Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

A boty z czego dzisiaj uradowane?

Nie wiem jak tam boty, ale ja się cieszę z ogrywania nowego Superhota czy wchodzącej jutro do oferty Yakuzek. To już jest więcej niż to co wchodzi do Plusa.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał:

Ściągnąłem dzieciakowi Overcooked 2 i zaoszczędziłem 25€ dzieki Panu Spencerowi.

32F0C8AE-01E3-4412-AA87-1894B7CFA839.jpeg

Opublikowano
19 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ten Control Ultimate Edition to jest po prostu wymaksowana wersja PC-towa czyli coś co już mam obecnie w XGPU. :lapka: PlayStation dobrze, ale wciąz rundka za konkurencją.

Tak wymaksowana, że rt 30 fps, super. 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Niedawno dodany Control do XGP na PC, jutro The Medium, a pojutrze piątek. :))

No ale 60 klatek bez RT jest, nie?

Bez tak ale na pc masz przecież z dlss 60 z rt. 

Opublikowano

Także jak widzisz liściu, każdy znajdzie coś dla siebie, co miesiąc w GP. 

Opublikowano
4 godziny temu, schabek napisał:

Po co mi xsx jak glowna konsola zawsze bedzie sonka. Pogralbym sobie w jakies fajne wyscigi w sumie i przy okazji sprawdzilbym ori. Nie wiem tylko czy jest sens zawracac sobie gitare bo autentycznie i bez robienia cw oprocz forzy i ori nic mnie tam nie interesuje. Tauzen to nie majatek ale z drugiej strony troche na jakosci traci :/  Ale do gejpasa? Od poczatku ten xss mi wygladal na konsole idealna pode mnie. Budzetowka do sprawdzania forzy w przerwach od ps5.

POROZMAWIAJMY POWAZNIE CHLOPAKI

używkę chyba znajdziesz Series X, która nie będzie dużo droższa od Series S

masz parę części Forzy, dla nich samych warto kupić Xa, a pewnie sobie jeszcze coś tam znajdziesz do ogrania jak lepiej przejrzysz dostępne giereczki

Opublikowano
4 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Także jak widzisz liściu, każdy znajdzie coś dla siebie, co miesiąc w GP. 

Własnie widze, same sztosy:lapka:

Opublikowano

Control w plusie? Jak zwykle miesiące za nadpassem  :banderas:

Opublikowano

nie no, Xbox póki co zaorany, Control Ultimate na zawsze dla plusowiczów (gdzie w GP dostało się zwykłą wersje na może 2 miesiące), i do tego ten fail z medium którego pompowali zieloni, bo nie mają w co innego

Opublikowano
8 minut temu, Lokomotywa napisał:

nie no, Xbox póki co zaorany, Control Ultimate na zawsze dla plusowiczów (gdzie w GP dostało się zwykłą wersje na może 2 miesiące), i do tego ten fail z medium którego pompowali zieloni, bo nie mają w co innego

Z przyjemnością obadam ten fail. 

Opublikowano

ja też obadam, za free jest to można obczaić graficzkę

Opublikowano
21 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

zwykły miesiąc 

No nikt raczej niczego niezwykłego się nie spodziewa.:)

8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

*dopóki opłacasz plusa i jeśli wyrobisz się dodać grę w okresie miesiąca od jej wydania

Masz miesiąc żeby kliknąć jeden przycisk na apce, chociażby w czasie walki za Xboxa a następnie masz nawet 100 lat żeby w to zagrać. 

Opublikowano

Masz miesiąc żeby kliknąć jeden przycisk na apce, chociażby w czasie walki za Xboxa a następnie masz nawet 100 lat żeby w to zagrać. 

Musiałby opłacić plusa jeszcze dodatkowo :)

Opublikowano

W XGPU mam to i teraz. :) a jak będę chciał mieć 100 lat na ogranie to kupię sobie fizyka, a nie liczył na łaskę Sony czy mi serwerów nie wyłączy (czy też prędzej nie padną) XDDD

Opublikowano
1 minutę temu, Figuś napisał:

Musiałby opłacić plusa jeszcze dodatkowo :)

Może sobie kupić za 37 ppln na miesiąc - tak to robi z GP tylko płacąc 40 pln

Albo kupi sobie fizyka XD

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Desperados 3 :banderas:

20210127_185942.jpg

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

aha, będę opłacał abonament przez miesiąc który i tak mi nic nie da bo może kiedyś ogram grę którą konkurencja już mi oferuje? niezłe fikoły liściu

Wyłtumacze tobie na dyferencjale porównawczym skoro Cieżko, droga pewnej dedukcji, znaleźć Tobie różnice:

- ja sobie w przyszłym tygodniu klikne Dodaj Do Biblioteki i na razie zapomne o temacie bo mam inne gry w trakcie ogrywania, za kilka miesięcy czy lat jak zapragne to sobię odpale i zagram a jeśli wtedy nie będe mial plusa a grać będe pragnął nadal to sobie PSplus na miesiąc za 37 PLN i zagram w najlepsza możliwą wersję konsolową ULTIMATE

- ty z kolei mając ją w GP masz tylko wybór tej słabszej wersji i niestety jestes zmuszony, chcąc ją ograć, odpalić jak najszybciej, bo jeśli teraz dalej bedziesz grał w coś innego co zacząłeś wcześniej to nagle może sie pojawić licznik czasu i wtedy będą wyścigi - jeszcze ciekawsze niż do paczkomatu u niebieskich

czaisz?

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Wyszła chyba najlepsza gra od bluberów, zbiera dobre recenzje i od jutra dostępna jest w XGP. Dziękuję królspencera. :lapka: 

Paweł, ty znowu pijany? 

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Ten Control Ultimate Edition to jest po prostu wymaksowana wersja PC-towa czyli coś co już mam obecnie w XGPU. :lapka: PlayStation dobrze, ale wciąz rundka za konkurencją.

No nie masz :kaz: bo wersja z GP na PC to jest podstawka w której nie działa DLSS czyli możesz zapomnieć o RT i +60 FPSach 

ale i tak beka z plejkur,wiów jarają się, że zagrają w roczną gierke w plusie XDDDDDDDDDDDDDDDDD w 30 fps z RT albo 60 bez odbić XDDDDDDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.