Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Ale rok już tak. No to nie wiem, jak nie masz czasu to nie narzekaj, że nie zagrałeś, skoro wygospodarowałbyś wolną chwilę, by zaszczycić Desperadosy swoją uwagą, za kolejny rok? Nie chce mi się wierzyć, że dorosły człowiek w ten sposób się boczy, ewidentnie szukając dziury w całym i zwalając winę na wszystko, tylko nie siebie, bo nie zdążył zagrać w gierkę z abonamentu w ciągu dwunastu miesięcy.

Nie chce mi się wierzyć, ze dorosły człowiek wchodzący do CW bierze tak wszystko na poważnie, myślałem, ze tylko ASX ma ten problem :) gamepassa się jebie dla zasady: bo to usługa na smiecboxie, bo to usługa na 6/10, bo to pierdolony Microsoft:)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jebać to można tego niedokurwionego małża i każdego jelenia, który go kupił.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Zawsze na godpassa narzekają niebieskie karaczany, których przecież ten Xbox jebany nie obchodzi i usługa chujowa, a potem jednak grzecznie przynoszą pieniążki w zębach. :dynia: 

Jest to ciekawe zjawisko socjologiczne. Niebiescy wspierają xboxa kupując XSX jako 3 czy nawet 4

platformę do grania w kolejności, a zatwardziałe boty powiedziały NIE i albo siedzą na pastgenach albo na PS5, ewentualnie nie grają w ogóle jak dee czy inne deepthroaty wylewając swój cynizm na forumku  :)

Edytowane przez izon

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

Niebiescy wspierają xboxa kupując XSX jako 3 czy nawet 4

platformę do grania w kolejności, a zatwardziałe boty powiedziały NIE i albo siedzą na pastgenach albo na PS5

Nie, bo nie można było kupić tych konsol. Na razie nadrabiam zaległości na PS5, a od 2022 już tylko next-geny na XSX. Czyli coś czego na PS5 nie dostanę do 2024.

Opublikowano

Izonek zjebany jak bura suka to odpala protokół I was only pretending :reggie:

db0.jpg.828dfa3fd12c85f33621082b6916ae37.jpg

Opublikowano

Dee odpala jak zwykle: hej nie umiem czytac ze zrozumieniem to pojade komus od suk i retardow. 
Czekam jeszcze na jebanie palą i choroszczę: 3,2,1.. :shieeet:

Edytowane przez izon

Opublikowano

fuck off retard :kojima:

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

izon to fan switcha, on nie uda

on jest

Lepszy fan switcha niż tego bubla od Microsoftu. Tfu, jak gardzę tym zielonym community. Dobrze, ze to prawie jak konfederacja, 5 nieznaczących osób na cała Polskę :)

Opublikowano

hahhaha kupować Ubiraki, nie dziwie się, że klapy wciąż myślą, że Sony wymyśliło jakiś złoty klucz gamedesignu xdd

Nie, nie wymyśliło. Pierdolę Sony od lat 5 tak mocno jak nigdy (tak samo jak Nintendo) - gierki bez duszy, od linijki. No, ale co ma sie zmieniać jak potem w zakupach pojawiają się fani BFów, CoDów i Far Crya?

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

hahhaha kupować Ubiraki, nie dziwie się, że klapy wciąż myślą, że Sony wymyśliło jakiś złoty klucz gamedesignu xdd

Nie, nie wymyśliło. Pierdolę Sony od lat 5 tak mocno jak nigdy (tak samo jak Nintendo) - gierki bez duszy, od linijki. No, ale co ma sie zmieniać jak potem w zakupach pojawiają się fani BFów, CoDów i Far Crya?

Pierdole Sony by Wezyr:

F4FCD66E-87DF-4BD2-B369-1F4641F21552.png

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

A gdzie dusza w DLC5 i nowym Halo? Przecież to najgorszy, możliwy ubisyf ctrl + c / ctrl + v. Dlatego prawdziwy gracz gra na PC, ps5 i Nintendo i gardzi tym smiecboxem z rakowymi gierkami 6/10.

Opublikowano

Kiedyś Sony i Nintendo jeszcze coś znaczyły - wyróżniały pomysłami na gry i świetnymi studiami 1st party. Teraz Ci pierwsi robią jedną grę (z wyjątkiem), a Ci drudzy to w ogóle gier nie robią tylko portują ze starszych konsol byle co i byle jak (sprzedaż romów za pełną cenę, serio?). 

Nintendo i Sony trzeba jebać, ruchać i nie dawać im zarabiać. 

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Pierdole Sony by Wezyr:

F4FCD66E-87DF-4BD2-B369-1F4641F21552.png

Wszyscy wiedzą, ze Wezyr przywdziewa maskę Zorro na potrzeby CW ;)

Swoja droga jebaniutki tego Tomba nie odpuści na żadnej platformie widzę..

Edytowane przez izon

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Na szczęście jest Lara, bo poza Returnalnem każda z tych gier Sony to potężne rozczarowanie. :)  

Dobrze, ze czytałem Twoje wypowiedzi w innych tematach i wiem, ze przepotężne tutaj pierdolisz :)

Opublikowano

Napisałbym w innych tematach dlaczego pierdolę Sony za zamknięcie Psygnosis, porzucenie Vity, brak innowacji czy robienie każdorazowo open-worldów od linijki, ale wtedy to w tych innych tematach klapom odpala się CW. 

Więc mogę bez krępacji pisać o tym tutaj. :) 

Opublikowano

A zapytałeś kiedyś czemu MS to taka pizda gamingu konsolowego?

Opublikowano
1 godzinę temu, izon napisał:

Gry to dla mnie zabawa, a nie praca - stwierdzenie o organizacji czasu jest wybitnie nietrafione, gram w to na co mam akurat ochotę.

Pół roku to nie jest dużo czasu - gry to nie filmy i potrzeba trochę więcej czasu żeby w coś pograć niż 2-3 godziny dziwi mnie, że tego bronisz. Nie chce mi się wierzyć, że dorosły posiadający inne niż gry zainteresowania człowiek jest w stanie być ze wszystkim na bieżąco.

A no tak, na Sonce da radę przejść gierkę przez weekend, ogarniając jednocześnie aukcje na allegro i kopertę bombelkową. W Game Passie rok to za mało. 

Opublikowano
31 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Napisałbym w innych tematach dlaczego pierdolę Sony za zamknięcie Psygnosis, porzucenie Vity, brak innowacji czy robienie każdorazowo open-worldów od linijki, ale wtedy to w tych innych tematach klapom odpala się CW. 

Więc mogę bez krępacji pisać o tym tutaj. :) 

Dlatego MS w waszych oczach jest taki super i dba o to aby nie powielać braku innowacji od Sony i w tym roku nie wypuścił wcale open worlda z samolotami, open worlda z samochodami i open worlda z kosmicznymi żołnierzami. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.