Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Uwielbiam tę wściekłość i agresję klaperskich. Jeszcze najazd na matki i zestaw obowiązkowy niebieskiego menela bez godności człowieka i gier zaliczony :shieeet:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 998,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Gdyby energia elektryczna, tak jak wiatrowa, mogłaby być napędzana hałasem pękających dup zielonych pokrak, to od 18 lutego 2022 byśmy mieli energie na cały rok. 

Opublikowano

A co tam 18 lutego, wpada zasiłek z MOPS? Gratulujemy :shieeet:

Opublikowano

Uwielbiam ten argument "my kupujemy gry, więc jesteśmy bogaci". Szkoda, że zapominacie o graniu na wyścigi, żeby jak najmniej stracić na allegro. Co za robaki.

Opublikowano

Kogoś ten ubirak obchodzi w ogóle? Równie dobrze ta gra mogłaby wyjść w czerwcu, grudniu lub 2023 - nikogo by to nie obchodziło.

@20inchDT ja prawilnie kupię u Turasa, na pół, bo ta gra i tak jest nieprzyzwoicie przepłacona. Ograłem sporo tych ubirakòw od Sony i za większość warto zapłacić, ale równowartość miesiąca gamepassa, a nie kurwa 80 czy tym bardziej 100zl. 

Opublikowano

Granie na wyścigi? No ja tak nie robie bo nie gram w gry z gamepassa.

Opublikowano

Gry w GamePassie? Wypadają średnio co 1.5 roku. U klapów średnio 3-4 dni, bo wtedy jest szansa na największy zwrot kosztów.

Chociaż nie wiem czy w tym roku nie kupuję Horizona w pudle, przejdę go i zwrócę do sklepu w ciągu dwóch tygodni. :dynia:O kurwa, ale niebieskim pękną dupy z żalu, ale nie że nie wspieram Sony tylko, że wcześniej ma to nie wpadli.

Opublikowano

Generalnie to ja w Horizona grałem kilka lat temu na PS4. Niemniej cieszę się, że klaperskie też w końcu sprawdzą ten ocean nudy w formie DLC z nowymi misjami.

Opublikowano

Jak to GT7 się prezentuje, chyba będę grał w garniturze taka klasa

Opublikowano
2 godziny temu, Whisker napisał:

Jak to GT7 się prezentuje, chyba będę grał w garniturze taka klasa

comment_NkiyP6ReMlGhEJbkwZ1Ceqk0B6mHCOWx

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Nowi ambasadorzy PS w Polsce

000AN43SS1QMVMGF-C122-F4.jpg

I to jest klasyka, No Sony dostarczasz :) 

Opublikowano

Ja sobie właśnie odświeżam moja ubiona serie na PlayStation, a wy botki nadal czekajcie na zapowiedzi.

To dopiero przygrywka bo już za chwilę wjeżdża Horizon a zaraz zanim GT

IMG_20220129_170437.jpg

Opublikowano

Haha, oczywscie klapy graja w to samo po raz setny. Remasterstation.

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDD Inch kurwa ośle, już nie pamiętasz jak się boty srały bo wjechały kolejne gry do wstecznej? Wykupiono np. cały nakład maxa payne`a 3 na allegro XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Yebany hipokryta. 

Opublikowano

Myślę że z tak wytresowaną społecznością Jimbo może spokojnie wydawać remastery remasterów. Kaska gwarantowana 

Opublikowano

Kto tu jest hipokryta... przeciez to klapy ciagle pierdola o starych grach w gamepassie, nawet jezeli maja tylko kilka msc. Jeszcze płacą za cos, co powinno byc darmowym patchem :/ najgorsze community.

Opublikowano

Tam po prawej stoi też taka śmieciowa czarna konsola

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Autentycznie żal  mi klaperskich gdy próbują sobie wmówić dobrą zabawę grając w przeruchane do granic przyzwoitości starocie za pełną cenę :shieeet:

Ale Sony dobrze robi, jak się frajerzy dają rukać, to się ich ruka ile fabryka dała :kaz:

Opublikowano
10 godzin temu, LiŚciu napisał:

Gdyby energia elektryczna, tak jak wiatrowa, mogłaby być napędzana hałasem pękających dup zielonych pokrak, to od 18 lutego 2022 byśmy mieli energie na cały rok. 

Jakie boty są przewidywalne, co premiere sztosa na plejke, w Cw mamy smród bo puszczają im zwieracze. Ktory to już rok tak to wyglada?:reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.