Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 945,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Najlepsze jest to że klapy myślą że na tym streamingu da się grać xD maskara z tymi durniami czasem xD

Opublikowano

Dobra, jeśli zostanie zapewnione natywne, nawet częściowe, wsparcie dla gier z PSX, PS2, PS3, PSP i PSV to zwracam honor. Może nie będzie to konkurencja dla GamePassa, ale przynajmniej nie będzie to chujowe jako obecny PSNow.

BTW senior @Pupcio, piękny wynik :sir:

image.png.1219a517c6078bd5f81268593fbb9887.png

Opublikowano
3 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Dobra, jeśli zostanie zapewnione natywne, nawet częściowe, wsparcie dla gier z PSX, PS2, PS3, PSP i PSV to zwracam honor. Może nie będzie to konkurencja dla GamePassa, ale przynajmniej nie będzie to chujowe jako obecny PSNow.

BTW senior @Pupcio, piękny wynik :sir:

image.png.1219a517c6078bd5f81268593fbb9887.png

Chuja będzie, PS Vita jest zapomniane przez sonkę i nie będzie tego w usłudze a szkoda bo to jedyna konsola Sony, której nie mam (oprócz małża jebanego).

Tutaj lista gier z PS2 dostepnych na PSN. Jeśli wpadną to one, na pewno nie będzie ich więcej o ile nie będzie mniej:

List of PlayStation 2 games for PlayStation 4 - Wikipedia

A tutaj klasyki z PSX:

List of PS one Classics (PAL region) - Wikipedia

Opublikowano

No to może akurat co mnie interesuje to ogram w jeden miesiąc. No ewidentnie Sony wchodzi w abo na pół gwizdka i oferuje taki szmelc, że szkoda gadać. Biblioteka PSNow jest nędzna jeśli chodzi o gry na PS4/PS5, a wszystko co ma dobre do zaoferowania jest w streamingu. GamePass to abonament premium.

Opublikowano

Jeszcze ten Plus Max nawet nie wyszedł, a boty już jaki ból dupy mają. :obama:

Prawda, że nie będzie jakiś tam gier m$ na premierę, które nikogo. Będzie za to cała masa exów na ps5, ps4, ps2, ps1 i psp do nadrobienia lub zagrania ponownie. Tym razem jednak prawilnie z pucharkami. Final Fantasy Tactics, Tactics Ogre  :banderas:

Tylko ps3 pomijam, bo nie będę pajacował, że streaming to coś dla mnie. 

Opublikowano
9 minutes ago, C1REX said:

Jeszcze ten Plus Max nawet nie wyszedł, a boty już jaki ból dupy mają. :obama:

Prawda, że nie będzie jakiś tam gier m$ na premierę, które nikogo. Będzie za to cała masa exów na ps5, ps4, ps2, ps1 i psp do nadrobienia lub zagrania ponownie. Tym razem jednak prawilnie z pucharkami. Final Fantasy Tactics, Tactics Ogre  :banderas:

Tylko ps3 pomijam, bo nie będę pajacował, że streaming to coś dla mnie. 

Myślisz, że wprowadzą pucharki do gier z PSOne? :kekw:

Masa exów z PS5 w usłudze :kekw:

Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał:

Masa exów z PS5 w usłudze :kekw:

Nie na premierę, ale tak. Z czasem będą dochodzić gry Sony i exy od 3rd party. 

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

No wiadomo że coś będzie wpadać tak samo jak teraz wpada do Plusa, niesamowite przeistoczenie usługi. 

No tak samo wpada do GamePassa, jak dostaje się darmowe gierki z Live :reggie:

Ostatnio w PS NOW było (Until dawn, tearaway unfolded, Shadow of the Beats, LocoRoco, MediEvil, Knack, LittleBigPlanet 3, Killzone Shadow Fall, Hohokum, Gravity Rysh 1&2, Hardware Rivals, GrandKingdom, God of War III remastered, Fat Princess Adventures, Exist Archive, Entwined, Escape Plan, Dead Nation, Bloodborne, Alienation.). Teraz przy wyższej cenie podobnej do GamePassa będą mogli dawać więcej gier. 

No nie ma bata i na PS Plus max wyjdzie więcej exów, niż na GamePassa. Zwłaszcza tych gier od chińczyków. 

