Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał:

Jak wyjdzie XSXX, bo obecna konsola znowu będzie gubić klatki w grze.

Aplikuj do df. Leadbetter i linneman mogą się czuć zagrożeni. 40% więcej pixeli, a kto to zobaczy? 0,5 sek. loadingi. O to je różnica generacji, mówię wam. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 982,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
9 minut temu, lpcl napisał:

Poważnie pomyśl o zakupie xsx i Flight sima, można się najebać i podziwiać widoczki. Idealna gra dla nałogowca. 

Kupię jak wyjdzie jakaś sensowna gra na wyłączność. Myślałem już za czasów xox ale się nie doczekałem 

Opublikowano

Najlepszy ex na sonkę to "aśnaebaem".

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał:

Najlepszy ex na sonkę to "aśnaebaem".

Mogliby zrobić taki abonament gpu + 8 butelek łiskacza co miesiąc gratis. Sukces wśród elity klaperskiej gwarantowany. 

14 minut temu, Whisker napisał:

Kupię jak wyjdzie jakaś sensowna gra na wyłączność. Myślałem już za czasów xox ale się nie doczekałem 

Gra na wyłączność? Żartujesz. Dzięki dobroci spenca wszystko ograsz na swoim potężnym kalkulatorze jak reszta klapów z forum, może poza liściem bo ten ma xsx. 

Opublikowano
Teraz, C1REX napisał:

:frog:

Cena sztosów rzucanych do gpu za pół darmo. Pogódź się z tym albo pozostań niewolnikiem marki jak fani sonki. 

Opublikowano
1 minute ago, lpcl said:

Cena sztosów rzucanych do gpu za pół darmo. Pogódź się z tym albo pozostań niewolnikiem marki jak fani sonki. 

Przedwczoraj zakończyłem subskrypcję GP na PC. Czuję się uwolniony.

Opublikowano

Jak ktoś kto nie ma game passa może nazywać się graczem xD chyba niedzielnym Januszem.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
1 minutę temu, C1REX napisał:

Przedwczoraj zakończyłem subskrypcję GP na PC. Czuję się uwolniony.

Syndrom klapa okazał się silniejszy. Rozumiem, że tutaj tylko prochy i elektrowstrząsy wchodzą w grę. 

Opublikowano

Niestety GP na PC to tylko namiastka tego z Xboksa i opłacalność jest wątpliwa. :frog::whyyy:

Opublikowano
3 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Jak ktoś kto nie ma game passa może nazywać się graczem xD chyba niedzielnym Januszem.

No chyba jest na odwrot, czy melomanem nazwiesz kogos kto rozkoszuje się dźwiękiem z YT czy kogos kto kupuje płyty / vinyle?

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

W ogóle to nawet nie jest śmieszne, bo MS nawet nie rywalizuje z sony, tylko z gigantami it jak google i amazon. Zbroi się na nich. Sony sobie walczy w swoim kurwidołku z nintendo. Do czasu jak okaże się, że pudeł nie trzeba żeby grać w gierki w ludzkich warunkach. Co imo nie nastąpi szybko. Dlatego śmieszne jest to napinanie klapów hur, dur, my tu 111 mln konsol. Jak tam napierdalanka trwa o większy tort a nie okruchy z Pańskiego stołu. 

W efekcie wszyscy zostaniecie klientami ms, taki paradoks. 

Opublikowano
4 minuty temu, Whisker napisał:

No chyba jest na odwrot, czy melomanem nazwiesz kogos kto rozkoszuje się dźwiękiem z YT czy kogos kto kupuje płyty / vinyle?

Jest różnica w jakości dźwięku pomiędzy YouTubem a vinylem, w przypadku gamę passa a płyty nie ma różnicy, plus taki ze nie trzeba wstawać z sofy.

Opublikowano

Dawno tak naginania czasoprzestrzeni przez klapów to nie widziałem XD

Dzizas żeby pisać o Hitman 3 na PS5, że lepiej chodzi to trzeba już mieć przepalone styki albo nawąchane pierdy od kaza. Do nich nawet nie dociera, że fachowcy od DF mówią, że na XSX jest prawilną wersją. Ja pierdolę, aż żal czytać te wysrywy o tym jaka to najlepsza konsola ps5. Zmieńcie mózg. 

Opublikowano
6 minut temu, lpcl napisał:

W ogóle to nawet nie jest śmieszne, bo MS nawet nie rywalizuje z sony, tylko z gigantami it jak google i amazon. Zbroi się na nich. Sony sobie walczy w swoim kurwidołku z nintendo. Do czasu jak okaże się, że pudeł nie trzeba żeby grać w gierki w ludzkich warunkach. Co imo nie nastąpi szybko. Dlatego śmieszne jest to napinanie klapów hur, dur, my tu 111 mln konsol. Jak tam napierdalanka trwa o większy tort a nie okruchy z Pańskiego stołu. 

W efekcie wszyscy zostaniecie klientami ms, taki paradoks. 

