, sprzedam PS5 i zainwestuję w XSX żeby w końcu poczuć czym jest next-gen. Marnuje się mój OLED z tym małżem, czuć że nie wykorzystuje w pełni potencjału smolistej czeni.

Jakie zaległości, przecież gry od Sony podobno Cie nie interesują po to copy paste? Gubisz się Pan w zeznaniach :)

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

TLOU2, Death Stranding, Medievil.

Co za zróżnicowanie gier u Sony, nie dziwie się, ze poszedłeś w plejke :obama:

Opublikowano

Podobno w Godrizonie 5 na XSX w trybie quality są najwyższe ustawienia z PC :banderas:

Na Playszmacie 4,5 to byłby jak zwykle jakiś low wymieszany z medium :kaz:

Opublikowano

Za to na sonce było z miejsca 8+/10, wiemy. A teraz czas na tabletki, tylko nie zapomnij popić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.