Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Co raz bliżej hitu od GG i boty już się rzucają spoglądając z zazdrością hehe

Opublikowano

Zawsze lubiłem cod. Soap i Price na zawsze w serduszku :wub:

Spoiler

:dynia: :yao: 

Opublikowano

ja w tej chwili oświadczam że od czwartej części hejtuje CoDa za korytarzową oskryptowaną strukturę, cinematic-experience i nieistniejące A.I wrogów i zerowe replaybility. To że Spencer kupił Activision, nie zmieni mojego nastawienia. 

Opublikowano

To że MS kupuje kolejne studia dla najlepszych i najładniejszych exów to jedno, druga strona medalu to ten wielki ból pizdy niebieskich pokrak, nawet o to że koleś z MS dał sobie avatara z Crashem, cudowne wycie niebieskich frajerów  :kaz:

Tysiące osób robi to samo

FJ5KGpRX0Asg9be?format=jpg&name=medium

FJ8vpAbWUAIpLD7?format=jpg&name=900x900

FJ5FbyjVkAM-gbc?format=jpg&name=900x900

FJ3W9v1XsAUyuoW?format=jpg&name=small

i odpowiedź $ony

FJ6Mam6WYAAuFij?format=jpg&name=900x900

Opublikowano

Oj tak, community xboxa to najwiekszy cringe w internecie. Nie tylko w internecie.

20211004_132948.jpg

Opublikowano

Ale najlepsze że dalej posucha i w styczniu i lutym chuj do dupy a nie exy

Zreszta marzec i kwiecień to samo hahhahahah

ps. Jak dobrze że Sony dostarczy w tych miesiącach takie perły (dobrze jest być graczem)

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Xbox daje chwilkę odpoczac, zeby mozna bylo zagrac w elden ring. No i gamepass... ile dobra dla prawdziwych graczy.

Opublikowano
14 minut temu, PanKamil napisał:

Oj tak, community xboxa to najwiekszy cringe w internecie. Nie tylko w internecie.

20211004_132948.jpg

To zdjecie doskonale obrazuje zielone pokraki z tego tematu. Jeszcze brakuje Spencera gdzieś tam z tyłu:)

Opublikowano
16 minut temu, PanKamil napisał:

20211004_132948.jpg

klapy po przejęciu Activision i jej ulubionej serii przez Xboxa 

Opublikowano
23 minuty temu, 20inchDT napisał:

Xbox daje chwilkę odpoczac, zeby mozna bylo zagrac w elden ring. No i gamepass... ile dobra dla prawdziwych graczy.

Dobrze że Sony nie daje odpocząć i ciagle nowe gry next gen :) 

This is for the Players

Opublikowano

FJ5q4B0WQAQ_w-l?format=jpg&name=small

''PANIE PREZYDENCIE, POWSTRZYMAJ PAN MS BO ROZPIERDALA $ONY NA ATOMY I CRASHA DALI JAKO AVATAR''  :yao:   

Niebieskie pokraki, nie zmieniajcie się nigdy  :kaz:

183902729.jpg

Opublikowano

I te ciagle nowości, wyda z 10 gier next gen i jebnie VR2 i cały świat znowu na ustach Sony, mistrzowie

A Ci się jarają zakupami jakiejś firmy, dobre kurwa hahaahhh a Niebiescy zagrywają!!!!!

Opublikowano

Warto było wydac tyle kasy, zeby klapy mialy bol sraki

Opublikowano

Nic i pewnie nic już nigdy nie kupią bo gamepass za 4 zł.

Opublikowano

Aaron zawsze wie jak striggerowac klapow :asax:

S4MXcRd_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&

Opublikowano
9 godzin temu, Welna napisał:

A co takiego kupiłeś?

Mógłby kupić godność. Ale ta nie kosztuje 4 PLN:/

Opublikowano
10 godzin temu, Whisker napisał:

Dobrze że Sony nie daje odpocząć i ciagle nowe gry next gen

Jakie next gen? Wszystkie currentgen z grafiką capiącą na kilometr poprzednią generacją.

Opublikowano

Sony wydaje HFW który niszczy grafika wszystko co wychodzi. Sony robi nextgeny, bo ps4 to dalej nextgen. Takie sralo nie osiągnęło poziomu U4 do tej pory, a fh5 wygląda w 60fps jak kupa. 

Opublikowano

Taa, będzie tak next-genowo jak Ratchet który w trybie 60 klatek wygląda jak z PS4PRO czy Returnal z dropami klatek w korytarzach i zasięgiem rysowania metr od postaci?

Przynajmniej MS się odciął od starej generacji i next-genowa Forza Motorsport będzie najpiękniejszym racerem w historii, a ja dałem się sfrajerzyć na PS5 licząc na next-gen, a do 2024 mogłem trzymać PS4PRO. :/ 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.