Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Może teraz dasz rade przejść tlou liściu dzięki innowacyjnym samouczkom od sony! :kekw:

Opublikowano

nie będę tu siedział 24/7, macie opcję zgłoś i możliwość opisanie problemu, aha po edycji posta i tak widać co było przed edycją napisane to raz, a dwa napisałem wyraźnie o kurwach i cwelach

"poyeby" od dawna latają latają po całym forum jako swoisty mem i nie widzę w tym prywaty, a co zrobi square?

nie wiem choć się domyślam jak będziecie przeginać w drugą stronę z kablowaniem

Duże dzieci a trzeba tłumaczyć.

Opublikowano

no dobra, czyli ban na kurwy i cweli, a co z ciotami?

Opublikowano

Za kablowanie też się nie leci bo parkingowy nadal tu siedzi. A tak to by miał już rok czy dłużej:lapka:

Opublikowano

Ja wiem, trochę przesadziłem pisząc, że korzystacie z internet explorera :pechowiec: nie chciałem was urazić, że aż tak nisko upadliście i korzystacie z największego gunwa w świecie internetu wydanego przez firmę która nie potrafi zrobić jednej dobrej gry od 7 generacji:pechowiec:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Okej czyli niebieskie śmiecie dalej legalne i dalej na czasie, super wiadomość :obama:

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał:

Może teraz dasz rade przejść tlou liściu dzięki innowacyjnym samouczkom od sony! :kekw:

giphy.gif?cid=ecf05e47eocq9abl0444sg7g4g

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

no dobra, czyli ban na kurwy i cweli, a co z ciotami?

jak chcesz możesz sprawdzić :)

z innych ogłoszeń to nowa edycja CW najprawdopodobniej będzie szykowana od przyszłego tygodnia.

Opublikowano

Kurwobox

cwelobox

chujobox

dziwkobox

inchobox

Zaklecia niezakazane :banderas: Sony wczoraj tak podpalilo ze zielony burdel plonie w najlepsze az policja musiala zajechac na rejon :kekw: posrani na zgnilozielono a to tylko remake GOATa, co stanie sie z tymi biednymi psychikami jak niebieska rasa panow bedzie zagrywala sie w kratosa a potem frakcje? Tego gownodlckami hotwheels brum brum resoraki do reskina forzy 3 sie nie wyleczy :/ 

Opublikowano

Do budy szkrabek, na twoj udawany dystans nikt sie juz nie nabiera :reggie:

Niebieskie robactwo zdeptane jak jeszcze nigdy :obama:

A najmocniej kijem po pyskach niebieskich kundli wali sam Jimbo Ryan,  co to jest za zawodnik :sonkassie:

Opublikowano

O, widzę wrócił temat kablowania :reggie:

Czy użytkownik Mopsiu dostał w  końcu tę wymarzona odznakę

ORMO-1a-scaled.thumb.jpg.be71a2baa1f700dbc624cd0d4c6099a3.jpg

za aktywne INFORMOWANIE o przypadkach szkalowania marki plejstejszyn?

Bo należy się chłopu jak psu micha :shieeet:

Opublikowano

Ale beka z tych niebieskich imbecyli. 3 i pól bomby za remaster TLOU na playdziwce 4,5 w low jakości, gdy tymczasem pecetowcy zagrają w ultra wersje za friko z torrentów. Ryan jak ty pieknie gnoisz te niebieskie małpy :kaz:

Opublikowano

podsumujmy co miało być na tych pokazach gier:

- sf6 i re4 jako exy na plejkurwe 4.5 bez gier, jednak nie lepsze wersje do ogrania na XSX

- data dlc do kratosiaka, taki uj

- silent hill  xD

- nowa gra kojumbo dla sorry, jednak nie, nawet mistrz klapów sra na was  :) 

- remaster tlou wyglądający gorzej niż wersja na ps3 za 350zł z wyciętym multi na 2024 xDDDDDD

- niebieskie pokraki  to teraz fani GAASów

- sorry zamiast zapowiedzi/pokazania nowych gier daje ostatnie porty swoich śmieciowych gierek na PC

:kekw::kaz::sonkassie::kekw:

Opublikowano
Godzinę temu, schabek napisał:

policja musiala zajechac na rejon

Pewnie sam tę policję wezwałeś :potter:

Rukanie klapków z roku na rok coraz mocniejsze. Sony się nie ociąga w tańcu, koszą kasę na głupkach póki mogą. 

Opublikowano

Ależ karma. Nędzne, głodne gier boty od paru tygodni płaczą ze śmiechu z rzekomego Ragnaroka w 2023, a tu okazuje się, że ich JEDYNY pewniak na 2022 - Forza 11 - wyjdzie jednak w następnym roku, a Ragnarok borzy w obecnym. Czyż nie jest niebieska sprawiedliwość piękna? 

Trochę to już jednak przykry widok. Doprawdy smutny. Nawet jedyny atut Xboxa, Game Pass, zostanie usunięty już w tym miesiącu z nowym Plusem. 

Opublikowano
27 minut temu, 20inchDT napisał:

oczywiście, bo to konfident jest

Ja bym chetnie poprosil moderke o raport ile szpagatow puscilem ja a ile ty spiacy u starego w nogach randomie bez profilu XD

edit: wystarczy rzucic psu kosc XDDD CHUOPAKI TRZYMAJCIE SIE ZA PORTFELE BO FRAJER GRASUJE

64FDA9F6-0DDC-452C-BD0C-E566C7D3188A.thumb.jpeg.d2207c61434619c805eebe4dae62f701.jpeg

Opublikowano

schabek czy to ten czlowiek bez honoru, ktory zalozyl sie o usuniecie konta, a potem sie wykrecal? czy to moze ten, ktory najpierw pisal wyzwiska i wszystko inne co wychodzi z jego smierdzacego ryja, a potem edytowal posta udajac, ze nic nie napisal?

Opublikowano

wstydziłbym sie pokazac na forum po takim osmieszeniu sie, ale ja nie jestem karaczanem

Opublikowano

Witamy w relacji live z pustej głowy szkrabka xD

9d544b_09af963f21584a94b7ec97f4369f604f~

Opublikowano

ehhh kiedys to był schabek. szybko sie zagotowal, raz dwa i ban.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.