Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Nie no ok przestaje już jaja se robić z tym Ratchetem bo widzę że whisker się rozkręca na multikoncie.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
6 minut temu, Whisker napisał:

Czy każda gra multi musi chodzić lepiej na PS5? Serio? Aż takie pociski?

4403C11C-C17E-49AE-8B2F-D23F5B36F094.png

Każda bez wyjątku i dodatkowo pad ten sam.

Opublikowano
4 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Każda bez wyjątku i dodatkowo pad ten sam.

No właśnie bo sprawdzałem teraz i wykorzystanie Dual Sensa w Assassynie zostało świetnie wprowadzone :) kolejny plus tej gry w wersji na PS5 oprócz betonowych klatek, nie szarpanego ekranu, lepszych detali i jakości, brawo :)

9 minut temu, Donatello1991 napisał:

Co lepsze to muszą kupić Control UE w pełnej cenie, a i tak grę wypierdala co 30 minut. XszmelcownikX

No ja już kończę, świetna gra na PS5 zero problemów, ani razu mnie nie wywaliło No i gram zupełnie za darmo z next gen upgrade, świetne tez wykorzystanie pada, wibracje podczas odepchnięć, cudo i każda bron inaczej się zachowuje. Świetny tez Ray Tracing może nie takiej jakości jak Morales ale tez daje rade

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Ten Dualbezsens musi faktycznie robic wrażenie na casualach ze ciagle o nim pierdola.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

Ten Dualbezsens musi faktycznie robic wrażenie na casualach ze ciagle o nim pierdola.

Grałeś w Control? Wyobraź sobie że każda bron jest zsynchronizowana z padem, wiem że to ciężkie ale np. Używasz pistoletu szybkostrzelnego, wibracje odchodzą mniej więcej od połowy pada i rozchodzą się na boki dokładnie to czujesz, dodatkowo bumpery podczas wymiany ognia chcą Ci palce powyrywać (polecam w menu konsoli ustawić na maks moc), kolejna bron która się ładuje i oddaje strzał, oprócz drżenia i łamania bumpera dodatkowo z głośniczka wydobywa się dźwięk ładujący a wibracje dokładnie pokazują w którym kierunku oddasz strzał, tak to nowa jakość, bo tego wcześniej nie było. Czasami zwyczajnie się bawię różnymi opcjami, broniami bo ich wykorzystanie przed pada od PS5 po prostu robi kolosalną robotę.

Opublikowano

Pisząc zupełnie szczerze czego klapy nie potrafią to myśle ze w takich gierkach jak Control czy typowych singlowkach to może być ciekawym bajerem, zakładając ze o tym nie zapomną, ale w grach multi wylaczylbym to od razu, mam nadzieje ze jest to łatwe do zrobienia.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Mam nadzieję że nikomu po spożyciu alkoholu nie przyjdzie do głowy w dupę se wsadzić tego dulsensa.

Opublikowano

Bo nie chce o tym czytać w CW i oglądać fotorelacji.

Opublikowano
2 godziny temu, Whisker napisał:

Czy każda gra multi musi chodzić lepiej na PS5? Serio? Aż takie pociski?

Fajnie być alkoholikiem z pamięci zanikiem - o The Division 2 z wczoraj już zapomnieli :reggie:

2 godziny temu, eX4cT_PL napisał:

Przeszedłem zamek w Boletarii i ubiłem Phalanxa w Demon's Souls, a także zaliczyłem parę etapów w Astrobot, no i.... najchętniej bym powyłączał te wszystkie pierdoły - nie wiem, na ch#j to komu, serio :dunno:
Trzeba mieć 5 lat, żeby się tym padem tak jarać.

