Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Warto zapłacić raz jeszcze :kaz:

Zapłaciłbym żebyś tu nie pisał. 

Opublikowano

Ależ pięknie Sony rucha płatnymi aktualizacjami za 5 dyszek tych niebieskich śmierdzieli. I miałem napisać że "założe sie że przed premierą U4 i U4LL nagle znikną z psstore żeby zrobić miejsce pod płatną aktualizacje w pełnej cenie"...ale te gry już stamtąd zniknęły buahahahahahahahahahaahah 

Opublikowano

Nie będe tego bronił z tym Uncharted bo nie ma po co.

Nie wiem czy jest na świecie gracz playstation który w to nie grał? Na pewno nie. A że na świecie prawie 200 mln takich graczy to inna sprawa. Teraz zapłacenie 50 PLN żeby sobie odświeżyć gierke to jak pójść do kina drugi raz na ten sam film i zapłacić za bilet. Masz ochote na drugi raz płacisz, nie masz nie placisz. 

Jak są podbicia filmów do 4k i na nowo wydawane to "siedź mi na ryju" ale jak na konsoli to "złodzieje".

Gdyby MS miał jakieś coś tam warte tytuły które by ktokolwiek chciał drugi raz ograć (a nie tylo pies z kulawą nogą) to pewnie też by kasowali. :shieeet:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Ja pierdolę, dawno tak antykonsumenckiego zagrania wobec graczy to już dawno nie widziałem. Kiedyś to było Nintendo ale teraz sony co odjebało, to przejęli pałeczkę po czerwonych pajacach. Spierdoliło się te całe sony. 

Opublikowano

Bardzo chętnie zaplacę za gry sony cenę adekwatną do ich wartosci :reggie:

0_Euro.jpg

Opublikowano

Zaraz przylecą niebieskie robale i oblizując sie jeszcze ze śmietany Ryana zrobią fikołka, wyparcie i bedą wmawiać sobie że Sony jest takie kochane :pawel:

10 minut temu, LiŚciu napisał:

Teraz zapłacenie 50 PLN żeby sobie odświeżyć gierke to jak pójść do kina drugi raz na ten sam film

Jeszcze powiedz to tym niebieskim robalom którzy pokupowali PS5 Digital i teraz mieli chęć ograć te Unchartedy w lepszej jakości. A teraz taki chvj, musza płacić pełną cene za aktualizacje, a nie żadne 50zł :yao:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
10 minut temu, LiŚciu napisał:

Teraz zapłacenie 50 PLN żeby sobie odświeżyć gierke to jak pójść do kina drugi raz na ten sam film

Chyba nikogo jeszcze nie pojebało aby drugi raz iść na tak chujowy film (bo nie grę) jak Uncharted 4.

Opublikowano

Ależ ta gwiazdka na PlayStacji jest smutna:(

Podobno dzieci z domów dziecka mają im kartki świąteczne wysyłać. 

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Chyba nikogo jeszcze nie pojebało aby drugi raz iść na tak chujowy film (bo nie grę) jak Uncharted 4.

No akurat ciebie drugi raz na tym seansie bym się nie spodziewał, zauważyłem że masz problemy z nawet bardzo prostymi grami. 

Opublikowano

Mówi ten, co siedział na kolanach kolegi grając w God of war. 

Opublikowano

Dobra niebieskie robaki, przyznawać sie bez bicia kto ma PS5Digital, to jeszcze sie ponabijamy z tej płatnej aktualizacji (w pełnej cenie) do Uncharted :yao:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Szkoda że playstation tak skończyło

Opublikowano

Wystarczy, że mają partaczy w 343i. Nie potrzeba nam jeszcze from.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.