Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

jak to było że i tak więcej niż 30 ludzkie oko nie widzi? xd 

No i forza te tezę potwierdza.

Włączasz więcej niż 30 fps i ludzkie oko nie widzi otoczenia 

Spoiler

Bo się kurwa nie doczytalo xD

Opublikowano

No chyba lepiej zobaczyć płot w który można się wpierdolic c’nie? 

No chyba ze bociarskie grają z zamkniętymi oczami xd

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Jakby w motorsporcie wyjebali 30 fps to donek by sie nie mogl odnalezc w grze. Jetem teraz takim snobem fpsowym, ze jak nie wydadza wersji XXX xboxika, to bedzie trzeba skladac pc jak gry zaczna niedomagac.

Opublikowano

Tu niestety przegrywamy z bociarskimi i wyścigami kto szybciej ogra crapa zanim go z gamepassa usuną.

Opublikowano

Ojoj Nawet mesjasze PG nie potrafią ogarnąć XSX, bo coś w architekturze zyebanue i tak skandalicznie się gra doczytuje w 60 fps, że trzeba grać w 30 fps by dostąpić nextgena. No sorry, ale moje granie w 30fps w FH5 nie przerobicie na swój sukces zielone chwasty.

Opublikowano
4 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Ojoj Nawet mesjasze PG nie potrafią ogarnąć XSX, bo coś w architekturze zyebanue i tak skandalicznie się gra doczytuje w 60 fps, że trzeba grać w 30 fps by dostąpić nextgena. No sorry, ale moje granie w 30fps w FH5 nie przerobicie na swój sukces zielone chwasty.

Mózg sobie doczytaj xD Dawno nie było takiego samozaorania. 

Pewnie często masz na oczach, to samo co na swoim padzie, więc wszechobecny blur to dla ciebie codzienność. 

Ale wytłumaczę ci raz jeszcze. GOTY 2021 czyli Forza Horizon 5 wygląda lepiej w 60 klatkach. 

Opublikowano
1 minutę temu, Hubert249 napisał:

Mózg sobie doczytaj xD Dawno nie było takiego samozaorania. 

Pewnie często masz na oczach, to samo co na swoim padzie, więc wszechobecny blur to dla ciebie codzienność. 

Ale wytłumaczę ci raz jeszcze. GOTY 2021 czyli Forza Horizon 5 wygląda lepiej w 60 klatkach. 

Sprawdzę dziś wieczór i z chęcią rzygnę na XSX jak mi wyskoczy drzewo 5 metrów przed autem.

Opublikowano

Choc kocham Psychonauts 2 i nie wiem jak to wyglada na ps5 ale to doczytywanie się tekstur w grze, która wyglada jak z ery X360 jest trochę żałosne. To samo było w The Medium. Xsmiec nie wyrabia już na starcie generacji :(

Opublikowano

Żałosne to jest to, że wszystkie klapy od dawna graja tylko na Xboksie, bo plejsmieciara5 zdechła xD

Opublikowano
1 godzinę temu, Emet napisał:

@Wredny Już abstrahując od racji niebieskich czy zielonych (bo tu bywa różnie) to serio jesli, któraś strona wypowiedziami prezentuje poziom rynsztoka to jednak zdecydowanie przodują tu boty - szczególnie dee, daddy, faka czy pioterek.

Tak, tylko że do ich żenującego poziomu jestem już przyzwyczajony - Faka to stary frustrat, krzyczący na wszystko dookoła, PioterPokaScreena85423 to musi być jakieś AI (tyle że bez "I"), bo nie wierzę, że tak można naprawdę, dee to akurat poziom intelektu i wysublimowania nieosiągalny dla obecnego klaperstwa, więc zły przykład, a Daddy już od wielu edycji był tym najardziej zaniżającym poziom, ale w czasach Kamilka, Donatello, Whiskera i Liścia to wyrasta na intelektualistę i mistrza ciętego dowcipu :reggie:
Po prostu jestem strasznie zawiedziony poziomem dzisiejszego klaperstwa, ale to pewnie wina samego PlayStation, o którym się mówi, że "Sony nic nie musi" - klapom najwyraźniej też się tak wydaje i niestety spoczęły na laurach.

Ale jest jaskółka w tunelu (czy inny chuj), bo te dwie riposty były całkiem niezłe w wykonaniu tatuśka, więc jak widać, kiedy nie urządza sobie osobistych wycieczek i nie atakuje (czy nawet kontratakuje, bo ktoś inny zaczął) jakiegoś bota to potrafi :notbad:

30 minut temu, LiŚciu napisał:

No i forza te tezę potwierdza.

Włączasz więcej niż 30 fps i ludzkie oko nie widzi otoczenia 

Pokaż ukrytą zawartość

Bo się kurwa nie doczytalo xD

13 minut temu, LiŚciu napisał:

Tu niestety przegrywamy z bociarskimi i wyścigami kto szybciej ogra crapa zanim go z gamepassa usuną.

Opublikowano
Teraz, dee napisał:

Żałosne to jest to, że wszystkie klapy od dawna graja tylko na Xboksie, bo plejsmieciara5 zdechła xD

Xbox ma swoje 5 minut, których jak widać nie jest wstanie wykorzystać. Obecnie siedzę na retroboxie w oczekiwaniu na kolejne nextgenowe gry na jedynym nextgenie na rynku no i nie jest za ciekawie. Podejrzewam, ze te wszystkie xboxy masowo sprzedawane na olx, fejsie itd to od tych co siedzieli na One i nie spodziewali się, ze kupując Seriesa dostają tylko nową obudowę :(

Opublikowano

image.thumb.png.227102d0e409ee8983483d60287afb56.png

A na XsX żenada i trzeba grać w 30 fps żeby w płot nie wyjebać. X żart X - beka jakiej jeszcze w historii nie było. 

