Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Zaczynamy od tego roku jak wyjdzie Starfield i moze Pentiment od Obsidian :usmiech:

Dzieło XD SRAKA

Xenogears to jest dzieło (no moze nie gameplayowo, bo to kolejny jebany jrpg :/)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Pomyśleć, że XSX ponad rok po premierze nadal nie jest w stanie konkurować z PS4 PRO :shieeet:

Opublikowano
1 godzinę temu, PIOTR8642 napisał:

Nie? No ja pamietam jak @Whisker podniecał sie tutaj valhallą która kupił na PS5.

Akurat Valhalla jest spoko wiec się odpierdol. Ty pewnie zagrywają tylko w SZLAGIERY 10/10 Taki oto ostry gracz

2 minuty temu, izon napisał:

Pomyśleć, że XSX ponad rok po premierze nadal nie jest w stanie konkurować z PS4 PRO :shieeet:

Na YT przejdą udając że trzymają urządzenie z zaawansowaną technologią a w rzeczywistości benis w ręku i heja

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Wice bezbek roku kolejny raz wkleja to samo foto tylko pies jest inny. Ale dno jak u xboxa. 

Akurat pies jest zawsze ten sam xD279518549_comment_1641436278yUhincpohwRcM6MTb4zuiX3.thumb.jpg.491bdfce5f49a188860dcb9e76f89db2.jpg

Zadowolony? :shieeet:

Opublikowano

No Twoje posty w CW są niczym kabanos - stare mięso przetworzone kilkanaście razy, zmielone z gnojem i porażką intelektualną. Trafne porównanie. :reggie:

Opublikowano
4 godziny temu, dee napisał:

1466645080_comment_1641436278yUhincpohwRcM6MTb4zuiX2.thumb.jpg.341c94907d832d009c79014c2d2a1bd3.jpg

Listerin młot jak wstydu nie ma codziennie żebrać o smakołyki ze stołu Nadpassa :banderas:

Dobrze że cwelstation4.5 bez gier nie istnieje dla prawdziwych graczy :)

Opublikowano

Jak trzeba być zjabanym aby cieszyć się że jakieś gry NIE wyjdą na swoją konsolkę. Pije do serii FF. 

Opublikowano

Wklejcie cytaty niebieskich pokrak jak po wykupieniu Bethesdy przez MS pisali to samo.

Pierw była nadzieję że MS musi zarobić, później petycje i insajderzy a skończyło się na ''cieszeniu'' że gry ominą plejszyejszon bo po co one nam xD

Opublikowano

RPG od Square > RPG od Bethesdy

Możecie wypierdalać z tą bugtesdą na drzewo:shieeet:

Opublikowano
3 godziny temu, izon napisał:

Zaraz....najpierw napierdalacie sie z "ubisyfu" w passie, po to by 2 godziny później podniecać się klonen ubisyfu?:Coolface:

Opublikowano

Teoretycy którzy żadnego Finala na oczy nie widzieli nagle wyskakują z FF. Czubki. Wariaci. Bajkopisarze :kaz:

A wystarczy nie być teoretykiem gamingu i zagrać w FF15. Ten kasztan wyleczył mnie i każdego szanującego się gracza z jaranka Finalami bardzo bardzo skutecznie. 

Opublikowano
6 godzin temu, dee napisał:

1466645080_comment_1641436278yUhincpohwRcM6MTb4zuiX2.thumb.jpg.341c94907d832d009c79014c2d2a1bd3.jpg

No bez porównania i ten klapek w tle No nie pasuje to do Sony i ich prestiżu. Niebiescy znów się bawią kiedy zieloni albo już śpią albo marzą o ALOY albo o Finału nie dla psa kabanos!

