Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

w gamepassie sa najlepsze gry wiec wszystko sie zgadza

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 937 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
22 minuty temu, Lord Protector napisał:

IMG_20220321_235639.jpg

Porównujesz gry z różnych premier ale dalej jeden gatunek, czemu nie porównujemy innych gier, czyżby tak bida?

Opublikowano

Bida i retro konsola, właśnie to udowodniłeś, gdzie te wasze nowe gry?

Opublikowano
9 hours ago, Whisker said:

Dziś wkraczam do Valhalli wraz z końcem serialu spin off, JD wyjebany 0,7 do końca wiec pasowałoby podsumować pewne kwestie dotyczące obu konsol:  

XSX - od maja do marca, zaliczone stare serie i zapomniane gry

ps5  - ciagle nowości i zero zastanawiania się a jeżeli takie było to wyszedł Returnal, a sprawdź Pan i kurwa koniec, kolejne. 50 h na Sonce, później Elden Ring w międzyczasie GT7 i Cyber, kurwa konsola idealna! 

x spoko do nadrobienia bo to moja pierwsza konsola wiec lykalem wszelkie gówwno i HALO mnie porwało dopóki nie zagrałem w Infinite czyli splunięcie graczom w mordę, jak można takie gówno wydać!

Zaczynam grę, jestem podniecony (wcześniej zaliczyłem każdą odsłonę), epickość a tu odpalam i co? Gówno na sile! Graj frajerze! No Ok , gram co by żebyście jakiś prestiż a okazuje się że frajernia trwa nadal, Aha traktowanie jak śmiecia to nie dla mnie! NIKT mi nie wmówi że jest na X lepiej! Mając jedna konsole zwłaszcza Xa świadomie jak ruscy odłączcie się od najlepszych gier

ACDB0C10-0126-4ADF-8EC7-546C878119A7.jpeg

Elden Ring i Cyber, zazdroszczę tych gier sonce

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

Wykorzystanie Dual Sense w CyberPunku to nowe doznania, prawdziwy Cyber i to rozumiem :sonkassie:

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Zapomniałeś o najważniejszych eksach sonki - Netflixie i YouTube z haptycznym pilotem, aż zazdrość mnie po nocach zżera :sonkassie:

Opublikowano
10 minut temu, Bzduras napisał:

Zapomniałeś o najważniejszych eksach sonki - Netflixie i YouTube z haptycznym pilotem, aż zazdrość mnie po nocach zżera :sonkassie:

To tylko dodatek tego multimedialnego kombajnu

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

popierdolony jesteś

Sprawdzałeś? Serio zagraj w nową wersję Cybera to zrozumiesz na czym polega nowosc

Opublikowano
4 minuty temu, Whisker napisał:

To tylko dodatek tego multimedialnego kombajnu

Wiadomo, niedostępne nigdzie indziej, jednak na sonce smakuje najlepiej

I tak kurwa od listopada 2020 :/ Dajcie żyć normalnym ludziom, jehowcy

Opublikowano
15 minut temu, Bzduras napisał:

Wiadomo, niedostępne nigdzie indziej, jednak na sonce smakuje najlepiej

I tak kurwa od listopada 2020 :/ Dajcie żyć normalnym ludziom, jehowcy

Czy Xbox ma 3D audio z wykorzystaniem technologii śledzenia dzwieku względem położenia głowy?

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Japonia zawsze prowadziła w tech i amerykańce zawsze w tyle

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

dobra, ale zamknij już mordę

Brak argumentów to reakcja agresją? Typowe

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

Czy Xbox ma 3D audio z wykorzystaniem technologii śledzenia dzwieku względem położenia głowy?

2 minuty temu, Whisker napisał:

Japonia zawsze prowadziła w tech i amerykańce zawsze w tyle

XD Dobra, ja odpadam, kabareton to nie moja działka

Opublikowano

Kurwa, przypominam, że mówimy o konsoli, która nie ma VRR - technologii, która faktycznie daje efekty i ma ponad 10 lat, a tu jakiś bełkot o śledzeniu głowy słuchawką XD

Opublikowano

popierdoleniec naczytał się broszurek i powtarza te hasła o najlepszym miejscu dla multimediów, a nawet nie ma obsługi Dolby Atmos czy Vision, a 3D Audio że bez patrzenia widzisz gdzie jest wróg to

tak bardzo to działa, że w returnalu musieli dodać widoczki na ekranie:rotfl:

Opublikowano
6 minutes ago, Paolo de Vesir said:

popierdoleniec naczytał się broszurek i powtarza te hasła o najlepszym miejscu dla multimediów, a nawet nie ma obsługi Dolby Atmos czy Vision, a 3D Audio że bez patrzenia widzisz gdzie jest wróg to

tak bardzo to działa, że w returnalu musieli dodać widoczki na ekranie:rotfl:

Nie ma Atmos i Dolby Vision? Ale chociaż ma Kodi. Ma?

Opublikowano

U nintendo zamiast vrr jest jeszcze lepsza technologia - wczoraj dodali możliwość wrzucania gier w foldery :banderas:

Opublikowano

Wezyr włóż głowe w dupe Spencera na chwile, najwyraźniej musisz ochłonąć rudzielcu. 

Opublikowano

i to był ostatni ex sonki na ten rok? :dynia: 

Opublikowano

Spokojnie, zaraz będzie Silent Hill od Hassana z shadowdropem na PSN, widziałem to w odbiciu, które miał w oku Hideo na ostatnim zdjęciu z aquaparku w Świnoujściu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.