Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Lore to jedyny atut WoWa, nic innego co dobre w tej grze nie znalazłem :reggie:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

WoW, kurwa xD Ale szanujmy się, nawet jak na CW to jest zbyt wiele, taknieok

Opublikowano

jak microsoft zrobi wowa 2 to rozpierdolą wszystko co powstało do tej pory, a szczególnie te śmieszne japonskie gierki, gdzie postacie pierdzą zamiast gadac:xboss:

Opublikowano

Jaranko wowem w CW? Boty jak nisko jeszcze możecie upaść?

Opublikowano

Jedyny plus WoW-a, to że skopiowali go niemalże jota w jotę i stworzono DC Universe Online. Swego czasu dużo w to grałem, ale bylem gołodupcem i nie stać mnie bylo na abonament, a w pewnym momencie doszedłem do f2p-owej ściany. Muszę jednak przyznać, że pełna licencja na świat DC Comics wraz z obsadą animated series, uwzględnienie wydarzeń z komiksów, pełne miasta typu Gotham, Central City czy Metropolis i wiele miejscówek z komiksów, do tego ciekawa fabuła, no to był sztos. I pewnie nadal jest, choć swój szczyt miało w 2014 roku. Dziś nie miałbym czasu w to tyle grać. Ale jeśli ktoś nie lubi świata WoW, a chciałby pograć w WoW, a także nie brzydzi się komiksami DC, to polecam DCU ;)

Opublikowano

Straszycie straszycie tymi grami na xboxa i co to m$ nie zrobi i nie wyda a na chwile obecna to rozjebani jestesmy ze śmiechu jedynie.

Walczycie grami widmo, zapowiedzia zapowiedzi przyszłością, która nigdy nie nadejdzie.

Opublikowano

Gardziel, to MS jest jednogatunkowy. Nie widzisz tego nawet gdy czerwono w kalendarzu?

Opublikowano

W przeciwieństwie do was mam obie konsole wiec swiadomie wybieram w co chce grac.

Vezyrku ty muszisz miec kompleks tego Drivecluba. 

Na szczescie Playstation nie musi zyc przeszloscia bo dostarcza reguralnie.

Z drugiej strony idealnie to dopełnia wasza fascynacje GP, starocie które zostały dawno ograne a wy sie jaracie ich zalewem

Edytowane przez Welna

Opublikowano

"Dawno ograne" to najzabawiniejsza rzecz jaka tutaj czytam, bo widzialem wasze profile :dynia: nędza i rozpacz. Jednogatunkowcy.

Opublikowano
2 minuty temu, Welna napisał:

Vezyrku ty muszisz miec kompleks tego Drivecluba. 

Mam po prostu niesamowitą pompę z tego jak klapy potrafią pompować każdą chujowinę, bo EX.

Wyszedł Killzone? JARANKO, chociaż chujnią był w porównaniu do Halo.

God of War? Kuuuurła, to jest slasher, a nie jakieś Ninja Gaideny.

DriveClub? Mooordo, żadna Forza.

Gran Turismo? Hah, co z tego, że gorsze od Motorsportu, #D U S Z A.

4 minuty temu, Welna napisał:

Na szczescie Playstation nie musi zyc przeszloscia bo dostarcza reguralnie.

Dostarcza 5 lat to samo, ma najgorszą różnorodność gatunkową i 1st party, ale jest d o b r z e. Dostarcza wełnie kolejnych porcji nijakości, ale przynajmniej na PLEJACZKA. :dynia: 

2 minuty temu, 20inchDT napisał:

"Dawno ograne"

Zawsze śmieszy, klapy to grają, ale chyba w oceny na MC i YT, bo te profile świecą pustkami aż przykro patrzeć. :dynia: 

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Zawsze śmieszy, klapy to grają, ale chyba w oceny na MC i YT, bo te profile świecą pustkami aż przykro patrzeć.

moim ulubionym klapem jest Mendrek 

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

"Dawno ograne" to najzabawiniejsza rzecz jaka tutaj czytam, bo widzialem wasze profile :dynia: nędza i rozpacz. Jednogatunkowcy.

Zabawne bo nikt nie widział twojego profilu nigdy więc idąc twoim tropem jesteś (obok dee) największym teoretykiem w CW. Buda. 

Opublikowano

Mopsiarz nazywający kogoś teoretykiem brzmi jak Sasha Grey nazywająca kogoś rozpustnicą.

Typ, którego cały foruming to wymysły, konfabulacje i bajki, a z grami na tyle wspólnego co obejrzy na YT i przeczyta na ppe :shieeet:

Mopsiarz, lepiej dobieraj e-kolegów, bo twoje gierkowe "osiągnięcia" to wciąż przedmiot szydery i kpin :reggie: A właściwie ich brak.

Jak trzeba mieć zryty mózg, żeby jak MOPS 24/7 siedzieć w CW udając gracza, a w rzeczywistości w ogóle nie grać :notbad:

Opublikowano

XD z deebilka. Jeden post i już ciapek wbijja do CW. 24/7? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Przepastny gamepass a gardziej, proszek i deebilek post pod postem. Dechy

Opublikowano

0%

1%

0%

:shieeet:

Opublikowano

Tylko whisker trzyma poziom i u niego co weekend 40%

Opublikowano

Pracownicy Bungie nie są zbyt zadowoleni ze współpracy z kurwami $onowskimi, chińczyki przeznaczą tony łapówek w $$$ żeby nie uciekli z tonącego okrętu

FK4BePUVgAIHoa-?format=jpg&name=900x900

FK4BePVVEAMJ0Hs?format=jpg&name=medium

VS MS z Activision

FK4BePUVgAQDz6M?format=jpg&name=900x900

FK4BePUVgAEjDzk?format=jpg&name=900x900

:banderas:

Opublikowano

Ból dupy o Bungie dzień 10. Żałosne

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.