Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał:

5 minut z kirbym> całe życie z xboxem. Szczerze? Tylko prawdziwi gracze zrozumieją tą namiętność i pasje płynącą z doświadczenia nintendo, mój homo kolega @devilbot potwierdzi 

Potwierdzam. Nowy kirby zawstydza cały dobytek Microsoftu w dziedzinie Xboxa. ASX go nienawidzi.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

idealna fanbaza, wystarczy eks w pudełku i się myślenie wyłącza. :banderas:Tłumaczy to banner na stronie Perfect Blue.

Jednym prostym trickiem wzbogacił się na frajerach, ZOBACZ JAK...

Switch? Najtansza konsola do grania. Ostatnie pokemony w preorderze za 200zł, dorzucili gówniana figurke jak z happy meal, sprzedałem po przejsciu za 250zł jakiemus nintendofagowi co sie nie zalapal na bonusy :banderas:

Opublikowano

Chyba na zadnej grze na switcha nie straciłem wiecej niz 20zł, a na niektorych zarabialem wlasnie przez te gowna z preorderow. Zelda po 5 latach nadal trzyma premierowa cene, a super exy z sonki jak horizon 2 i gt7 na olx zaraz po 150zł beda :kekw:

Opublikowano

Mogłęm kupić kupic steam decka i napierdalac na emulatorku w słiczowe gierki. Pograłem teraz 45 min w xeno na smieciu i prawa dłoń mnie napierdziela, że nie chce się klikać na kąkuterku, żeby zarobić na chlebek.

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

Mogłęm kupić kupic steam decka i napierdalac na emulatorku w słiczowe gierki. Pograłem teraz 45 min w xeno na smieciu i prawa dłoń mnie napierdziela, że nie chce się klikać na kąkuterku, żeby zarobić na chlebek.

Widać, że zapomniałes kupic https://perfectblue.pl/produkt/hori-kontroler-split-pad-pro-czerwony-nintendo-switch

:lapka:

Opublikowano

Dokładnie, nawet przygotuje Cie to na ciężar SD bo z gripem to jakies 30g tylko różnicy. Oczywiscie dla osób Nintendo te 30 to zabójstwo i zwyrodnienie stawów więc najpierw musisz okreslić swoją orientację.

Opublikowano

Jak to w ogóle przeszło jakiekolwiek testy w nintendo? Ktoś to trzymał w dłoniach? Nie wierze, że trzeba wyjebac kolejne 2 stowy, żeby było wygodniej xd

Opublikowano

Napewno lepiej mieć driftujace joy-cony, niż driftujące odbyty jak klapy pod rządami Jimbo-sana

Opublikowano

Klapy juz śnią o from, a skonczy sie na jakims studiu do gaasów xd. Kupią square z ff14 i beda trzepac hajs na abo

Opublikowano

Godzinę temu, drozdu7 napisał:

Napewno lepiej mieć driftujace joy-cony, niż driftujące odbyty jak klapy pod rządami Jimbo-sana

Pamiętajmy, że drift analogów to smutna codzienność także w dual bezsensie :sonkassie:

Opublikowano
1 godzinę temu, dee napisał:

Pamiętajmy, że drift analogów to smutna codzienność także w dual bezsensie :sonkassie:

Której nikt nigdy nie zaznał :sonkassie:

Opublikowano
32 minuty temu, Whisker napisał:

Której nikt nigdy nie zaznał :sonkassie:

Zieloni znowu teoretyzują na temat porządnych konsol i padów, kiedy ostatnie co widzieli na oczy to Red Ring Of Death na swoich spiraconych 360tkach :reggie:

Opublikowano

Fakt, pajacowi który w 2021 skończył ZERO gier po czym sprzedał plejśmieciarę5 analogi bezsensa nie mogą driftować :shieeet:

Opublikowano

Widzieliście demo tech U5 od Coalition? To teraz boty wyobraźcie sobie że my w taką jakość już gramy w Forbidden West

A0E628E4-6B86-4D2A-AA47-DC3EA18D98EF.jpeg

Opublikowano

O masakra, obejrzałem to demo i już oczami wyobraźni widziałem jak karaluchy pierdolić coś będą ,że oni to taka grafikę mają w orderku czy innej kurwie od Sony.

Nie przeliczyłem się - whisker już najebany, izon odkleja się i niebieski matrix trwa w najlepsze. :rotfl:

Opublikowano

Znowu jaranko tech demami i zapowiedziami? Nie zmieniajcie się karaluchy na polach bezgrowia. 

Opublikowano

To jakieś zapowiedzi gier na Xboxa w końcu były? A nie, znowu techdemo i screeny z wersji alpha Bugfielda. I tak do 2026 :reggie:

Opublikowano

show maja w czerwcu to jakich zapowiedzi sie spodziewasz teraz? wy i tak nie gracie w gry to nie wiem po co wam takie informacje.

Opublikowano

To już i tak na XSX2 bo XSX jest spalony od startu i na kolejne 5 lat aaaaa UPSSSS już minęły 2 hahhahaahhah

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.