Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 945,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Nie, no z tym "nie ma dobrych jrpg", gdy ten gatunek przez ostatnie kilka lat dostarczył sporo solidnych megaton to jest już za grubo nawet jak na cw :kekw:

Opublikowano
5 minut temu, Bzduras napisał:

Nie, no z tym "nie ma dobrych jrpg", gdy ten gatunek przez ostatnie kilka lat dostarczył sporo solidnych megaton to jest już za grubo nawet jak na cw :kekw:

no ale nie bierz na powaznie typa, co stawia final fantasy tactics advance przed pierwszym fft :kekw:

Opublikowano

Ogółem ludzie grający w wowa nieironicznie i jeszcze płacący za to siano co miesiąc powinni mieć zablokowany dostęp do działu o gierkach, ale to tylko moja personalna opinia

Opublikowano

Klaperskie tematy zawsze dostarczają 

Cytat

Zrobiłem już taki myk, że pod konsole dałem podkładkę chłodząca, ale nie  zmieniła zbyt wiele.... No tooo, coś czego żałuję aczkolwiek przyniosło efekt... Nawierciłem dziury od spodu obudowy (dodam foto) którą raczej będę chciał wymienić ma ktoś może ?

Dzięki dziurom jest nieco ciszej, wiatrak mniej huczy, i teraz jeszcze jedna sprawa, zdjąłem górna obudowę i nastała cisza ;D 

Kwik

Opublikowano

ależ ten wowik boli hejterów, no ale czego się spodziewać po konsolowach którzy za skillowe granie uważają wciskanie turlania w odpowiednim momencie :banderas:

a pisanie o megatonach w jRPGach to jak pisanie, że Valhalla to megatona RPGów, bo oceny grubo ponad 85 na MC :rotfl:

Opublikowano
2 minutes ago, messer88 said:

Konsola dla pasjonatów majsterkowiczów 

image.thumb.png.ac4cabf091ab7f6f55f62b6f4055e1d8.png

:kekw::kekw:

No mam PS4 z 2015 roku i chodzi głośno, ale aż takiej tragedii nie ma bym zabezpieczał ją lakierem do paznokci. 

Śmieszy mnie natomiast jak siedzę w salonie i gram na Xboxie, a nie słyszę Xboxa tylko PS4, na którym w drugim pokoju żona gra w Horizona :kekw:

Opublikowano
5 minut temu, Czoperrr napisał:

No mam PS4 z 2015 roku i chodzi głośno, ale aż takiej tragedii nie ma bym zabezpieczał ją lakierem do paznokci. 

Zabezpieczenie tranzystorów wokół procesora to standard przy nakładaniu ciekłego metalu gdziekolwiek, a czy użyjesz profesjonalnej solder maski utwardzonej ultrafioletem czy lakieru do paznokci to efekt będzie ten sam, nie widzę tu potencjału na bekę

Opublikowano

Kto przerabiał temat z One X wyjącym jak suszara ten w cyrku się nie śmieje. Jednak rozbieranie PS4/Pro a One X to niebo a ziemia - wystarczy zdjąć obudowę żeby zobaczyć, jak genialnie zaprojektowano XOX, ta konsola prawie nie wymaga skilla, wszystko ładnie ponumerowane, dostępne, opisane :fsg: PS4 i Pro? UWAŻAJ ŻEBYŚ KABELKA OD ZASILANIA NIE URWAŁ RAZEM Z LUTAMI DROGI UŻYTKOWNIKU HEHE

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Toż widzę, że bandicoot czyli lis i wumpa fruit czyli owoc j a b ł k a. Please don't make me into a horse kolego. 

a w temacie największego hitu Sony w ostatnich latach - albo 60 klatek i chujowy flickering albo 30 klatek i slow-mo

next-gen wg. Sony, fakty i argumenty:sonkassie:

Faktem jest że Sony prowadzi a to najważniejsze :sonkassie:

Opublikowano

Prowadzi, owszem. Markę plejstejszon do grobu :asax:

Opublikowano

Niewazne kto wygrywa, wazne, ze xboxa przegrywa jak zawsze:kekw:

Opublikowano

xbox? niech pada lepiej naprawią w końcu, bo ten dualsense wyprzedza ich o pare generacji. Juz nie będę nawet wspominał o bateriach kwik :kekw:

Opublikowano

sie kurwa znasz. najbardziej ergonomiczny padzik i na akumulatorkach grasz i sie nie martwisz kablem. wy tak rozwiazujecie problemy, ze bym sie nie zdziwil jak ktorys gra z przedluzaczem na kolanach i podpietym padem

Opublikowano

DualSense wyprzedza pada od Xboxa pod względem:

• krótszego działania na baterii
  • układem gałek rodem z '96, o słabym wyprofilowaniu, z driftingiem oraz wyraźnym luzem
  • triggerów w kształcie 'Z' z pada do N64
  • braku ergonomii w projektowaniu pada

DualDildo? Wspaniały kontroler który nadaje się do wszystkiego poza wygodnym graniem. :kekw: 

Opublikowano

Że wam nie wstyd za te baterie :sonkassie:

Opublikowano

w ostatni weekend mogłem sobie więcej pograć no i DualSense zdechł po kilku godzinach xd dobrze że mam 2giego bo tak to co na kablu miałbym grać? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.