Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
44 minuty temu, 20inchDT napisał:

łiski wbijesz mi calaka? nie chce mi sie juz grac

Sory nie mam czasu bo testuje GTA 5 w wersji najlepszej, wiecie że grając na Dual sense jak goni Was policja to pad miga na niebiesko czerowono? Dodatkowo efekty trigger , cudo. Niby człowiek skończył 13 lat temu ale już nieco nie pamietam wiec zalicze

16E4C391-4ECE-4A57-AF42-ED81D361C8DB.jpeg

Edytowane przez Whisker

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Hogwart Legacy na DualSens to będzie growy orgazm!

Opublikowano

Szkoda że nie masz już plejsmieciary5 izeronek :reggie:

Opublikowano

deebil nie ogarnia co się dzieję jak zawsze :)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Czy tu oprócz moczymordy została jakas rozklapiocha z plejśmieciarą5? :sonkassie:

Opublikowano

Gra od ~14h nie działa:

Bez serwerów podobno nawet kariera nie działa. 

Opublikowano
7 godzin temu, Whisker napisał:

Sory nie mam czasu bo testuje GTA 5 w wersji najlepszej, wiecie że grając na Dual sense jak goni Was policja to pad miga na niebiesko czerowono? Dodatkowo efekty trigger , cudo. Niby człowiek skończył 13 lat temu ale już nieco nie pamietam wiec zalicze

16E4C391-4ECE-4A57-AF42-ED81D361C8DB.jpeg

Jeszcze powiedz, że zapłaciłeś za tego raka i dałeś tym samym Rockstar znak pod tytułem "tak, lubię w dupę"? To niezła potęga somki jak trzeba grać w gierkę z 2013 :sonkassie:

Opublikowano
Godzinę temu, SnoD napisał:

Gra od ~14h nie działa:

Bez serwerów podobno nawet kariera nie działa. 

Znienawidzone przez klapy gry usługi i always online już nie są problemem, bo są na PlayStation? Stare, znałem.

Opublikowano
4 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Ale to my mamy poważniejsze wyścigu w tej generacji! Wy tylko piniata racer 5.

Na Xboxie chcesz arcade? Grasz w GODRIZONA. Chcesz prawdziwy symulator? Odpalasz Assetto Corsa w najlepszej wersji, a w tym roku na tron wraca w pełni nowogeneracyjna Forza Motorsport.

Wy macie jedynie mikrotransakcyjne gówno w złotym papierku które Tamagotchi sprzedał Wam bajeczką o real driving simulator.

Pogodzie się z tym klapy, racery to kolejny już gatunek na wyłączność Xboxa.

Opublikowano

Haha, a ktoś narzekał, że czasami rozłącza multiplayer w forza :yao:

GRAN TURISMO 7 to jebany żart z graczy. Jedyny feature z przyszłości to wymóg always online aby pograć kurwa w singla jeżdżąc do muzycznych taktów , grafika zatrzymała się na GT5 z PS3 a gameplay i model jazdy na GT2 z PSX. 

No kurwa

I te oceny  od "magazynów" 10/10 za co? za sentyment albo lęk przed kulą w łeb od stojacych za tobą jimbo i tamagoczi

Najlepsza decyzja gamingowa w życiu? Odważyć się i wyjść ze strefy komfortu porzucając tonący okręt jakim jest PLAYSTATION. 

Jak wam nie działa GT7 to możecie spokojnie pograć sobie w stare, lepsze odsłony takie jak GT4 z PS2 albo własnie GT5. 

CO? KURWA NIE MOŻECIE.

Bo nie ma wstecznej na tym gównie :daddy:

Nawet na Xboxie da się pograć w GT4 i z darmowymi patchami wygląda tak samo jak to gówno z 7 w nazwie i działa bez internetu.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Liściu sprzedał minusa, widzę że od wieloletniego yebania w dupala przez Sony w końcu puściły zwieracze. :rotfl: Mówię Wam klapy, karma to suka, możecie oszukiwać się dalej, że growo Sony nie jest w dupie, ale "dominacja" PlayStation to kolos na glinianych nogach.

Opublikowano

Chłopaki, nie ma co się martwić jak nie da się pograć w Gt7. Zawsze można spędzić czas z dzieciakami albo z kanarkiem. To wszystko z myślą o nas.

Opublikowano

Ostatnio jak poszedłem do Media Markt i zobaczyłem wystawkę Gran Turismo 7 jedyne 319 zł, to jedynie się zaśmiałem i pomyślałem, że dokupienie mocnego pieca do XsX, było dużo lepszym pomysłem. No nie myliłem się.

Opublikowano
18 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Liściu sprzedał minusa, widzę że od wieloletniego yebania w dupala przez Sony w końcu puściły zwieracze. :rotfl: Mówię Wam klapy, karma to suka, możecie oszukiwać się dalej, że growo Sony nie jest w dupie, ale "dominacja" PlayStation to kolos na glinianych nogach.

Ok a teraz grzecznie aportuj za DualSensem i odpalaj PS5 :)

Opublikowano
11 minut temu, izon napisał:

Ok a teraz grzecznie aportuj za DualSensem i odpalaj PS5 :)

Aportować to sobie możesz dildo które wystrzelił ze swojej dupy rajan, ja PS5 nie odpalałem od kilku dni, bo nie ma w co na śmieciu grać.

Opublikowano
2 godziny temu, Bzduras napisał:

Jeszcze powiedz, że zapłaciłeś za tego raka i dałeś tym samym Rockstar znak pod tytułem "tak, lubię w dupę"? To niezła potęga somki jak trzeba grać w gierkę z 2013 :sonkassie:

40 zł to zaledwie połowa 0,5 Jacka Danielsa :sonkassie:

A że grałem na premierę kupę lat temu to z Dual sense i w takiej jakości z chęcią sobie drugi raz zaliczę :) 

Opublikowano

monetyzacja jak w f2p, ale za 3.5 bomby. always online w kampanii xddd

Opublikowano

hahahahaha to Gran Turismo xdddddd

mobilka za 3 bomby

Opublikowano

No i zmiany niedługo po premierze gry, czyli były zaplanowane, ale odłożone żeby po recenzjach nie pojechali.

Opublikowano

CrapTurismo 7 skończy jak DriveClub, zobaczycie.

Wydawanie na plejśmieciare czegokolwiek co nie jest tpp-pifpaf-cinematicexperience dla uposledzonych mija się z celem. Rozklapiochy nie ogarną.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.