Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
26 minut temu, dee napisał:

Tak w ogóle to skąd u klapów tyle niezdrowej fascynacji odbytami innych graczy? Podświadomość?

57 minut temu, MYSZa7 napisał:

Polecam niezmiennie aktywny temat o awaryjności GolaraStation 5 czy jak kto woli OdbytStation 5, bo kolejni użytkownicy twierdzą, że pierdzi, ale także brzmi jak golarka.

tumblr_n0woa98zQb1rr883co1_400.gifv

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Wogóle wczoraj wieczór był niesamowity. Boty zapłakane ryje bo ceny im podniesli. @Daddy się zesrał i nosa tu nie włożył, taki śmierdziuch co spod stołu wychodzi gdy coś kapie a jak nic nie kapie to siedzi pod krzesłem. @Paolo de Vesir kolejny który już głośno w statusach o byciu wyruchanym prze spencera pisał, smary wycierał i PS% na OLX już szukał, @ASX słowa nie napisał. MS napisał że się wycofuje i już drą ryje na całe CW. STEROWANE I WYTRESOWANE BOTY bez charakteru. 

No nie wiem, ja tam miałem świetny wieczór ze swoją partnerką, kiedy Ty siedziałeś z tego co widzę cały wczorajszy wieczór tutaj i odpisując na każdy post... No nie wiem kto miał bardziej smutny wieczór :)

W ogóle jak widzę ile postów tutaj naprodukowały wczoraj klapy... Nie dziwie się, że ciągle zapijają. Żal mi Was, klapy :( 

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

w tym rynsztoku też zdarzyło mi się skrytykować ich decyzje, przestań naginać rzeczywistość i pisać że nie nic pisałem 

https://www.psxextreme.info/topic/122059-console-wars-14-wierze-w-markę-i-tyle/page/304/#comments

Przecież ty tam nic nie napisałeś tylko coś sobie wkleiłeś. Właśnie o tym syndromie czopka piszę. Wiecznie sobie coś wmawiaća. " Wyparcie czopka " na najwyższym poziomie widzę. Krytyka po uju hahaha

Opublikowano
Godzinę temu, MYSZa7 napisał:

OdbytStation 5, bo kolejni użytkownicy twierdzą, że pierdzi, ale także brzmi jak golarka.

całkiem trafne porównanie :)

Opublikowano
1 minutę temu, Shago napisał:

No nie wiem, ja tam miałem świetny wieczór ze swoją partnerką, kiedy Ty siedziałeś z tego co widzę cały wczorajszy wieczór tutaj i odpisując na każdy post... No nie wiem kto miał bardziej smutny wieczór :)

W ogóle jak widzę ile postów tutaj naprodukowały wczoraj klapy... Nie dziwie się, że ciągle zapijają. Żal mi Was, klapy :( 

No jeżeli konsole nazywasz swoją partnerką to już czas się gdzieś zgłosić kolego. Ja już wszystko rozumiem ale żeby tak do konsoli?

Opublikowano

Możemy zamknąć ten wątek. Otóż oświadczam, że ja, innowierca, który zachwalał tu nowego Xboxa, a gardził PS5 nawróciłem się. Albowiem po miesiącu grania stwierdzam, że Xbox to nudne gówno. Wychwalam pod niebiosa DualSensa, a Astrobot dał mi więcej radości i nexgenowego powiewu świeżości niż każda stara gierka z gejpassa. Werdykt: Xbox Series X to najsilniejszy past gen na rynku. PS5 bezkonkurencyjne :)

Opublikowano

I przestańcie pierdolic o tym że Sony podniosło ceny gier bo robicie z siebie idiotów 

0D60AEE0-23AC-4B11-AD04-E318867DF6AE.jpeg

Opublikowano
3 minuty temu, Shago napisał:

No nie wiem, ja tam miałem świetny wieczór ze swoją partnerką,

I jak jej wytłumaczyłeś że przez dwa lata nie będzie kina i wychodzenia na kolacje do restaruacji bo musisz miec na golda? 

1 minutę temu, izon napisał:

Możemy zamknąć ten wątek. Otóż oświadczam, że ja, innowierca, który zachwalał tu nowego Xboxa, a gardził PS5 nawróciłem się. Albowiem po miesiącu grania stwierdzam, że Xbox to nudne gówno. Wychwalam pod niebiosa DualSensa, a Astrobot dał mi więcej radości i nexgenowego powiewu świeżości niż każda stara gierka z gejpassa. Werdykt: Xbox Series X to najsilniejszy past gen na rynku. PS5 bezkonkurencyjne :)

Heh, nie tylko Ty się nawróciłes alwe na raze tylko Ty masz jaja żeby to napisać. Reszta botów to pissdy

Opublikowano
18 minut temu, LiŚciu napisał:

@Paolo de Vesir kolejny który już głośno w statusach o byciu wyruchanym prze spencera pisał, smary wycierał i PS% na OLX już szukał

Szukałem jedynie Vity. PS5 na koniec generacji dla 2-3 exów, a tak tylko Xbox. Nawet bez Golda to wciąż lepszy wybór dla gracza. :) 

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

I jak jej wytłumaczyłeś że przez dwa lata nie będzie kina i wychodzenia na kolacje do restaruacji bo musisz miec na golda? 

Partnerka pewnie zapytała co to za klocek czarny stoi, on ze wstydu powiedział że to głośnik bezprzewodowy. Partnerka zapytała się ponownie czy nie ma PlayStation do pogrania, on się załamał i od rana postanowił tutaj swoje żale wylewać.

