Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, izon napisał:

Gram na gamingowych Laptopie sprzed 2 lat i gra wyglada mega dobrze. Jak dotąd nie miałem ani jednego buga, grafika i płynność dużo lepsza niż na ps4. Oczywiście musiałem wyłączyć fajerwerki, raytracingu nie mam z wiadomych przyczyn. Mimo wszystko to pokazuje, ze te grę robili od początku na PC i te wydania konsole są totalnie niedorobione. Lepiej grać nawet na średnim PC niż konsoli, niestety..

Jakie masz paramtery? Też myślałem żeby na lapku stestować. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Mendrek nie gra na xboxie teraz?

W dniu 29.11.2020 o 11:35, Mendrek napisał:

Spoko ;)

Received-797699097714131.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, izon napisał:

Gram na gamingowych Laptopie sprzed 2 lat i gra wyglada mega dobrze. Jak dotąd nie miałem ani jednego buga, grafika i płynność dużo lepsza niż na ps4. Oczywiście musiałem wyłączyć fajerwerki, raytracingu nie mam z wiadomych przyczyn. Mimo wszystko to pokazuje, ze te grę robili od początku na PC i te wydania konsole są totalnie niedorobione. Lepiej grać nawet na średnim PC niż konsoli, niestety..

Przypomina to czasy mafii, gta 3, far cry i innych gierek, które na pc błyszczały a konsole dostawały jakieś spierdolone porty. 

Opublikowano
18 godzin temu, Czoperrr napisał:

Mendrek, PS3 nadal służy czy już dorobiłeś się PS4? 

Mój wspaniały przyjaciel Mendrek gra obecnie na PS4 ale z uznaniem oglądał gry na series X więc kto wie co kupi teraz :]

Opublikowano

Ale w temacie posucha.

@Paolo de Vesir delikatnie i nieśmiale zakłada klapki na stopy czując że daleko go poniosą i że będzie to wspaniała przygodą ze wspaniałymi grami ze stajni Sony. ..

@Pupcio z kolei odpłynął w jednej z najwspanialiszych przygód ostatnich lat która jest PlayStation Console Exclusive i już nadał jej miano gry generacji- chyba przejrzał na oczy...

To już nie ciężarówka, to pociąg towarowy pełny satysfakcji:banderas:

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

@Paolo de Vesir delikatnie i nieśmiale zakłada klapki na stopy czując że daleko go poniosą i że będzie to wspaniała przygodą ze wspaniałymi grami ze stajni Sony. ..

PlayStation? Kocham od 94, a polewa z gosci co dowiedzieli sie o jej istnieniu w 99 XDDD

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

PlayStation? Kocham od 94.

No i to prawdziwy fan marki. Święta 94 roku spędził w Japoni żeby nabyć pierwszą nadkonsolę marki Sony. Szacunek. 

Opublikowano

Bez kitu jak pomyślę o kolejnej perełce ze stajni PAN KOJIMA PRODUCTION to az w głowie pojawia się myśl  "Co sonka to sonka"  :/

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Bez kitu jak pomyślę o kolejnej perełce ze stajni PAN KOJIMA PRODUCTION to az w głowie pojawia się myśl  "Co sonka to sonka"  :/

Takie to dobre kolego seniorze? Po Control to kolejna gra którą biorę na tapet. :fsg: 

Opublikowano

Kojima w gierki umie, tylko niech w końcu coś zapowie, jakiś mały teaser, co on teraz ze studiem pichci. 

Opublikowano
34 minuty temu, Faka napisał:

Kojima w gierki umie, tylko niech w końcu coś zapowie, jakiś mały teaser, co on teraz ze studiem pichci. 

Jezu nie znoszę tych jego gierek, tylko metala dałem radę skończyć, chyba nawet ze 4 razy go przeszedłem, bo krótki był. A tak to third echelon team. 

Opublikowano
39 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Takie to dobre kolego seniorze? Po Control to kolejna gra którą biorę na tapet. :fsg: 

Zależy czy Ci siądzie noszenie paczek, historia narazie nudy na pudy 

Opublikowano
8 minut temu, lpcl napisał:

Jezu nie znoszę tych jego gierek, tylko metala dałem radę skończyć, chyba nawet ze 4 razy go przeszedłem, bo krótki był. A tak to third echelon team. 

Ja już chyba nawet metala nie dałbym rady. Boję się 5 wsadzić do czytnika.

Opublikowano

Metal 4 to więcej oglądania niż grania. Metal 5? Nie skończyłem, wymiękłem w połowie z nudów. 

Opublikowano
22 minuty temu, 20inchDT napisał:

Ja już chyba nawet metala nie dałbym rady. Boję się 5 wsadzić do czytnika.

Nie no tylko jedynkę na ps one, wersja francuska, cholerne janusze na giełdzie mieli takie wersje bo tańsze niż ang. Ale już na dwójce chińczyk się skończył i nie dałem przejść. 

Opublikowano

Ogólnie to MGS przeszedłem od 1 do 4, bo tam chociaż była fabuła i pchałeś grę do przodu, no i gameplay jak na tamte czasy był nowatorski i wciągający, tak w przypadku 5-tki to już nie ukończyłem i dałem sobie spokój, po jakimś czasie wkradła się nuda i monotonia, że o braku fabuły już nie wspomnę.

Opublikowano
6 minut temu, lpcl napisał:

Nie no tylko jedynkę na ps one, wersja francuska, cholerne janusze na giełdzie mieli takie wersje bo tańsze niż ang. Ale już na dwójce chińczyk się skończył i nie dałem przejść. 

Jak sie miało < 15 to jaranko fabułą, ale za stary na to juz jestem. Wolę zachować w pamieci 1-3.

A i grac by mi sie chyba nie chciało w to 

Opublikowano
28 minut temu, 20inchDT napisał:

Jak sie miało < 15 to jaranko fabułą, ale za stary na to juz jestem. Wolę zachować w pamieci 1-3.

A i grac by mi sie chyba nie chciało w to 

Ja kiedyś próbowałem wrócić do trójki ale już kamera mnie zdążyła pokonać. Niech chińczyk idzie filmy robić. 

Opublikowano
18 minut temu, 20inchDT napisał:

Za słaby jest na filmy.

O to właśnie chodzi ale w gierkowie to wielki urwa wizjoner bo napierdoli 20 godz. filmików i jakiś bełkot w scenariuszu. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Kojimbo? Mesjasz wszystkich nastolatków. Potem się wyrasta z tej grafomanii.

Opublikowano

Jak to czołganie jest 11/10 to chyba dobrze ze ze odpuściłem xd

Tfu Kojima chyba najbardziej przehypowany producent gierek dla dzieci

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.