Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał:

Ano właśnie, a mogłoby tak być. Nawet jakby premierę przesunęli. Mówię jedyna szansa dla tej gry to wydanie na PS5 i dorzucenie ficzerów next genowych jak Dual Sense wtedy ocena troszkę podskoczy.

Dobra logika, dajta nam to ocena +2 i goty. Klapy, ha tfu. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Klapy grają żółte gowna z wstecznej pokroju Days Gone, The Order i DroveClub

Tylko wtedy kiedy ogramy exy i gry powyżej 90 na meta ;) Wam zostało tylko ogrywanie wstecznej wiec z czym do ludzi? U Was generacja nowa się jeszcze nie zaczęła oprócz wywalenia ponad 2k na konsole i opłacanie abonamentu przy czekaniu na „narzędzia” i gry. 

Teraz, lpcl napisał:

Dobra logika, dajta nam to ocena +2 i goty. Klapy, ha tfu. 

No dobra bo jak dodadzą next genowe ficzery jak wykorzystanie adaptacyjnych bumperów albo szepty z pada (w horrorach niesamowita imersja) to może ocenę podniesie ;) 

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Xbox? Kurwa bez gier kto gra we wsteczną? PlayStation? Cudowna konsola jak ma się Z A L E G L O Ś C I.

piekna tresura :) btw mm w RT przy 60 klatkach to ma 1260p, pamietam że się srales kiedyś że 4K na XOX to nie 4K i nie da się na to patrzeć, ale ulubiona konsola szybko zmienia priorytety :) 

Raczej spada do 1080p i ten rt też mocno zubożony w porównaniu do tylego z 30 fps. ale co tam zajebiście jest grać w rozmazańców, nie widzę różnicy, full HD 2021 brawo. 

2 minuty temu, Whisker napisał:

No dobra bo jak dodadzą next genowe ficzery jak wykorzystanie adaptacyjnych bumperów albo szepty z pada (w horrorach niesamowita imersja) to może ocenę podniesie ;) 

Raczej kolejny przykład hipokryzji, co tam Destruction będzie napierdalamy czy spidermon znowu?

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

Tylko wtedy kiedy ogramy exy i gry powyżej 90 na meta ;)

no no ^^ 

4 minuty temu, Whisker napisał:

szepty z pada (w horrorach niesamowita imersja

Niezły ulung nie grać na słuchawkach w horrory. xdd

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

no no ^^ 

Niezły ulung nie grać na słuchawkach w horrory. xdd

Pewnie chłopak ma porządny system nagłośnienia za dziesięć klocków to po co męczyć uszy słuchawkami. To niewygodne, nie ważne czy masz słuchawki za 15 czy 2000zł.

Słuchawki to tylko do grania w trybie VR, ale tego Xbox nie oferuje (choć żeby nie było, PSVR to śmieć totalny i retrogranie xD VR = tylko komputer).

Opublikowano
2 minuty temu, ping napisał:

Pewnie chłopak ma porządny system nagłośnienia za dziesięć klocków to po co męczyć uszy słuchawkami. To niewygodne, nie ważne czy masz słuchawki za 15 czy 2000zł.

Słuchawki to tylko do grania w trybie VR, ale tego Xbox nie oferuje (choć żeby nie było, PSVR to śmieć totalny i retrogranie xD VR = tylko komputer).

Kolego złoty, my a nie nas. :lapka: 

Opublikowano

Na ten moment całą nową generację XSX można podsumować tak. Pośmiewisko z nowego Halo, kolejne 6.7/10 szroty do GP i próba podniesienia abonamentów przez MS, na razie nieudana, ale zrobią to w swoim czasie. Xone i Kinect, to przy tym sukces premierowy.

Opublikowano

Wiecie co jest najgorsze? Że klapy mają tak zrytą banie, że pierdolą takie głupoty nie tylko w CW, ale i poza nim. Pierdolone Sony, robią z ludzi jebanych debili.

Opublikowano
4 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Że klapy mają tak zrytą banie, że pierdolą takie głupoty nie tylko w CW, ale i poza nim.

Myślę, że dotyczy to jedynie kilku osobników, ale akurat tych najbardziej plujących na Xboxa.

Opublikowano

Problem z grami Sony na PS5 jest taki ze są to gry w które już się grało.

Opublikowano

Czaicie jebać na każdym kroku Microsoft, a i tak co miesiąc płacić im za abonament i konsolę?

