Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 945,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał:

5 minut z kirbym> całe życie z xboxem. Szczerze? Tylko prawdziwi gracze zrozumieją tą namiętność i pasje płynącą z doświadczenia nintendo, mój homo kolega @devilbot potwierdzi 

Potwierdzam. Nowy kirby zawstydza cały dobytek Microsoftu w dziedzinie Xboxa. ASX go nienawidzi.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

idealna fanbaza, wystarczy eks w pudełku i się myślenie wyłącza. :banderas:Tłumaczy to banner na stronie Perfect Blue.

Jednym prostym trickiem wzbogacił się na frajerach, ZOBACZ JAK...

Switch? Najtansza konsola do grania. Ostatnie pokemony w preorderze za 200zł, dorzucili gówniana figurke jak z happy meal, sprzedałem po przejsciu za 250zł jakiemus nintendofagowi co sie nie zalapal na bonusy :banderas:

Opublikowano

Chyba na zadnej grze na switcha nie straciłem wiecej niz 20zł, a na niektorych zarabialem wlasnie przez te gowna z preorderow. Zelda po 5 latach nadal trzyma premierowa cene, a super exy z sonki jak horizon 2 i gt7 na olx zaraz po 150zł beda :kekw:

Opublikowano

Mogłęm kupić kupic steam decka i napierdalac na emulatorku w słiczowe gierki. Pograłem teraz 45 min w xeno na smieciu i prawa dłoń mnie napierdziela, że nie chce się klikać na kąkuterku, żeby zarobić na chlebek.

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

Mogłęm kupić kupic steam decka i napierdalac na emulatorku w słiczowe gierki. Pograłem teraz 45 min w xeno na smieciu i prawa dłoń mnie napierdziela, że nie chce się klikać na kąkuterku, żeby zarobić na chlebek.

Widać, że zapomniałes kupic https://perfectblue.pl/produkt/hori-kontroler-split-pad-pro-czerwony-nintendo-switch

:lapka:

Opublikowano

Dokładnie, nawet przygotuje Cie to na ciężar SD bo z gripem to jakies 30g tylko różnicy. Oczywiscie dla osób Nintendo te 30 to zabójstwo i zwyrodnienie stawów więc najpierw musisz okreslić swoją orientację.

Opublikowano

Jak to w ogóle przeszło jakiekolwiek testy w nintendo? Ktoś to trzymał w dłoniach? Nie wierze, że trzeba wyjebac kolejne 2 stowy, żeby było wygodniej xd

Opublikowano

Napewno lepiej mieć driftujace joy-cony, niż driftujące odbyty jak klapy pod rządami Jimbo-sana

Opublikowano

Klapy juz śnią o from, a skonczy sie na jakims studiu do gaasów xd. Kupią square z ff14 i beda trzepac hajs na abo

Opublikowano

Godzinę temu, drozdu7 napisał:

Napewno lepiej mieć driftujace joy-cony, niż driftujące odbyty jak klapy pod rządami Jimbo-sana

Pamiętajmy, że drift analogów to smutna codzienność także w dual bezsensie :sonkassie:

Opublikowano
1 godzinę temu, dee napisał:

Pamiętajmy, że drift analogów to smutna codzienność także w dual bezsensie :sonkassie:

Której nikt nigdy nie zaznał :sonkassie:

Opublikowano
32 minuty temu, Whisker napisał:

Której nikt nigdy nie zaznał :sonkassie:

Zieloni znowu teoretyzują na temat porządnych konsol i padów, kiedy ostatnie co widzieli na oczy to Red Ring Of Death na swoich spiraconych 360tkach :reggie:

Opublikowano

Fakt, pajacowi który w 2021 skończył ZERO gier po czym sprzedał plejśmieciarę5 analogi bezsensa nie mogą driftować :shieeet:

Opublikowano

Widzieliście demo tech U5 od Coalition? To teraz boty wyobraźcie sobie że my w taką jakość już gramy w Forbidden West

A0E628E4-6B86-4D2A-AA47-DC3EA18D98EF.jpeg

Opublikowano

O masakra, obejrzałem to demo i już oczami wyobraźni widziałem jak karaluchy pierdolić coś będą ,że oni to taka grafikę mają w orderku czy innej kurwie od Sony.

Nie przeliczyłem się - whisker już najebany, izon odkleja się i niebieski matrix trwa w najlepsze. :rotfl:

Opublikowano

Znowu jaranko tech demami i zapowiedziami? Nie zmieniajcie się karaluchy na polach bezgrowia. 

Opublikowano

To jakieś zapowiedzi gier na Xboxa w końcu były? A nie, znowu techdemo i screeny z wersji alpha Bugfielda. I tak do 2026 :reggie:

Opublikowano

show maja w czerwcu to jakich zapowiedzi sie spodziewasz teraz? wy i tak nie gracie w gry to nie wiem po co wam takie informacje.

Opublikowano

To już i tak na XSX2 bo XSX jest spalony od startu i na kolejne 5 lat aaaaa UPSSSS już minęły 2 hahhahaahhah

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.