Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

1080p60 zamiast 1440p60, ale NAJLEPSZA WERSJA BO PAD WIBRUJE BOCIE HAHA

Czyli jak wyłączę niepotrzebne adaptacyjne spusty to DL2 na PS5 śmiga jak na moim i5 3470 z GTX 1060? Niezły next-gen. :rotfl:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 946,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Straszna choroba, a ty i tak powiesz, że to tylko klapy.

Opublikowano
17 hours ago, Whisker said:

Brawo! Wszystkie zaliczone łącznie z Zeldą :)

3E90402E-C5C7-4BCA-8790-94F995F33E89.jpeg

Dwójeczka sztosik i czekam na trójkę ;) 

Playstation? No fajna konsola do odpalania TLOU. A do czegoś jeszcze?

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Czyli jak wyłączę niepotrzebne adaptacyjne spusty to DL2 na PS5 śmiga jak na moim i5 3470 z GTX 1060? Niezły next-gen. :rotfl:

Śmigasz to Ty po klawiaturze, No konsolowiec

Przypominam temat Console Wars wszystkich z PC prosimy o opuszczenie tematu 

Opublikowano
50 minut temu, Czoperrr napisał:

Playstation? No fajna konsola do odpalania TLOU. A do czegoś jeszcze?

God od Wara nie zauważyłeś?:yeti:

Zróbcie zieloni Paolo sami dobrą grę na tego Xboxa lepiej jak MS nie umie, bo walka dashem to :(

Opublikowano
2 minutes ago, aph said:

God od Wara nie zauważyłeś?:yeti:

Zróbcie zieloni Paolo sami dobrą grę na tego Xboxa lepiej jak MS nie umie, bo walka dashem to :(

God of War najlepsza wersja na PC

Opublikowano

Whisky chyba pierwszy raz pod choinkę OLEDa dostał, bo pisze o nim w co drugim poście.

Opublikowano
1 minutę temu, SnoD napisał:

Whisky chyba pierwszy raz pod choinkę OLEDa dostał, bo pisze o nim w co drugim poście.

A jednocześnie pisze, że "uuu liczenie pikselków to nie dla mnie", by jeszcze wcześniej klepać niemca po kasku do skrinów z rudą wywłoką. Choroba alkoholowa, ogromny dług snu i tak zwane niedojebanie mózgowe katalizowane posiadaniem plejstejszon zbiera w jego przypadku okrutne żniwo :/

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

A jednocześnie pisze, że "uuu liczenie pikselków to nie dla mnie", by jeszcze wcześniej klepać niemca po kasku do skrinów z rudą wywłoką. Choroba alkoholowa, ogromny dług snu i tak zwane niedojebanie mózgowe katalizowane posiadaniem plejstejszon zbiera w jego przypadku okrutne żniwo :/

W oledach nie chodzi o piksele a zakazany mamut to najpiękniejsza gra obecnych generacji.

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

Szkoda, że Xbox nie wspiera OLEDów :frog:

Wspiera wspiera tylko za mało gier które wykorzystują smolistą czerń 

Opublikowano

Kurwa, na Xboxie masz Dolby Vision a w plejstejszon nie, krótka piłka - masz plejstejszon to oled się marnuje. Ale czego oczekiwać od klapa, dla którego 1080p wystarczy do życia

a-a-ale pad robi brrrrr

Opublikowano

O ile jeszcze wibracje są spoczko, bo jest jakiś progres to te psujące się, absolutnie zbędne (a w multi wręcz przeszkadzające) triggery to pierwsza rzecz którą wyłączyłem w padzie. Od razu lepsze doświadczenia z gry.

Opublikowano

Strzelanie w alan wake czy control na dualsense to:banderas:zupełnie inne odczucia, jakby trzymać palec na cynglu:banderas:to jest zwyczajna przepaść nie do nadrobienia przez zacofańców zielonych. Dualsense najlepszy pad w historii i co do tego nie ma najmniejszych wątpliwości:obama:

Opublikowano

Też uważacie że Vizir to strasznhy troll CW. Nie lubi gier i tylko mąci żeby się z kimś pokłócić bo w realu zazwyczaj dostaje z liścia?

Wesker > Vizir, bo chocaż nie siedzi tutaj z nudów tylko z konwecji

Opublikowano
2 godziny temu, LiŚciu napisał:

Też uważacie że Vizir to strasznhy troll CW. Nie lubi gier i tylko mąci żeby się z kimś pokłócić bo w realu zazwyczaj dostaje z liścia?

Wesker > Vizir, bo chocaż nie siedzi tutaj z nudów tylko z konwecji

Tak? To może porównajmy ile skończyłeś gier, a ile skończył Paolo w tym roku? Niech oktagon tfu, niech PS profiles zweryfikuje. 

Opublikowano

Bije sie w pierś - otatnio wsiąkłem w CS GO i od ponad miecha napierdalam:

image.png.f7c64800a8b25c0a8a5ff1cb16720728.png

I ostatnie kilka dni w Cyberka:

image.png.af9830363fadcd35ee7e28bc1370fcc8.png

Wiem, wiem - to nie konsola którą ma Paolo ale w którą i tak nie gra. Ma jeszcze PC i planuje Switcha ale i tak będzie siedział i zatruwał CW wyzywając ludzi. 

Opublikowano

Nie martw się Liściu, przy 2K stronie robię sobię przerwę do odwołania. Będziecie mogli się z klapami wmawiać, że PlayStation 5 wcale nie przejebało tej generacji, a zacinające się triggery zastąpią potężne braki mocy i technologiczny niedowład względem XSX czy 1st party konkurencyjnej platformy. :rotfl:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.