58C2829D-0FF7-4D35-80DC-436FB9865213.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
13 minut temu, Magik napisał:

Zaraz....najpierw napierdalacie sie z "ubisyfu" w passie, po to by 2 godziny później podniecać się klonen ubisyfu?:Coolface:

Ludzie jak wy zdaliście to czytanie ze zrozumieniem na ostatnich testach gimnazjalnych?:)

13 minut temu, dee napisał:

Teoretycy którzy żadnego Finala na oczy nie widzieli nagle wyskakują z FF. Czubki. Wariaci. Bajkopisarze :kaz:

A wystarczy nie być teoretykiem gamingu i zagrać w FF15. Ten kasztan wyleczył mnie i każdego szanującego się gracza z jaranka Finalami bardzo bardzo skutecznie. 

Jeszcze jakby to napisał szanujący się gracz. Każdy fan Finala nie tyka kasztanów od XIII części włącznie, za wyjątkiem FF7 remake, które wyjątkowo trzyma poziom. Nie bez powodu nie dla psa/bota kiełbasa. Za

to krol Spencer załatwił wam 13-2 w gamepassie:shieeet:

Opublikowano
27 minut temu, izon napisał:

Ludzie jak wy zdaliście to czytanie ze zrozumieniem na ostatnich testach gimnazjalnych?:)

A więc klapy....to ta  generacja:laugh:

To tłumaczy zamiłowanie mangą (FF), kreskówkami (R&C), pedałkami w getrach (Spidey) i innymi gierkami dla dzieci :turned:

Opublikowano
22 minuty temu, Magik napisał:

A więc klapy....to ta  generacja:laugh:

To tłumaczy zamiłowanie mangą (FF), kreskówkami (R&C), pedałkami w getrach (Spidey) i innymi gierkami dla dzieci :turned:

To nie wiem co tłumaczy zamiłowanie botów do zielonej pokraki w zbroi i strzelanie do krasnali :shieeet: 

Skoro twierdzicie, ze nie jesteście gimbusami to  po prostu spierdolenie umysłowe? ;) 

Opublikowano

Co nas obchodzi kraj małych siurków? Nagle na xboxa przestana wychodzić gry? Jesteście chorzy, ale niestety nie da się was leczyć, bo już nie praktykuje się lobotomii.

Opublikowano
4 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Boty zaraz napiszą, że Japonia jest jak Covid - nie istnieje. Zielone karaczany przez 20 lat upokorzeń, jak nikt nauczyły się  wypierać rzeczywistość

Teraz, 20inchDT napisał:

Co nas obchodzi kraj małych siurków? Nagle na xboxa przestana wychodzić gry? Jesteście chorzy, ale niestety nie da się was leczyć, bo już nie praktykuje się lobotomii.

Ja wiem, że Ciebie głębokie gardło małe siurki z pewnością nie zaspokajają ale chyba pomyliłeś forum :shieeet:

Opublikowano

Grinch jaki globtrotter - zna wszystkie siurki:xboxssie:

Na xboxa zaczną wychodzić porty gier a nie gry.

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
2 godziny temu, Jakim napisał:

Jak trzeba być zjabanym aby cieszyć się że jakieś gry NIE wyjdą na swoją konsolkę. Pije do serii FF. 

Bo Ty byś się cieszył, że MFS wyszedłby na Plejkę. xdd Serio te Finale nikogo.

Opublikowano
1 godzinę temu, izon napisał:

Każdy fan Finala nie tyka kasztanów od XIII części włącznie, za wyjątkiem FF7 remake, które wyjątkowo trzyma poziom.

ktoś ci pewnie konto psn zhakował pokemonie xDDDDDDDDDDD

Schowek01.thumb.jpg.f19d3c00796eed36b1186b03e2c5842a.jpg

Ja pyerdolę, jak się dzis klaperskie orają :shieeet:

Opublikowano

Ja z litości czasem włączę jakąś japońską grę, bo Spencer się stara i nie chcę mu zrobić przykrości.

up lubię wyciąganie brudów z ich profili. Te pokemony zawsze kłamią :nosacz3:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.