Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
5 minutes ago, Whisker said:

W NioH zrobiłeś już platynę? „Łatwy samograj”?

W obu zrobiłem platynę i 100% z DLC (poza najnowszym z Nioh2 - jeszcze nie grałem).  Dla mnie trudność była akurat - zwłaszcza w jedynce. 

Akurat ta gra mocno trafiła w mój gust.

Edytowane przez C1REX

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ranking sprzętów do grania

1. Xbox/Komputer klasy PC

2. Nintendo jak zjecie coś wegańskiego i zachce się homoseksualizmu

3. Raspberry PI

4. konsola bez klasy playstation dla januszy

Opublikowano
3 godziny temu, easye napisał:

1440p? A który mamy rok?

rok plejstejszyn

Opublikowano
34 minuty temu, 20inchDT napisał:

Ranking sprzętów do grania

1. Xbox/Komputer klasy PC

2. Nintendo jak zjecie coś wegańskiego i zachce się homoseksualizmu

3. Raspberry PI

4. konsola bez klasy playstation dla januszy

Kurwa jakie dno xd

IMG_20210124_224459.jpg

Opublikowano

Lepsze niż to bezbeczne głosowanie na gry roku.

Opublikowano
2 hours ago, LiŚciu said:

Jak odbić piłke o nazwie "najlepsze i najbarrdziej utytułowane gry są na konsoli Sony PlayStation"?

hJztg0Mq.gif

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Tak jakby to kogoś obchodziło xD. Dzisiaj co druga gra wydawana jest po jakimś czasie jako GOTY, przez co człowiek autentycznie ma w pompce te wszystkie plebiscyty i nagrody.

Opublikowano

DonCondon wciąż nie może się pozbierać i pierwsza rzecz jaką zrobił po przebudzeniu to wysranie tego

38 minut temu, Donatello1991 napisał:

A więc tak reaguje samiec beta na myśl, że żaden " ex " xszrotowy nie wygra żadnego GOTY i tylu nagród nie zbierze. 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

W 2021 oceniac gre na podstawie nagrody z gowno wartego pismaka internetowego typu ppe.pl XD

Opublikowano
14 godzin temu, C1REX napisał:

Jak słyszę o nagrodach, to mi się rzygać chce.

Dziś nie dostaje się nagród za dobre gry. Nie te czasy.

Dziś daje się za aktywność na Twitterze i lizanie dupy dziennikarzom. Debilom z zielonymi włosami, którzy to rozprawiają jaki to świat niesprawiedliwy, trudny, rasistowski, transfobiczny, nazistowski....

No żeś kurwa...

Robi się więc na max łatwego samograja, bo trudne gry są dyskryminujące. Najważniejsze jednak, by było poprawnie polityczne do absurdu. Robi się jakieś karykatury postaci typu cycki + pisior + sterydy i koniecznie zabija białego samca.

Potem tacy męscy feminiści kurwy małe się brandzlują do takich mutantów i piszą pochwały na Twitterze. W gronie innych pizd wymyślają jakie to nagrody można stworzyć dla takich dzieł. W tym czasie prawdziwe gry są ignorowane.

Chuja im w dupę. Te 500 nagród też tam wcisnąć.

"Eksperci go nienawidzą. Jednym postem podbił swoją reputację o 20%. Zobacz jak!" :obama:

Opublikowano

Nie wchodzilem do tematu o PS5 od poczatku grudnia, wpadlem zobaczyc co tam smiesznego i zamiast sie smiac to raka mozna dostac.

W dniu 24.01.2021 o 08:08, Donatello1991 napisał:

Muszę przyznać, że przed premierą PS5 miałem już kryzys i mi się mało co grać chciało. Z PS5 wróciły najlepsze czasy grania. Długie sesje, gdzie na poprzedniej generacji tyle nie grałem. Tu nawet nie chodzi o gry. Tylko to naprawdę świetna maszyna. Szybkie wczytywanie robi niesamowitą robotę, tak jak i 60fps. Magia Sony naprawdę istnieje. To coś namacalnego.

W dniu 22.01.2021 o 07:38, lonek_rwl napisał:

Wczoraj odpaliłem po raz pierwszy PS5. Wrażenia same pozytywne - konsola wyglada świetnie, pad dobrze leży mi w dłoniach.
Siedziałem na podłodze i grałem w playrooma do 1 jak dzieciak.
Dawno tego nie czułem emoji1.png

Opublikowano

Bo gdy cirex pisze jak bot, wtedy jego zdania mają sens a gdy jak klap to.... 

Widze ze u Maniaka ladnie sie wiesza to Plejscierwo.

Edytowane przez benito82pl

Opublikowano

Jak nie wiesz Paolo de mały wentyl, skoro Spencer was cały czas czaruje. Zamieniał was już w bezrozumne króliki, które nie chcą wyjść z kapelusza.

Opublikowano
5 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Wciąż nie wiem o co chodzi z tą magią. xdd 

Takie pierdolenie.

Jak ktoś mówi mi o magii lub charakterze samochodu lub motocykla to generalnie oznacza problemy  i satysfakcję z ich ogarnięcia.

Opublikowano

Wiadomo. Ktoś to ładnie skwitował w temacie - zajawka na nowy sprzęt. Nawet jakbym dzisiaj dostał SNESa z pakietem gier to bym mówił, że to "magiczne" przeżycie i kiedyś to byo. Ba! Nawet PSMortem które mnie od jakiegoś czasu kusi będzie "wybitnie niedocenionym sprzętem" jak zdobędę te X gier które mnie interesują.

Tylko klapy muszą dorabiać sobie jakieś teorie o pieprzu, duszy lub magii, bo jak widać sam sprzęt czy gry nie są wystarczająco satysfakcjonujące.

Opublikowano

Jak macie chujowy humor przy poniedzialku to sobie pomyslcie ze na xkurwe wyjdzie w tym roku pare gowien pokroju mediuma i odgrzewany po raz tysieczny kotlet z forza XDDD a indiana w 2022 jako multiplatfrom XDDDD a debile pakuja smyczpassa na 3 lata gdzie jeden miesiac wystarczy zeby opierdolic tam to co warte uwagi przez 3 generacje wyszlo XDDDD

Opublikowano

Ja się dobrze bawię z xboxem. Dzięki, że o nas myslisz schabek!

Opublikowano

Inch, Ty się zawsze dobrze bawisz. 

Opublikowano

No tak, tylko głupi ludzie się nudzą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.