Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Najlepsze jest to że wystarczy jak r* wyda remaster pewnej gry z 2018 roku i graficzka z horizona znów pójdzie w odstawkę :) innych porównań do gry r* games nie będę podawał bo nic nie zostanie z tej rudej szmaty :)

Opublikowano

No rozpierdziela mnie, że najlepszy dev Sony od graficzki na "potężnym" PS9.2terafanka robi grafikę która w temacie (cytuję) ZBLIŻA SIĘ DO POZIOMU RDR2 na XOX. :dynia: Serio, ktoś jeszcze zastanawia się w jakiej lidze jest sprzęt Sony? To nie jest konkurent XSS, to jest rywal XOX, a na rynku jest jeden next-gen - Xbox Series X. :asax:

Opublikowano

"graficznie zbliża się do rdr2" - forum psxe

i budynki przed oczami się nie wczytywały

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No rozpierdziela mnie, że najlepszy dev Sony od graficzki na "potężnym" PS9.2terafanka robi grafikę która w temacie (cytuję) ZBLIŻA SIĘ DO POZIOMU RDR2 na XOX. :dynia: Serio, ktoś jeszcze zastanawia się w jakiej lidze jest sprzęt Sony? To nie jest konkurent XSS, to jest rywal XOX, a na rynku jest jeden next-gen - Xbox Series X. :asax:

To nieźli Ci magicy z sony że zbliżają się na nowej generacji sprzętu do gry sprzed 4 lat któa chodziła na sprzęcie podobnym do lapka z biedry yetiego :pawel: pamiętajmy że żeby osiągnąć ten efekt to świat gry horizon to martwa makieta na którą gracz nie ma żadnego wpływu, noo może zabijać potężne roboty ale zabrakło mocy na mózg dla nich więc kręcą się w kółko jak klapy gdy jimbo mówi im żeby zrobili jakąś sztuczkę :))

Opublikowano
30 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No walka jednak lepsza niż w oryginalnym RE2, mniej survivalu, więcej RE4.

Kolego, LG B8 55. :lapka: 

Też mam b8 55 xd grafa miażdży. 

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał:

Też mam b8 55 xd grafa miażdży. 

Jak pisałem wcześniej - na początku bez rewelacji, oczywiście tryb 30, bo 60 migocze (ewidentnie coś tam nie pykło). Muszę zobaczyć dalsze etapy, ale wiem, że GG dowiozło. Akurat znają się na grafice.

Opublikowano
14 minut temu, Pupcio napisał:

To nieźli Ci magicy z sony że zbliżają się na nowej generacji sprzętu do gry sprzed 4 lat któa chodziła na sprzęcie podobnym do lapka z biedry yetiego 

Tylko pupcio w rdr2 wsiadanie na konia trwało 14 sekund żeby ukryć loadingi wiec o czym my tu mówimy, zagrajmerze.

Opublikowano

Użytkowniku Liściu dobrze wiesz że to element ulotnej duszy tej gry a nie żadne ukryte loadingi. Powiem tak żeby każdy zrozumiał, gdyby rdr2 byłoby kobietą to nie byłby żadną z kobiet którymi jara się użytkownik wezyr na forum. Mam nadzieje że to mocne porówanie do was przemówi

Opublikowano

Kurva, praktycznie cały reddit płonie oburzeniem na tę padakę jaką odstawili GG w Znikającym Mamucie. Nawet samo GG przyznaje, że coś nie pykło. Tylko forumowe klapy ślepe i zachwycone graficzką w 30fps.

Niebieskie małpy nie zmieniajcie się proszę :shieeet:

Opublikowano
39 minut temu, Czoperrr napisał:

Mało ammo, groźne zombie, generalnie jest trudniej i straszniej.

Mało ammo to jak się gra pierwszy raz, później wiadomo co warto ubić a gdzie tylko przebiegać. Chociaż ja tam lubię sobie wyczyścić wszystko i spokojnie potem przeszukiwać. 

Opublikowano
11 minut temu, dee napisał:

Kurva, praktycznie cały reddit płonie oburzeniem na tę padakę jaką odstawili GG w Znikającym Mamucie. Nawet samo GG przyznaje, że coś nie pykło. Tylko forumowe klapy ślepe i zachwycone graficzką w 30fps.

Niebieskie małpy nie zmieniajcie się proszę :shieeet:

Aha

Opublikowano

Z litości wezmę eden ring koło kwietnia na XSX co by się bidok nie zardzewiał. Chociaż dl2 też miałem brać na xsx ale magia Sony większą. Grać na zlagowanym padzie w soulsy to będzie dość spore wyzwanie, ale może i okazja do rozwalenia xkundlasx

Opublikowano

Ja bym na Waszym miejscu poczekał z tymi preorderami na ER skoro wydawca prosił DF żeby przypadkiem przed premierą nie robili analizy gry. Czuję stabilny framerate 30-50 na konsolach.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano
3 minuty temu, SnoD napisał:

Ja bym na Waszym miejscu poczekał z tymi preorderami na ER skoro wydawca prosił DF żeby przypadkiem przed premierą nie robili analizy gry. Czuję stabilny framerate 30-50 na konsolach.

Skąd to info link?

Opublikowano
3 minuty temu, Lord Protector napisał:

Skąd to info link?

Opublikowano

VR z kablem, jak pies przy budzie na łańcuchu :shieeet: Jakie to typowe dla klaperskich xD 

Tylko Oculus Quest 2 się liczy, niebieskie małpy :banderas:

Opublikowano

vrek :banderas: kto widział gołą babe w vrze ten do gołych bab w prawdziwości nie wróci!

Opublikowano

Sony rozpoczęło Bombardowanie!!! Nie dość że tyle gier to jeszcze VR, czy oni się zatrzymają?

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

VR xdddd Jedyny liczący się jest na komputerach, a i tak jest chujowy. Sony znów inwestuje w jakieś marne technologie zamiast rozwijać studia któe nie będą klepały ubisofciaków.

Potwierdzam, sam ograłem na VR chyba wszystko co dobre do tej pory, próbowałem też wielu mniejszych gier i na dniach będę swojego Vive sprzedawał bo mniej więcej od wyjścia HL:Alyx już jedyne co wychodzi to kopie tych samych gier z tymi samymi mechanikami.

Zdecydowanie widać brak zainteresowania devów i dużych wydawców tym rynkiem jak się skończył hype więc powodzenia Sony :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.