W efekcie? Spoko ja nie widzę problemu w zostaniu klientem MS kiedy firmy zaczną gry robić jak np NAUGHTY GODS, Insomniac czy inne, wtedy przechodzę bez problemu

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

W efekcie? Spoko ja nie widzę problemu w zostaniu klientem MS kiedy firmy zaczną gry robić jak np NAUGHTY GODS, Insomniac czy inne, wtedy przechodzę bez problemu

Tak wincej cinematików, wincej. Tego nam trzeba. 

Opublikowano

Lpcl, ale do czego innego cloud gaming się nadaje, jak nie do samograjów i może jakiś RPG lub strategii turowych?

Opublikowano
3 minuty temu, C1REX napisał:

Lpcl, ale do czego innego cloud gaming się nadaje, jak nie do samograjów i może jakiś RPG lub strategii turowych?

Dlatego napisałem, że uważam to za jeszcze odległą przyszłość. Ale tak dzieje się z każdą technologią, jak prześpisz ten właściwy moment na wejście, rozwój i zdobycie rynku to możesz się potem iść walić. 

Ale te mocarstwowe pierdzielenie klapów jest śmieszne, 111 mln, nagrody. Jak sony to potęgą było może w latach 90, teraz nawet nie specjalnie ms chce się z nimi konkurować. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Słabe masz podejście bo to GRY sprzedają konsole i tworzą społeczności i jeżeli MS nie będzie konkurował to znowu sytuacje powtórzy jak przy poprzedniej generacji. Co jest złego w cinematikach? Miałbyś i takie gry i takie, wybór ogromny, oceny najwyższe, niezapomniane przygody. Nie widzę w rym problemu m, nie wypierajcie ze świadomości takich sztosów bo prześpicie najlepsze gry i będzie żal po latach.

Opublikowano

Jestem nawet w stanie sobie wyobrazić, że ms wchodzi na pełnej w obecną generację, napierdala tymi exami (zakładając, że nadal wydaje tylko na konsolach) i toczy wyrównany bój. Tylko po co? Dla 80 mln sprzedanych konsol przez 7 lat jak tam ma kilkaset mln potencjalnych nabywców, gotowych płacić comiesięczny abonament. 

Opublikowano

Ja np Nintendo szanuje, żal byłoby nie ograć Zeldy, to seria która wyznaczyła pewne standardy a grywalność ma pod sufit, to jest jedna gra dla której kupiłem konsole Nintendo i nie żałuje i jakby taki system seller wyszedł na Xa brałbym go w premiere

1 minutę temu, lpcl napisał:

Jestem nawet w stanie sobie wyobrazić, że ms wchodzi na pełnej w obecną generację, napierdala tymi exami (zakładając, że nadal wydaje tylko na konsolach) i toczy wyrównany bój. Tylko po co? Dla 80 mln sprzedanych konsol przez 7 lat jak tam ma kilkaset mln potencjalnych nabywców, gotowych płacić comiesięczny abonament. 

No właśnie i to najbardziej boli, po co maja się starać? Jak i tak zarobią na abonamencie, przykre to jest bo widać jak podchodzą do graczy, rzucić co mogą a ludzie i tak zapłacą bo jak przestaną to wypierdalac, No nie tak się ludzi traktuje

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Słabe masz podejście bo to GRY sprzedają konsole i tworzą społeczności i jeżeli MS nie będzie konkurował to znowu sytuacje powtórzy jak przy poprzedniej generacji. Co jest złego w cinematikach? Miałbyś i takie gry i takie, wybór ogromny, oceny najwyższe, niezapomniane przygody. Nie widzę w rym problemu m, nie wypierajcie ze świadomości takich sztosów bo prześpicie najlepsze gry i będzie żal po latach.

Ograłem te sonowskie cinematiki na poprzedniej generacji, konsolowy ignorancie. I szczerze mam ich dosyć. Oczywiście w portfolio ms powinny znaleźć się też takie gry dla większej różnorodności ale nie żeby robić z tego główny produkt jak w tych ubisofciakach sony. 

2 minuty temu, Whisker napisał:

Ja np Nintendo szanuje, żal byłoby nie ograć Zeldy, to seria która wyznaczyła pewne standardy a grywalność ma pod sufit, to jest jedna gra dla której kupiłem konsole Nintendo i nie żałuje i jakby taki system seller wyszedł na Xa brałbym go w premiere

No właśnie i to najbardziej boli, po co maja się starać? Jak i tak zarobią na abonamencie, przykre to jest bo widać jak podchodzą do graczy, rzucić co mogą a ludzie i tak zapłacą bo jak przestaną to wypierdalac, No nie tak się ludzi traktuje

Nie no nie starają się w ogóle, konsolowe first day one, dużo dobrych gierek co miesiąc ale klap lepiej wie, bo najebany non stop gra w spidermona. 

Opublikowano
5 minut temu, Whisker napisał:

GRY sprzedają konsole

Masz rację - 300 gier w gamepassie

Opublikowano

Kurwde, co ja zrobię z tymi 183 kupionymi na własność grami jak skończy się Game Pass :( Chyba trzeba będzie konsolę sprzedać.

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

Masz rację - 300 gier w gamepassie

GRY a nie gierki ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.