Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Jako bot gram tylko w zróżnicowane doświadczenia. My, gracze, mamy to we krwi. ;) 

Rozumiem to doskonale,

dlatego nie dyskryminuje żadnego sprzętu do grania;)

2 minuty temu, Bzduras napisał:

Za to na sonce było z miejsca 8+/10, wiemy. A teraz czas na tabletki, tylko nie zapomnij popić.

Nie robta jaj Medium był naprawdę średni niezależnie od platformy 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Klapy po dzisiejszym zaoraniu Godrizonem 5, idą teraz pograć w jakieś exy only for PS5. A nie, wait...już nie ma exów :kaz:

Opublikowano

Żadna nowa gra, która miała premierę na PS5 jeszczce nie wyszła na PC. 

Xszczury mają swoje 2 minuty a kurz opadnie o 12:15 po pierwszych podnietach spikera w FH5 XD

Opublikowano

Kurwa, ale to jest smutne, że na tej srajstacji nie ma normalnych gier wyścigowych, fpsów, zdechnąć idzie na tej platformie.

Opublikowano

Stopień klęski niebieskiej ladacznicy bez gier to jednak szok. W rok po premierze to gówno jest martwe, a eksodus niebieskich robali na Zieloną Bestię to już paniczna ucieczka. Pan Spencer w rok zayebał Plejśmieciarę5 :banderas:

Opublikowano

Dokładnie. I to do tego stopnia że jako posiadacz XSX nie widze najmniejszego sensu kupowania Playszmaty 4,5. A posiadacze Playszmaty już dawno pokupowali XSX. To chyba najdobitniej wyjaśnia wszystko.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Same odbicia na masce w Godrizonie 5 mają więcej detali niż całe GT7:yao:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Nie ma co się oszukiwać i można spokojnie uznać, że wyścigi są gatunkiem ekskluzywnym dla Xboxa. Masakra, na PS5 za moment już nie tylko nie będzie exów, a tu jeszcze Xbox dostaje ekskluzywne gatunki. XDDD

Masakra, dominacja jak za X360.

Opublikowano

Jedyne w czym X360 dominował to ilość zesranych konsol. Widzę współpraca MS i CDPR nie poszła na marne. Wyciąć wszystko i udawać, że jest oki.

Opublikowano

Spermik w CW warczy na FH5, a w temacie już kilka dni temu sikał po nogawkach, żeby tylko szybciej zagrać. Pocieszne te klapki.

Opublikowano

No w sumie racja. To teraz klapki, potulnie zamknąć mordki, zmieniać region w konsoli i czekać na największą i najlepszą grę w tym roku. Tylko pojedynczo, żebyście się kruwa nie podetpali :pawel:

Opublikowano

3 minuty temu, Bzduras napisał:

Spermik w CW warczy na FH5, a w temacie już kilka dni temu sikał po nogawkach, żeby tylko szybciej zagrać. Pocieszne te klapki.

Klapki tak mają że oficjalnie powarczą, poszczekają a potem i tak przyjdą cichcem possać kutafanga Pana Spencera:cw:

Opublikowano

A jeszcze Halosik :banderas:  

Kalperskie plugawe pomioty :daddy:

Opublikowano

Ale śmiesznie jak się boty rzucają, doczekali się pierwszej gry next gen na Xa w która tez zagram haha

Ale dobrze niech maja, ja tak rok temu się cieszyłem to tez niech zobaczą wreszcie nowa generacje ;) 

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

doczekali się pierwszej gry next gen na Xa w która tez zagram haha

Wiadomka. Wszystkie naczelne klapy grzecznie pobiegły z pieniędzmi w zębach dla Pana Spencera hahahahha Tylko jakoś w drugą stronę to nie działa. :dynia: 

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Wiadomka. Wszystkie naczelne klapy grzecznie pobiegły z pieniędzmi w zębach dla Pana Spencera hahahahha Tylko jakoś w drugą stronę to nie działa. :dynia: 

Jakie pieniądze? Za darmo w GPU ogram No jeszcze mnie nie pojebalo żeby płacić za to. Zapłacić to mogę za przygody jakie oferuje Sony ale za wyścigi? Jeszcze nie będące symulatorem tylko arcade? No miejmy do siebie szacunek ;) 

6 minut temu, dee napisał:

Na 3 miejscu WYBITNY Tetris Effect, tylko w Godpassie dostepny za darmoszkę :banderas:

Widzę ze cały rok grałeś w Tetrisa, No brawo

Opublikowano
4 minuty temu, Whisker napisał:

mnie nie pojebalo

Oj, ty kłamczuszku.

Opublikowano
11 minut temu, Whisker napisał:

Widzę ze cały rok grałeś w Tetrisa, No brawo

Jeszcze na Oculus Quest 2 dokupiłem, moczymordo :asax:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.