Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
37 minut temu, Whisker napisał:

Wtedy zacznie się prawdziwy odstrzał. Kapitan Price już gotowy :D

0647FC16-1C60-4D8E-AFB5-D4EC460CAA58.jpeg

Lol jakie chujostwo. 

Widać jaka konsola, takie strzeladło. 

Zielona szlachta bawi się tylko topowym sprzętem:

IMG_20200922_174821.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał:

Ignorować w CW XD Jak fakty i argumenty mogą wpłynąć na psychikę xbota XD

Raczej "jak niedojebanie umysłowe jednego użytkownika może wpłynąć na pozostałych". 

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Ignorować w CW XD Jak fakty i argumenty mogą wpłynąć na psychikę xbota XD

To prawda, w CW tego się nie robi ale jak ktoś jest takim inwalida ze nawet CW nie umie?

Opublikowano

Psycha siadła bo tak powiedziałeś?

Ja grałem w gry jak Ty z dywanu na podłogę skakałeś, jeśli myslisz ze taki random może wpłynąć na moja psyche to się mylisz, beczunia.

Opublikowano
19 minut temu, Donatello1991 napisał:

No i wyżej już mamy przykład jak psycha siadła XD BECZUNIA :D

No nie wiem kto tu ma słaba psyche jak co drugi twój post to o dupie i obciąganiu. Jak ci ten kutang japoński pasuje twoja sprawa. I pamietaj jak coś ze tylko z papy do dupy. Nigdy odwrotnie 

Opublikowano
Godzinę temu, Daddy napisał:

C0462315-28B4-4921-9C74-42C53866AB51.jpeg

4853FEFA-B6CA-48EF-9274-4154D1DDA51E.jpegŁapcie po Monsterku

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
4 godziny temu, ASX napisał:

jakby ktoś przegapił ostatnie strony to przedstawiam streszczenie testowania xboxa przez Weskera:

19:00 - Whisker pożycza konsole od kolegi

20:00 - idzie do ulubionego monopolowego i kupuje to co zwykle

21:00 - Whisker ma problemy z podłączeniem kabla HDMI do tv

23:00 - porówananie klikania obu padów (wygrywa oczywiście Dual Sense)

23:30 - Whisker zapomina że miał tesować xboksa i odpala gierke we wstecznej z PS4

0:00 - wjeżdża DLC do Człowieka Pajonka (prawdopobnie Whisker jest już tak pijany że zapomniał że kilka miesięcy splatynował grę)

1:00 - włącza na Youtube soundtrack z Metal Gear Solida i prosi Kojime aby wrócił do Sony

2:00 - Whisker załącza Popka na YT

3:00 - Whisker zasypia pijany

No Ba, przecież takiej konferencji to Król Spencer nawet nie zrobił Wam jak Ja :)  Xbox Showcase 2021

Opublikowano

RÓŻNICA GENERACJI   :banderas:

Opublikowano

Musze przyznać że PS5 dzielnie walczy z XSS, jednak to nie jest tak całkiem beznadziejny sprzęt.

Opublikowano

Łisker jak zwykle odklejony jak etykieta od flaszki, ale przyznacie, że te majaki i tak czyta się lepiej jak wynurzenia pedarasty, które nic do tematu nie wnoszą? 

Jedyne na co może ponarzekać mając praktyczne doświadczenie, to na bateryjki. Pewno kiedyś mu padły w jego elektrycznym przyjacielu i z romantycznego wieczoru nici. 

Opublikowano

Czaicie?

Kupujecie najdroższy, największy, według producenta, najszybszy, dojebany neonami samochód i na światłach okazuje się ze samochód za pół ceny jest równie szybki xD.

No można skończyć w wariatkowie, to by tłumaczyło zachowanie tych odklejencow.

Opublikowano
1 godzinę temu, eX4cT_PL napisał:

Czaicie?

Kupujecie najdroższy, największy, według producenta, najszybszy, dojebany neonami samochód i na światłach okazuje się ze samochód za pół ceny jest równie szybki xD.

No można skończyć w wariatkowie, to by tłumaczyło zachowanie tych odklejencow.

Czaicie?

Kupujecie najdroższy, największy, według producenta, najszybszy, dojebany neonami samochód i na światłach okazuje się ze ktoś inny ma inny samochód który temu komuś bardziej się podoba a wy nie potraficie tego zrozumiec. Zamiast tego wynadujecie jakieś z dupy - psychologiczne (poziom gimbazy) argumenty żeby ten drugi gorzej się bawił. 

No można skończyć w wariatkowie, to by tłumaczyło zachowanie tych odklejencow botów. 

Opublikowano

Niesamowite, że PS5 już po 3 miesiącach wywala się na ryj przed potężnym Xboxem, a tylko przypomnę, że XSX nie ma jeszcze sfinalizowanych narzędzi developerskich. To jedynie przedsmak mocy najpotężniejszej konsoli w historii. :) 

a takie było odgrażanie się przed premierą XDDDD 

Opublikowano

Bo bot znalazł 2 fpsy mniej? No cóż - miażdząca przewaga sprzedażowa mówi co innego.

Po prostu poza tym forum są ludzie którym zależy na dobrej zabawie a nie prężeniu muskułów po sterydach. 

Mądre PlayStation prezentuje przyrost organiczny. I tak od 5 generacje - z sukcesem. 

Opublikowano

Tak, tak. Tu 2 fpsy, tam natywne 4K i lepszy raytracing a gdzie indziej oczko wyższe ustawienia graficzne. Mam nadzieję, że przy PS5PRO wydadzą w końcu coś co nazwać będzie można next-genem, a na razie wmawiajcie sobie, że te wibracje i trigger to jakiś gamechanger XDDDDD Zwierzętaaaaaaa :dynia: 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Mam nadzieję, że przy PS5PRO wydadzą w końcu coś co nazwać będzie można next-genem, 

Ale po co pawelku? I tak nie kupisz. Bedziesz walczył za xboxa którego pewnie miec nie bedziesz. Będziesz jechał po ps5 z wiedzą którą pozyskasz na podstawie bitewek w CW - to jest twoja wiedza. Sama teoria. 

Opublikowano

Będę miał jak każdą poprzednią konsolę Sony, ale nie rzucam się jak szczerbaty na suchary tylko dlatego, że wyszedł nowy sprzęt, bo żaden nie może mi zaoferować więcej niż wsteczną.

Zarzut śmieszny o tyle, że pamiętam jak sprawdzaliśmy Twoje oba gamertagi a ty przez dwie generacje ograłeś może z 5 gier dostępnych wyłącznie na Xboxa. Wciąż z tego kisnę. XDDDD

Opublikowano

Liściu, pro gamer ktory ma PS5 żeby się na niej świetnie bawić tylko ze nie gra w gry, ale będzie mówił wszystkim ze PS5 to słuszny wybor.

xD

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Pamiętam, że tłumaczył się, że na X360 ograł niewiele, bo wtedy miał PS3 i było lepszym wyborem (XDDDDDDDD), a potem porównałem nasze PSNid i wyszło, że ja na stworzonym w połowie zeszłej generacji tagu mam niewiele mniej trofików niż on przed trzy obecnie.

Największy janusz i teoretyk w tym temacie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.