Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

No widzę ze chłopcy to tak kochają ta forzunie tylko w statusach. Jak miał premiere np. BFV to zapłaciłem 339 pln (100 pln więcej) żeby w to zagrać tydzień przed premiera. Tu jednak widzę tylko yebani teoretycy i grinch pod spódnica mamy xdddddddd

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

XDDD ten jak ciągle wspomina battlefielda. Chyba jedyna gra w ktora zagrał.

Opublikowano

Jak się zbliżała premiera RE2 Remake to obdzwaniałęm wszystkie lokalne sklepy i dorwałem 3 dni przed premierą płacąc 40 PLN więcej. RE3 R podobnie ale mniej dopłaciłem - 2 dni wcześniej. Kiedyś za czasów Sonki Trzeciiej było łatwiej bo nawet empik spod lady sprzedawał. 

A teraz macie możliwośc zagrać UWAGA w Godrizona 5 a na forumie teksty - "muszę czekac do wtorku", lub "fajnie że nakręcacie, do zobaczenia we wtorek" xDDDD

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Będzie mógł ograć w XGP za którego i tak płaci. Dziękuję Liściu, dokładasz się do potęgi najlepszej usługi growej w historii. :banderas: 

BF nowy? Tylko na Sonce - pad od xboxa zagłusza mikrofon. :kaz:

Opublikowano

Ja kupiłem edycje Gold na PS5 bo ta seria jest świetna i granie w listopadzie w forze i BFa idealnie wjedzie ;)  Główne danie i DLC forza ideolo

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

A teraz macie możliwośc zagrać UWAGA w Godrizona 5 a na forumie teksty - "muszę czekac do wtorku", lub "fajnie że nakręcacie, do zobaczenia we wtorek" xDDDD

Tak, który premierę w Godpassie ma we wtorek. Zapłaciłem za XGP, czekam na premierę.

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

dorwałem 3 dni przed premierą płacąc 40 PLN więcej

brawo

frajer xddd

Opublikowano
22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

najlepsza platformówka na rynku? gra MSu

najlepszy shooter na rynku? gra MSu

mam kontynuować? :) 

Sory ale Dooma póki co nie zaliczałbym do gier M$ :)

Opublikowano
Godzinę temu, 20inchDT napisał:

brawo

frajer xddd

Listerin kupił jednego z gorszych residentów 40zl drożej, biegał po sklepach i jednemu musiał jeszcze galę zrobić za grę?  Klapy w pigułce a dzisiaj walczą z komornikami i kieszonkowymi od starych :kaz:

Ryan wykończył niebieskich odmieńców psychicznie :)

Opublikowano

Jeden z gorszych residentów xDDDDDDDDDD Przeyebane tak mieć zniszczony gust przez śmieciare 2 razy w miesiącu. 

Opublikowano

Każdy z głównych residentów >>> re3 remake >>>>>> re6

Opublikowano
44 minuty temu, Daddy napisał:

Każdy z głównych residentów >>> re3 remake >>>>>> re6

No to się musze zgodzić…

…co nie zmienia faktu, ze Xbox to gowno obesrane :)

Opublikowano

Za Residenta macie w piz….

2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

najlepsza platformówka na rynku? gra MSu

najlepszy shooter na rynku? gra MSu

mam kontynuować? :) 

Psycho2 jest na PS5 :D hahaa

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Wyobrażacie ból dupy klapów płacąc pełną cenę za grę, która jest dodawana za free do abonamentu. 

Człowiek ze stresu może w jakiś nałóg popaść. 

Opublikowano
8 minut temu, C1REX napisał:

Wyobrażacie ból dupy klapów płacąc pełną cenę za grę, która jest dodawana za free do abonamentu. 

Człowiek ze stresu może w jakiś nałóg popaść. 

Abonament masz darmowy?

Opublikowano

Pomimo wielbienia niebieskich braci w FH zagram. A zgram z przyjemnością, ale na pc. Za 4zl hehe. 

Kurwa pierwszy ex zielonych od roku :(

Pleyka 5 zdominowala ten rok tak czy siak. Czy by wyszła ta Forza czy nie. 

IMG_20211105_224959.jpg

Edytowane przez sajmon34

Opublikowano
2 minutes ago, Whisker said:

Abonament masz darmowy?

Jak dostajesz darmowy alkohol na wakacjach "all inclusive", to drinki dostajesz za darmo, czy płacisz?

Pytanie filozoficzne i nikt nie zna odpowiedzi. 

Opublikowano
3 minuty temu, sajmon34 napisał:

Pomimo wielbienia niebieskich braci w FH zagram. A zgram z przyjemnością, ale na pc. Za 4zl hehe. 

Kurwa pierwszy ex zielonych od roku :(

Pleyka 5 zdominowala ten rok tak czy siak. Czy by wyszła ta Forza czy nie. 

IMG_20211105_224959.jpg

No rok się czekało, warto pograć :) dominacja Sony mocna

Teraz, C1REX napisał:

Jak dostajesz darmowy alkohol na wakacjach "all inclusive", to drinki dostajesz za darmo, czy płacisz?

Pytanie filozoficzne i nikt nie zna odpowiedzi. 

Tam to z wodą rozrabiają i w chuja was na wakacjach robią, takie same szczyny oferuje All inclusive MS, czasem się trafi Forza i Halo No może i Gearsy ale to wakacje raz na 10 lat a ja lubię mieć wakacje co miesiąc wybierając samemu destynacje, kraj i hotel a nie co biuro wymyśli i jakie szczochy będą lać „bo za darmo”

Opublikowano
5 godzin temu, Whisker napisał:

spokojnie, w tygodniu będą tańce w Meksyku dzisiaj i cały weekend pracuje (wiem ze dla ludzi mopsu ciężko to ogarnąć). Każdy szczegół wyciągnę z tej gry i każdy nie udany element spokojnie, listosci mieć nie będę jak zauważę braki i bugi, tylko fakty

To może do tego czasu obskoczysz Returnala? Zobacz jaki tu popupik pięknie walący po oczach, aż śmiech człowieka ogarnia. I to w 1080p/40fps :yao:

Opublikowano
3 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

To może do tego czasu obskoczysz Returnala? Zobacz jaki tu popupik pięknie walący po oczach, aż śmiech człowieka ogarnia. I to w 1080p/40fps :yao:

Przecież ten świat żyje ;) 

Opublikowano

Dam Wam trochę niebieskiej mocy przed snem

F2B75BC1-D984-4216-8736-47433010C063.jpeg

2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Patrzę po znajomych na PS5 i widzę, że ulubioną grą na weekend jest "Online on PS5". :pawel:

U mnie wyświetla się na XSX - Start, start, Toutube, start, kill it with fire, start, start

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.