Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Cziesze się Zbychu ze cię jeszcze shiva nie dojechał. W razie W wyślę ci rakietę do paki. :lapka:

Dostałem SMS, że kurier doręczy pozew na PW w godzinach 16-19, więc jeszcze nie odpalam szampana :frog:

Opublikowano
5 godzin temu, C1REX napisał:

GamePass jest do grania w gierki, których normalnie by się nie kupiło.

Sorki za taki ciężar prawdy już o poranku. :frog:

Gamepass jest do grania w gierki na które normalnie nie stać niebieskich robali, co widać po tym, ilu na tym forum kupuje ich wersje na playszmate 4,5

Sorki za taki ciężar prawdy.:xboss:

Opublikowano
15 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Gamepass jest do grania w gierki na które normalnie nie stać niebieskich robali, co widać po tym, ilu na tym forum kupuje ich wersje na playszmate 4,5

Sorki za taki ciężar prawdy.:xboss:

Po co mieliby kupować średniaki z GP?

Opublikowano
5 minut temu, C1REX napisał:

Po co mieliby kupować średniaki z GP?

Oni nawet tych sławnych exów na playszamcie 4,5 nie kupują. A ty kupiłes PS5?

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Słabo, od poniedziałku musiałem nadrabiać tylko 6 stron i znowu tylko gamepass gdzie 3/4 biblioteki to śmieciara okrutna

xbox-xbox-series-x.gif

Opublikowano
5 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Oni nawet tych sławnych exów na playszamcie 4,5 nie kupują. A ty kupiłes PS5?

Mam PC (do niedawna z GamePassem) i ps4pro. Nie spieszy mi się płacić skalperom.

Opublikowano

xDDD 

1 minutę temu, C1REX napisał:

Nie spieszy mi się płacić skalperom.

Typowy klaperski jest typowy 

Opublikowano

GP jest jak lizus i najlepszy uczeń w klasie. Każdy po nim jedzie, każdy go biję, ale czasem się przydaje. Da odpisać, czy zgłosi się na ochotnika. Uratuje tyłek raz na pół roku, ale dalej jest zbędny i można mu zrobić ruską pompkę czy krecenie wora. PS5 jest jak najładniejsza dziewczyna w szkole. Każdy chce z nią chodzić i wytarmosić.

Opublikowano
20 minut temu, dee napisał:

xDDD 

Typowy klaperski jest typowy 

I co śmieszkujesz?

Na chuj mi series X, jeśli mam PC z zainstalowanym Xbox PC i GamePassem (dopiero niedawno przestałem płacić)?

Mógłbym już teraz zrobić upgrejd do Ps5, ale w UK obu konsol nie można kupić w sklepie, a jednocześnie prawie wszystko jest na PC. A jak nie, to jest na ps4pro.

Niektórzy tutaj mają po dwie konsolę, ale rozważam zostania tylko na PC z perspektywą PlayStationPC i XboxPC.

Do tego mam na PC prawie każdą inną starszą konsolę i Switcha :fsg:

Opublikowano
31 minut temu, C1REX napisał:

Mam PC (do niedawna z GamePassem) i ps4pro. Nie spieszy mi się płacić skalperom.

Ale PS5 można od świąt kupić normalnie w sklepach. Najpierw fani PS5 grający na XsX we F2P, teraz okazuje się, że nawet PS5 nie mają bo lepsze PS4 Pro czy piec.

Opublikowano
1 minutę temu, SnoD napisał:

Ale PS5 można od świąt kupić normalnie w sklepach. Najpierw fani PS5 grający na XsX we F2P, teraz okazuje się, że nawet PS5 nie mają bo lepsze PS4 Pro czy piec.

W UK nie można. Tylko series S jest dostępne normalnie.

Opublikowano
3 minuty temu, C1REX napisał:

W UK nie można. Tylko series S jest dostępne normalnie.

A DHL w UK też nie ma? ;)

Opublikowano
38 minut temu, C1REX napisał:

Nie spieszy mi się płacić skalperom

Tak szczerze powiem, że nie zaglądam ci w portfel, bo nie o to tu chodzi, ale czy UK to taki biedny kraj i tak marne zarobki że nikogo tam nie stać na dopłacenie już tych 100 funciaków skalperom do jednej konsoli kupowanej na kilka lat? 

Opublikowano
28 minut temu, C1REX napisał:

Niektórzy tutaj mają po dwie konsolę, ale rozważam zostania tylko na PC z perspektywą PlayStationPC i XboxPC.

Takie pytanie, jakiego masz PC, jaka konfiguracja (jeśli to nie tajemnica oczywiście)?

Opublikowano
21 minut temu, Labtec napisał:

https://blog.playstation.com/2022/01/12/playstation-stores-top-downloads-of-2021/

Top 2021 w playstation store

FIFA...COD....FIFA.......a potem się dziwić ze nie ma porządnych gierek, ciemna era gajmingu 

To wszystko wina Wii, każualizacja branży jest zbrodnią Nintendo i trzeba mówić o tym głośno. Wiadomo, że izon czy gearsup osrają się na miętowo, ale to jedynie dowód na to, że sami o tym wiedzą.

Wybaczyli byście zbrodnie Hitlerowi? Mao? Stalinowi? Nie. Więc czemu przebaczamy Nintendo skurwienie tej branży do cna? :/

Opublikowano
3 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Takie pytanie, jakiego masz PC, jaka konfiguracja (jeśli to nie tajemnica oczywiście)?

Ryzen 3950x, Radeon 5700xt, 32GB Ram, nvme. 

Karta jest średnia, ale o dziwo daje radę. GodFall idzie na max (epic) detalach.

I teraz mogę dać zarobić skalpelom, czego nikt nie powinien robić lub poczekać na normalne ceny. Wcześniej jednak będzie nowy TV.

Opublikowano
9 minut temu, C1REX napisał:

I teraz mogę dać zarobić skalpelom, czego nikt nie powinien robić lub poczekać na normalne ceny.

Oczywiście możesz zrobić tak jak piszesz. Choć twój przypadek tylko potwierdza to co tutaj widze na forum, że może jeden albo dwóch kupi jakąs gre na PS5 , reszta ma wyjebane na tą konsole z takiego czy innego powodu (za drogie gry, nie chca dopłacać skalperom, nie chcą kupować w zestawie itd). Albo leży u nich i sie kurzy bo gier nie kupują. A jednocześnie prawie wszyscy mają gamepassa. 

Opublikowano
3 minutes ago, Donatello1991 said:

Żeby jeszcze znaleźć czas na granie na switchu to trzeba by mieć chociaż notoryczną biegunkę. 

Nie ma to jak cały wieczór grac na PC a potem do łózka pod kołderkę i odpalić Switch-a 

Opublikowano

Playszmata 4,5 - ostatni ex "only for PS5" pól roku temu. Nastepny, niewiadomo kiedy. Pacjent zdechł. Ludzie zostali przy PS4pro :rayos: I przy gamepassie :asax:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.