Dobrze że pada nie widziała, czujecie w 2021 jakby jej pokazał to gowno? A tam kolorowe przyciski jak na jarmarku i pod klapką baterie jak w zabawkach w smyku. Partnerka by się podjarała jakby Dual Sensa zobaczyła, elegancki desing, podświetlenie, niesamowite wibracje haptyczne i przedewszystkim wyglad ;)

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
4 minuty temu, Whisker napisał:

I przestańcie pierdolic o tym że Sony podniosło ceny gier bo robicie z siebie idiotów 

Niezłe gry Microsoftu.

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

No tak $ony, Activision i 2K nie podniosło wcale cen gier z 60 dolarów do 70 dolarów, a w Polsce z 249 zł do ponad TRZECH BOMb :reggie:

przeczytaj sobie co o podwyżce mówi Jim Ryan, no chyba że jemu też nie wierzysz

https://www.techradar.com/news/sony-defends-price-of-ps5-games-but-says-it-wont-go-any-higher

Opublikowano
5 minut temu, Whisker napisał:

Partnerka by się podjarała jakby Dual Sensa zobaczyła, niesamowite wibracje haptyczne

na pewno DOGŁĘBNIE przetestowane przez każdego klapa

Opublikowano

A zaraz jeszcze wyleci i powie, że gry od MS też będą kosztować ponad 3 bomby i pewnie tak będzie, ale znowu, kogo to obchodzi? Ja to będę miał w cenie GP. 

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

Heh, nie tylko Ty się nawróciłes alwe na raze tylko Ty masz jaja żeby to napisać. Reszta botów to pissdy

kolejny niestabilny emocjonalni klap? zieeeew

Opublikowano

Oczywiście, że nowe Halo wjedzie w XGP. Wygodnie z kanapy zapłacę 40zł, skończę na spokojnie i zostawię na dysku jeśli bym chciał pograć po sieci.

Klapy? Pudełko jak małpa, tylko po to aby tego samego dnia wystawić je na pchlim ("wysyłka w poniedziałek!!"), ogrywać je na wyścigi przez weekend i z początkiem tygodnia pobić rekord na setkę do paczkomatu.

Opublikowano

Przecież MS dąży tylko do tego, żeby te pudełka całkowicie zlikwidować, a Xczopki temu przyklaskują. Potem się obudzą a abonamentach i MS już będzie mógł robić co chce. Nawet bezczelnie rynek sobie badają podając jakąś podwyżkę i się z niej wycofując zaraz tak, żeby xczoppki myślały, że mają jakiś wpływ na zagrania kroporacji XD Niezła beka. 

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Też czujecie taki wewnętrzny spokój jeśli chodzi o gry? Rynek wygląda tak że zawsze będzie w co pograć. 

GPU + kupowanie gierek na promocji i zeszły rok był naprawdę owocny. I tak, większość to multiplatformy. 

Boty są poniekąd świadome ułomności MS, który teraz złożył obietnicę w postaci dostarczenia większej ilości exów. Czy dostarczy? Zobaczymy. 

A u klapów ciągłe plucie jadem i deprecjonowanie osiągnięc innych. Byle przypadkiem nikt nie zakłócił magii i pieprzu PS. Wszystko są w stanie obrócić na korzyść Sony 

Opublikowano
3 godziny temu, Andrew21 napisał:

Przestańcie pier.dolic że tylko gry na PS5 podrożały. Taki Cold War i Assassin kosztuje tyle samo na Xboxa serwis x jak i na PS5. 

Ale tych gier nikt nie kupuje, bez znaczenia jaka platforma, a exy które się kupuje tez podrożały ale tylko na jednej platformie, bo na drugiej są za 4zl

Opublikowano
Godzinę temu, izon napisał:

Ty ponad miesiac rozkminiałeś w jakiej kolejnosci wbic kody, to twoje zdanie sie nie liczy :usmiech: wracaj do jakichs anime pedalstw

Opublikowano

Dla mnie GamePass to usługa absolutnie kompletna, można znaleźć coś dla całej rodziny, moj młody chciał poganiać się z Policja w samochodowce, proszę synu, TRZY Need for Speedy dodane do kolejki, wybierz sobie który Ci się spodoba, jutro premiera Medium? Pre load na dysku, można sobie zobaczyć czy gra jest ciekawa, bez obawy wywalenia 200zl w błoto czy organizowania wyścigów aby nie stracić na wartości, jestem skłonny płacić za GamePassa nawet 19,99€ miesięcznie bo uwazam ze jest tyle wart, przy abonamencie za Netflixa czy Apple One to ciagle dobra oferta w moim odczuciu, podkreślałem to wielokrotnie, trzeba być kompletnym bezguściem gierkowym lub niedzielnym graczem żeby nie umieć znaleźć dla siebie gry w abonamencie GamePass, bardzo zaskoczyła mnie informacja o wycofaniu się MS z podniesienia ceny za Golda, nie jest to dobry ruch wizerunkowy ponieważ daje to możliwość community wpływać na decyzje giganta, działa to oczywiście dobrze patrząc od strony community ponieważ oznacza to ze ciagle słuchają ludzi i to my jesteśmy dla nich a nie oni dla nas.

Tymczasem Sony będzie dalej w dupe jechało swoje kurwy a oni będa mówić ze taka płaci się cene za jakość sexu - po prostu nie wiedza ze są inne pozycje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.