Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Godzinę temu, Rozi napisał:

Xboty piszące o martwych grach? Mają tupet. Sralo i Forza, z popsutymi multiplayerami, te niby killert, martwe po 3 miesiącach XDDDD

Ale ale Starfil bendzie dobry na pewno!! !.

Horizon 5 wciąż najlepsze wyścigi, Halo martwe po 3 miesiącach, a ruda szlaufa po 3 dniach. 

Jak tam Kamil, kolejna gra życia? :rotfl:

Opublikowano

Jak lubię xboxa, tak to ostatnie halo zaorać czym prędzej. Odpaliłem to po ogrywaniu gyrosow 5 i dooma i czułem się jak cofnięty o 2 generacje do tyłu. Fuj. 

Edytowane przez Michał102

Opublikowano
5 godzin temu, Rozi napisał:

Ale ale Starfil bendzie dobry na pewno

Przynajmniej nie bedzie sie nic doczytywało ani migotało 2 metry przed nosem jak w Horizonie 2 na playdziwce 4,5 :yao:

Opublikowano
8 godzin temu, Michał102 napisał:

Jak lubię xboxa, tak to ostatnie halo zaorać czym prędzej. Odpaliłem to po ogrywaniu gyrosow 5 i dooma i czułem się jak cofnięty o 2 generacje do tyłu. Fuj. 

Gameplayowo jest fajnie tylko, ze niestety nawet to nie broni gry, która w całości zrobiona jest na zasadzie ctrl+c, ctrl+v. Nie będę od takie gry wymagał wysublimowanej fabuły ale jeżeli KAŻDA misja w grze polega dokładnie na tym samym to są trochę jaja z graczy i nieudolność twórców level hard.

Opublikowano
15 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Zawsze mogli pójść śladami ND i sprawić, że w pierwszych 3h Uncharted 4 łącznie masz 30min słabego gameplayu przeplatane przerywnikami filmowymi. :reggie:

No ja tu widzę, prawie sam gameplay ;) Nie to co w zjebanym Shadow of Tomb Raider, gdzie się idzie pożygać z nudów przez pierwsze 30 minut :)

Opublikowano
16 minut temu, izon napisał:

No ja tu widzę, prawie sam gameplay ;) Nie to co w zjebanym Shadow of Tomb Raider, gdzie się idzie pożygać z nudów przez pierwsze 30 minut :)

a niestety po chwili powrót do rzeczywistości i Drake na strychu, opowieść Sama i kolejne skrypty z cutscenkami. :( Kurcze, szkoda, że ND nie potrafi w gameplay i Uncharted jest ciągle w cieniu Lary. :/ 

edit: a Shadow to poł-crap, szczytowym osiągnięciem serii i gatunku action advanture jest przygotowany dla Xboxa Rise of Tomb Raider, prawidze arcydzieło. 

Opublikowano

Unchartde4 i gameplay. Beka z przygłupów, którzy tę grę przeszli na YT i myslą, że tam jest jakis gameplay :reggie:

Opublikowano
38 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

a niestety po chwili powrót do rzeczywistości i Drake na strychu, opowieść Sama i kolejne skrypty z cutscenkami. :( Kurcze, szkoda, że ND nie potrafi w gameplay i Uncharted jest ciągle w cieniu Lary. :/ 

edit: a Shadow to poł-crap, szczytowym osiągnięciem serii i gatunku action advanture jest przygotowany dla Xboxa Rise of Tomb Raider, prawidze arcydzieło. 

:yao::yao::yao:

Paolo dawaj tego więcej ;)

Odpaliłem Hellblade bo tak się boty jaraja nadchodząca częścią i się pytam: kiedy zacznę grać? Bo póki co to same filmiki i bohaterka zajmująca pol ekranu. Dawno takiego dziadostwa nie widziałem :( 

Edytowane przez izon

Opublikowano
11 minut temu, izon napisał:

Odpaliłem Hellblade bo tak się boty jaraja nadchodząca częścią i się pytam: kiedy zacznę grać? Bo póki co to same filmiki i bohaterka zajmująca pol ekranu. Dawno takiego dziadostwa nie widziałem :( 

Typowy target dla klapa. Pamiętam jakie jaranko było wśród forumowych karaluchów jak wyszło, że gra jest exem na PS4. :)

Opublikowano
24 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Typowy target dla klapa. Pamiętam jakie jaranko było wśród forumowych karaluchów jak wyszło, że gra jest exem na PS4. :)

Nie znam tej historii ale widzę, ze M$ promuje to jako gruby hit dla zielonych, wiec jak widać taki karaluszy target to jednak zieloniaki :(

Opublikowano
11 minut temu, izon napisał:

Nie znam tej historii ale widzę, ze M$ promuje to jako gruby hit dla zielonych, wiec jak widać taki karaluszy target to jednak zieloniaki :(

Za pieniądze Microsoftu w końcu zrobią to dobrze, bo jak widać na patałachów z Sony liczyć nie mogli. 

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Za pieniądze Microsoftu w końcu zrobią to dobrze, bo jak widać na patałachów z Sony liczyć nie mogli. 

Eh jak za kasę M$ to wiadomo, ze będzie generyk albo nieukończony produkt :(

Opublikowano

Rozklapiochy już wyleczone z traumy po klęsce Znikającego Mamuta? :shieeet:

Opublikowano

Masakra że tak szybko zapomniano o horigównie 2 xD tego jeszcze chyba nie grali

Opublikowano

Gdyby admin fanboy nie wrzucił na samą górę odliczania to bym zapomniał już o tej grze przed premiera

Opublikowano

Kilka dni różnicy w premierze a crap szmat z $ony już zdechł  :kaz:

FNuJe-zXsAQDoFK?format=jpg&name=900x900

FNgXJABWUActZ4X?format=jpg&name=large

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

13%  :dynia:

Opublikowano

Haha jaki damage control ze strony splesnialych. Jedyne co im zostało to wyzywanie się na grach Sony, jako ze swoich w tym roku nie uswiadczą:)  Nic się nie martwcie 2026 już niedługo. „Tym razem będzie jak nigdy”!:bye:

Edytowane przez izon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.