Opublikowano

Mamy w tym momencie chwilę chwały na XSX bo wleciał hit wyścigowy, ale do końca miesiąca o nim zapomnimy. Co nie zmienia faktu, że PS5 to główna konsola do codziennego grania, bo tam nie ma problemów w żadnej grze w trybie 60fps. To tak jakby w dynamicznym Sidermanie mi się blokowiska doczytywały. 

Śmieć Sralo insrinitif to będzie dopiero pokaz żenady na XSX.

Opublikowano
Cytat

Xbox ma swoje 5 minut, których jak widać nie jest wstanie wykorzystać. Obecnie siedzę na retroboxie w oczekiwaniu na kolejne nextgenowe gry na jedynym nextgenie na rynku no i nie jest za ciekawie. Podejrzewam, ze te wszystkie xboxy masowo sprzedawane na olx, fejsie itd to od tych co siedzieli na One i nie spodziewali się, ze kupując Seriesa dostają tylko nową obudowę :(

Nie pyerdol, pokemonie, sam nie wierzysz w te bzdury które wypisujesz xD

Edytowane przez dee

Opublikowano
1 minutę temu, Wredny napisał:

Ale jest jaskółka w tunelu (czy inny chuj), bo te dwie riposty były całkiem niezłe w wykonaniu tatuśka, więc jak widać, kiedy nie urządza sobie osobistych wycieczek i nie atakuje (czy nawet kontratakuje, bo ktoś inny zaczął) jakiegoś bota to potrafi :notbad:

A dziękuje.

Opublikowano

Bociarskie jak nie mogą się pogodzić z tym, że jest doczytywanie i Xsraka nie wyrobiła w 60 fps w świętości horizonowej. Boty jak się nie mogą pogodzić z tym, że ktoś woli piękną grafikę bez komrpomisów i granie w 30fps w świetneą produkcją, ale imo to arcade i czysty fun. Boty jak minusują w temacie FH5. Upadek BOTA 2021.

Opublikowano
12 minut temu, Donatello1991 napisał:

Sprawdzę dziś wieczór i z chęcią rzygnę na XSX jak mi wyskoczy drzewo 5 metrów przed autem.

A to pierdolenie akurat, bo aż takich akcji nie ma - raczej tylko przyziemne krzaczki z daleka się pojawiają, albo pop-in detali na już dawno doczytanych drzewach.
Zacząłem w 30fpsach i myślałem, że rzygnę, więc włączyłem 60, obawiając się tego doczytywania, o którym tyle słyszałem, ale pograłem już parę godzinek, uparcie wpatrując się w pobocze i niczego drastycznego nie zaobserwowałem, a gierka nie dość, że wyładniała to jeszcze zyskała na dynamice.

Opublikowano
Teraz, Wredny napisał:

A to pierdolenie akurat, bo aż takich akcji nie ma - raczej tylko przyziemne krzaczki z daleka się pojawiają, albo pop-in detali na już dawno doczytanych drzewach.
Zacząłem w 30fpsach i myślałem, że rzygnę, więc włączyłem 60, obawiając się tego doczytywania, o którym tyle słyszałem, ale pograłem już parę godzinek, uparcie wpatrując się w pobocze i niczego drastycznego nie zaobserwowałem, a gierka nie dość, że wyładniała to jeszcze zyskała na dynamice.

Jak mogła wyładnieć skoro nawet DF mówi, że najpiękniej prezentuje się w 30 fps? No jak?!

Opublikowano

Normalnie - wystarczy zagrać samemu, żeby się przekonać :reggie:
Wszystko stało się ostrzejesze, wyraźniejsze, bez jakiegoś blura i innych post-procesów - żyleta zamiast gówno-efektów, mamiących wzrok.

Opublikowano
7 minut temu, Wredny napisał:

dee to akurat poziom intelektu i wysublimowania nieosiągalny dla obecnego klaperstwa

Hipoteza

5 minut temu, dee napisał:

Nie pyerdol, pokemonie, sam nie wierzysz w te bzdury które wypisujesz xD

Obalono

Edytowane przez izon

Opublikowano
1 godzinę temu, PIOTR8642 napisał:

Po kilku godzinach gry w Godrizona 5 mogę od razu powiedzieć - ludzie jak to wygląda!!!! Graficzny niszczator tak mnie wciągnął, że aż brak słów. Kolejny po MFS graficzny true next gen. Ciągle tylko odpalam tryb drona podziwiając kunszt mistrzów z PG. Ależ Pan Spencer dołożył do pieca:banderas:

Ale wracajmy na ziemie. W co tam klapusie gracie teraz na Playszmacie 4,5 bez gier w tej waszej  rozciaptanej grafice?:shieeet: 

A czy my w listopadzie po wydaniu rok temu Demon Souls czy Spidermana pytaliśmy się w kółko o to samo botów? Ile można to samo pierdolic, później wyszedł Sackboy i to samo, za każdym razem pytanie w co gracie? Ano przez rok nic nie mieliście :D

54 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Bociarskie jak nie mogą się pogodzić z tym, że jest doczytywanie i Xsraka nie wyrobiła w 60 fps w świętości horizonowej. Boty jak się nie mogą pogodzić z tym, że ktoś woli piękną grafikę bez komrpomisów i granie w 30fps w świetneą produkcją, ale imo to arcade i czysty fun. Boty jak minusują w temacie FH5. Upadek BOTA 2021.

To dorysowywanie przed maska auta jest wkurzające niczym w 99 roku. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.