Opublikowano
5 minut temu, C1REX napisał:

Nie na premierę, ale tak. Z czasem będą dochodzić gry Sony i exy od 3rd party. 

Do tego czasu wyjdzie już nowy DOOM, Starfield, Everwild i Godrizon 6 w Japonii. Nikt już nie bedzie pamiętał o `nędznym 1st party Sony.

1 minutę temu, C1REX napisał:

Ostatnio w PS NOW było

Było gówno. Ta usługa jest nędzna jak 150. Gamepass nie dość, że ma więcej wysokojakościowych gier, to są one nowsze, często na premierę i jest wybór dobrych indyków, a PSN wygląda jakby ktoś grzebał w śmietniku Steama i postanowił dodać to do usługi. 

Opublikowano
1 minute ago, C1REX said:

No tak samo wpada do GamePassa, jak dostaje się darmowe gierki z Live :reggie:

Ostatnio w PS NOW było (Until dawn, tearaway unfolded, Shadow of the Beats, LocoRoco, MediEvil, Knack, LittleBigPlanet 3, Killzone Shadow Fall, Hohokum, Gravity Rysh 1&2, Hardware Rivals, GrandKingdom, God of War III remastered, Fat Princess Adventures, Exist Archive, Entwined, Escape Plan, Dead Nation, Bloodborne, Alienation.). Teraz przy wyższej cenie podobnej do GamePassa będą mogli dawać więcej gier. 

No nie ma bata i na PS Plus max wyjdzie więcej exów, niż na GamePassa. Zwłaszcza tych gier od chińczyków. 

A coś nowszego niż 5 lat wstecz i więcej? Te większe gry z listy każdy ograł lata temu.

Opublikowano
4 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Jeszcze zelda 2 wypadła z tego roku. Król jest jeden. Niebieskie król.

SraczboxSX bez gier, ninpicczka bez gier. 

Jak dobrze być graczem Sony.

GOTY dla Starfielda. O PlayStation 5 nie pamięta już nikt, nawet samo Sony.

3 minuty temu, Czoperrr napisał:

A coś nowszego niż 5 lat wstecz i więcej? Te większe gry z listy każdy ograł lata temu.

>roczna gra w XGP: hahaha każdy ograł

>5-cio letni Until Down bez patcha 4K: O KURWA SONY USIĄDŹ MI NA MORDZIE

XDDDDDDDDDDD niebieskie zwierzęta gonna zwierzęta

Opublikowano

:kekw:

no ale oni nie grali bo dużo pierdolą tylko. 

Zazdroszczę, tyle dobra przed nimi. Until Down, Bloodborne, Medievil, albo kozacki God of War 3 :banderas: Zazdroszczę klapom, że będą mieli okazję po raz pierwszy zagrać w te sztosy.

Opublikowano
18 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

>roczna gra w XGP: hahaha każdy ograł

>5-cio letni Until Down bez patcha 4K: O KURWA SONY USIĄDŹ MI NA MORDZIE

za kazdym kurwa razem

Opublikowano

Dlatego jeśli widzę, że ktoś całe życie jest związany wyłącznie z PlayStation to może nie będę miał go za każuala sensu stricto, ale wiem, że raczej zerowa szansa na wartościową, merytoryczną rozmowę na temat gier. :reggie: 

Opublikowano

Wyobrażacie sobie kogoś, kto kiedyś w życiu popełnił błąd i wybrał Xbox One, a teraz przesiada się na ps5 i ma te wszystkie sztosy do nadrobienia? :obama:

Opublikowano
Teraz, C1REX napisał:

Wyobrażacie sobie kogoś, kto kiedyś w życiu popełnił błąd i wybrał Xbox One, a teraz przesiada się na ps5 i ma te wszystkie sztosy do nadrobienia? :obama:

Tak, mam przykład siebie. I nagle okazuje się, że na PS5 najlepsze co jest to remastery z poprzedniej generacji, a cross-geny które chciałem nadrobić najlepiej działają na Xboxie. 

Opublikowano

Ujawnienie nowego PS Plus nie zmienia strategii PlayStation, które nadal w głównej mierze bazuje na sprzedaży pozycji. Usługa będzie wyłącznie dodatkiem do produkcji oferowanych przez PlayStation Store lub w pudełkach. Japończycy wierzą jednak w możliwości, jakie oferują gry-jako-usługi.

PS5 konsola-matka dla GaaSów :kekw:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.