Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

No te gry to by sobie mogły współistnieć obok prawdziwego Tomb Raidera pod inną nazwą, a tak to... :reggie:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jest więcej szczegółów na temat bohatera i męczennika niebieskich robali, który lubi się umawiać z piętnastoletni chłopakami. Czy forumowe klaperskie już robią zrzutkę na paczkę za kratki dla tego pana? :shieeet:

https://android.com.pl/news/445258-wiceprezes-sony-zlapany-przez-lowcow-pedofilow/?fbclid=IwAR0HRVscsrHsxtdCyqc-9YW5qH1jAanrDGsEOFnDsKBoPmSb3oQ3b7-GAmc

Opublikowano
7 godzin temu, izon napisał:

Skończ zaś wstydu oszczędź. Te Tomby nowe to jest jakiś zart: zero klimatu serii, jakieś ogniska, ubisyf, beznadziejne postacie itd. To nawet nie nadaje się do podcierania dupy Nathanowi i spółce.

Może jako Tomby są słabe, nie wiem, bo oryginał znam tylko zd słyszenia, ale gameplayowo to wciąż lepsze gry niż Uncharted.

Opublikowano

sigh-parks-and-rec.gif

Nawet jak na standardy CW to był kretyński tekst.

Opublikowano
28 minut temu, Donatello1991 napisał:

Failowa premiera Sralo haha. Nie można było grać od północy xd żal peel. 

A na Playszmaciurze o której jest premiera? 

Opublikowano

No właśnie problem z tym, że nie wyszła xd

Teraz, Hubert249 napisał:

A na Playszmaciurze o której jest premiera? 

Tego guwna? Nigdy na szczęście.

Opublikowano

Developerzy: granko zaczyna się w czwartek o godzinie 19:00

Donatello:

Cytat

Failowa premiera Sralo haha. Nie można było grać od północy xd żal peel. 

Oszukali mnie banda decydentów... - Gadzinski - Wykop.pl

Opublikowano

Jezu, po co ja usuwałem tego cwela z czarnej. Ciagle tylko "sralo" i "xszczur"... od tych kutasow w dupie mu iq spadło.

Opublikowano

GTS GT7 z mikrotransakcjami, czyli jak to Sony ma w zwyczaju w swoich (dwóch) multikach - Pay2Win. Nie dość, że przepłacą za cross-gena który wygląda gorzej niż Forza Horizon 5 to jeszcze będą zmuszeni kupować jakieś chujowinki ze sklepu.

RUCHANIE KLIENTA has no limits

Opublikowano

Znowu sie okaże że to DLC do GTS to kupiły dwie osoby z forum a reszta jeździ na youtubie.

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Premiera jest o 19, więc jeszcze nie ma. NO SHIT

Przecież to w pudełku już jest

Opublikowano

Klaperskie już nie ogarniają, że gry mają premiery określonego dnia. Playstation robi dosłownie wodę z mózgu i najlepszy przykład mamy na ostatnich dwóch stronach tematu.

Opublikowano

Taka wodę że gry są od północy? A nie jak u mszitu o 19 następnego dnia. Dodatkowo bez preoload

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Jak widać nawet Spermuś czeka z wywieszonym ozorem na premiere Halo. I nie dziwne, w końcu to sztos nad sztosami.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.