Opublikowano
4 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Czaicie jebać na każdym kroku Microsoft, a i tak co miesiąc płacić im za abonament i konsolę?

Dupa boli od prawdy? 

Ja płace za konsole co miesiąc bo pseudo inteligenty mówiły ze będzie sztos. To ja się pytam gdzie ten sztos? Tak Was ms wytresował ze obiektywny pogląd na sytuacje straciliście. Żałosne typki. 

Opublikowano

https://www.ppe.pl/recenzje/10221/medium-recenzja-i-opinia-o-grze-xsx-pc.html

"Niektóre łamigłówki są bardzo wymagające i mogą wymęczyć wielu graczy, którzy nie będą gotowi na zabawę tego typu - szczerze mówiąc nie spodziewałem się, że na początku 2021 roku deweloperzy zapewnią tak bardzo czerpiące z klasycznych tytułów wyzwania."

Oto prawdziwy powód hejtowania The Medium przez klapów.

Klasyczna przygodówka wymagająca od gracza skupienia na detalach i myślenia. 

A jak powszechnie wiadomo, nie jest to zbyt mocną stroną niebieskich ;-)

Dlatego też dla tego targetu robi się "press X to Jason" :potter:

Opublikowano

90% uzytkownikow xsx zdecywalo sie na niego tylko dlatego ze nie zalapali sie na ps5. Przestanmy udawac ze jest inaczej. Kazdy normalny bot siedzi dalej na xone. Nie dal sie zrobic w chuja i nie wyszedl na frajera

Opublikowano

Daj spokój, ileż można grać w te cholerne samograje? Świetnie się teraz bawię z Desperadosem 3, bo gra wymaga myślenia i kombinowania na 100 różnych sposobów.

Opublikowano
2 minuty temu, Magik napisał:

https://www.ppe.pl/recenzje/10221/medium-recenzja-i-opinia-o-grze-xsx-pc.html

"Niektóre łamigłówki są bardzo wymagające i mogą wymęczyć wielu graczy, którzy nie będą gotowi na zabawę tego typu - szczerze mówiąc nie spodziewałem się, że na początku 2021 roku deweloperzy zapewnią tak bardzo czerpiące z klasycznych tytułów wyzwania."

Oto prawdziwy powód hejtowania The Medium przez klapów.

Klasyczna przygodówka wymagająca od gracza skupienia na detalach i myślenia. 

A jak powszechnie wiadomo, nie jest to zbyt mocną stroną niebieskich ;-)

Dlatego też dla tego targetu robi się "press X to Jason" :potter:

Akurat ppe tutaj bardzo z rigczem. Skupic sie na lamiglowkach w 648p to by nie jednego leb napierdalal przeciez

Opublikowano

Kiedyś tam na bank się kupi PS5, ale to dopiero jak nie będzie tak wielkim brzydalem i będzie miało coś więcej z gier, jak "Press x to boy".

Opublikowano

zakrztusiłem się herbatką przy tych szeptach z pada xd magia 

a co do plejki to niech zapowiedzą BB2 to się kupi z slimką bo dwie serie już obsrali gównem - gowa i tlou. 

Opublikowano

Czaicie siedzieć na forum poświęconym grom i posiadać PS5? XD

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

No fajna maszynka do ogrywania zeszłej generacji, bo jest nędznie jeśli chodzi o nowości.

Nowości to raczej na SONIACZU szukaj.

Ma ktoś sackboya pożyczyć?!

Opublikowano
2 minuty temu, ping napisał:

Nowości to raczej na SONIACZU szukaj.

Ma ktoś sackboya pożyczyć?!

Poszukałem, poszukałem i dalej bez rewelacji. Z ciekawości sprawdziłbym jak wyglądają archaiczne soulsy w nowej oprawie i ograłbym astro na 5h, ale jedyne co mnie na Sonce interesuje to nadrobienie wstecznej w 60. 

Opublikowano

już niedługo RETURNAL na sonce oczywiście w specjalu 

Spoiler

Cyfrowa Edycja Specjalna

Returnal™

Broń: Miotacz elektroprętów

Broń: Pustkostrzał

1 stymulator refleksu

1 artefakt: pulsująca masa

1 dawka adrenaliny

Cyfrowa ścieżka dźwiękowa

2 skafandry dla Selene

pulsująca masa :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.