Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
15 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Fajna konsola dla każuali którzy o Nintendo dowiedzieli się w 2017, o wypisz wymaluj izon.

Niestety znowu pudło. Z Nintendo już od 20 lat choć nie przeczę, zaległości mam sporo, zwłaszcza z Wii U, które mnie ominęło.

Edytowane przez izon

Opublikowano

Jak przykryć brak argumentów i fakt że Xbox to gówno? Zamaskować prawdę siadając na Nintendo. Jednak fakt jest taki że Super Mario rozpierdala Master Chiefa.

Opublikowano

Niebieskie robactwo próbujące podgryzać Xboksa przy pomocy zabaweczek Nintendo to już wyższy poziom absurdu :reggie:

Przynajmniej zostało udowodnione że niebieska ladacznica bez gier nie ma szans w konfrontacji z Zielona Bestią nie tylko w prawdziwym życiu, ale nawet w CW

Opublikowano

Ivona, Wezyr z plejsztjeszon 5, piotr "poka screena" i grinch - no to nieźle nas konfrontujecie w CW:reggie:

Gdyby Spencer widział kto za niego walczy to już dawno by się zabił. 

Opublikowano
2 godziny temu, dee napisał:

Wystarczy zagrać, by wiedzieć jak jest

Czyli warunek nie do spełnienia dla klaperskich teoretyków gamingu bez Xboksa :shieeet:

Przecież każda niebieska pokraka ma mocnego PC do giercowania po czym żebra  jak pies pod stołem o kawałek kości od Bethesdy/MS bo muszą zarobić na plejsztejszon po czym później granie w gównie rozmazanym na ps4.5 ;) 

40 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Siadać to możecie sobie na knagę Ryana żeby kolejny rok nie opierał się na remasterach jak to Sony ma od 3 generacji w zwyczaju.

Ryan z Cernym wolą ich ostro na dwa baty, bez litości, klap wytrze później morde po robocie i jeszcze podziękuje :/ 

Ktoś tam wklejał PPE z Godrizon to też wkleję ich top 10 2021

https://www.ppe.pl/publicystyka/12096/top-10-gier-2021-roku-wedlug-redakcji-ppepl.html#c5335206

Godrizon na pierwszym miejscu + 4 gry od MS/Bethesda w top 10 i to na typowym ''sonowskim portalu''  :banderas:

Cytat

Jedyna gra, która dostała u nas na portalu maksymalna notę w 2021 roku. Zdecydowanie końcówka roku należała do Microsoftu, który dostarczył jedne z najlepszych wyścigów w historii.

Opublikowano

Zielony bezmózgi inwalida: rankingi z ppe to chujnia dla debili

Ten sam zielony bezmózgi inwalida: łapcie ranking z ppe, DLC 5 na pierwszym miejscu

:unknown:

Opublikowano

ojjj żyłka pęka a dopiero 2 stycznia w kolejnym roku XBOXa  :obama:

FIEMxEGXMAIlu3W?format=jpg&name=large

FH-tuzNXIAc9YRq?format=jpg&name=large

FICDU0uX0AEeUET?format=jpg&name=medium

ALE BĘDZIE GRANE  :banderas: 

Spoiler

a cwelstation 4.5 dalej ujowy emulator ps4 bez gier :kaz:

Opublikowano

Ta lista jest tyla warta co wstawianie przy Desthloopie znaczka „Day one” :shieeet:

Opublikowano

Jakby jakiś z tych gniotów wpadł do plusa, to by ludzie narzekali na słabe gry.

Jedynie na starfield ludzie czekają, bo chcą nowych memów z bugów w grach. Osobiście je uwielbiam i bardzo mnie ucieszyła premiera Fallout76. 

Opublikowano

Tak, wiemy że daddy potrafi wklejać kolarze zdjęć z indykami. Berserker na miare xboxa seriex x. 

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

no to nieźle nas konfrontujecie w CW

Jakich NAS, ojciec, jak zostałeś tu sam, czasem izonek coś poszczeka, ale kto by brał na poważnie tego pokemonka :shieeet:

Jutubello się nie liczy, bo to alter schabka.

Wszystkie niebieskie szczury zwiały z tonącego okrętu o nazwie Niebieska Ladacznica. Nie ma już community klaperskiego, trzeba to sobie jasno uświadomić.

Pan Spencer zayebał was w rok :xboss:

Opublikowano
11 minut temu, dee napisał:

Pan Spencer zayebał was w rok :xboss:

Chyba za słabo mu dupe podcierałeś jednak bo Sonka nadal na propsie!

phil-spencer-xbox.gif

Opublikowano

Niech ten śmieć nintendo wydaje switcha 2, bo nie mam zamiaru kupić drifta, a chcę zagrać w xenoblade 2, fire emblem i bayonette 3. Potem by poszedł do szuflady czekając na normalne gry, a nie pedała mario skaczącego po klockach

Opublikowano

Switch takie przenośne ps4.5 tylko trochę słabsze, gier nie ma, ciągle coś się psuje i dymanie swoich fanów to codzienność :reggie:

Opublikowano

a niektóre szajbusy traktują to jako podstawową konsole :yao: nie trzeba im pluć w ryj, bo sami to robią

Opublikowano

Śmiały się boty, że to niebiescy grają na czas, a to boty muszą bo zaraz mogą stracić dostęp do jakiejś gry. Z nami pozostaje gra na zawsze, a bot całe życie musi ustawiać pod granie na czas. Choćby w takie Desperados 3.

https://www.ppe.pl/news/164764/xbox-game-pass-wkrotce-straci-7-gier-znane-ip-znikaja-z-uslugi.html

Opublikowano
25 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Phil, co ciekawego czeka nas w styczniu 2022? :)

phil-spencer.gif

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

phil-spencer.gif

Ludzie się będą zagrywać w Elden ring dl2 czy hfw w większości na ps5. Nikt o jakimś gejsrasie myślał nawet nie będzie. Wpadnie FIFA 22 od ea i to wszystko. Rok 2022 to rok porażki GP.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.