Opublikowano
5 minut temu, Wredny napisał:

o The Division 2 z wczoraj już zapomnieli

O Hitmanie też. I Control w photo mode :usmiech:

Opublikowano
10 minut temu, 20inchDT napisał:

O Hitmanie też. I Control w photo mode :usmiech:

Nie zapomniałem, łapcie 

B00CE607-9A17-47A0-947B-C54248787A1B.jpeg

006F3D51-A5DC-4EB8-82C9-90F5FDDD89B3.jpeg

Opublikowano
Godzinę temu, schabek napisał:

Kurwa trailer wjechal z data premiery i xsmieciara do netflixa rozjebana kolejny raz w tym tygodniu. Returnal, ratchet. Ex za exem miesiac po miesiacu prawie. Drzwi gamingu wyjebane z buta. Dzien jak codzien dzien po dniu wciaz sie dzieje zycia cud. Patrzcie robaki i placzcie bo nie bedziecie tego mieli ani za 3 bomby ani za bombe ani w smyczpassie ani jakbuscie dupy na roksie dawali. To jest moja prawda gamingu

A jakieś dobre gry? 

Opublikowano
6 minut temu, bluber napisał:

A jakieś dobre gry? 

Oho, koneser:sapek:

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Oho, koneser:sapek:

0C982D9B-0A3B-472B-A5F4-AAF155DC525F.jpeg

Opublikowano
9 minut temu, Whisker napisał:

ECBC6175-661B-41D5-92F4-2164DD983E61.png

Whiskey, Ty myślisz ze ludzie nie maja dostępu do internetu czy bawisz się propaganda w Kaczyńskiego?

E9F0B874-2F90-4836-B57F-DCF1A72FC582.jpeg

E681DC98-1E54-4D87-B9A6-BA82C8F2FC57.jpeg

E1D9F73B-C343-431C-9EEE-AE1AFA611E18.jpeg

Idź pograj sobie w gorsza Valhalle, chyba ze czekasz na next gena od Sony.

C03DAFD0-A4BC-4117-9069-DE72FB8F8AF3.jpeg

749C12C9-8630-45E6-8A01-93920C865523.jpeg

Opublikowano

Wojujesz spadkami na poziomie maks 10 klatek względem platformy a ja Ci pokazuje spadki o kilkanaście klatek lub w skrajnych przypadkach więcej ;) o kilka fps’ów nawet bym nie walczył a co do czasów ładowania pokaz mi jakikolwiek tytuł który ładuje się szybciej niż 2 sekundowy Miles Morales, słucham 

Czy jest ktoś w stanie sprawdzić czy takie dropy występują po patchach? Bo ponoć mieli to zniwelować 

470325D2-D519-4C38-8D3B-B431C0525738.png

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
10 godzin temu, łom napisał:

Raczej nie. Bo tak naprawdę żeby mieć o wiele szybsze loadingi developerzy muszą wykorzystać te oddzielne systemy I/O (PS5 i Xboxy to mają) żeby ominąć rozpakowanie/pakowanie/przerzucanie plików przez CPU. A jak gierka wgrywa się do 5x razy szybciej na next genach w porównaniu do PS4/Xbox one to jest to zasługa o wiele lepszego CPU a nie wbudowanego SSD (pewnie takie same prędkości dało by radę uzyskać przy zwykłym SSD).

@eX4cT_PL tu kolega ładnie wytłumaczył że w grach we wstecznej nie ma znaczenia yebany ssd bo dopiero w next genach się odczuje moc. Więc nie baw się w blubera bo się tylko ośmieszach kolejny raz. Miles Morales - 2 sekundy? Kurwa gdzie na xboxie gra się wczytuje 2 sekundy?!!

Zapytasz czemu ta sama gra we wstecznej wczytuje się szybciej na XsX? Bo wersja na xboxa jest chujowsza i przez to mniej waży.

Kolejny dzień i kolejne pośmiewisko xboxa? Czy może być gorzej? Może - boty o to zadbają. 

Opublikowano

145811307_10157460225361432_878660892024

B E S T I A :obama:

Opublikowano
6 minut temu, krzysiekp392 napisał:

145811307_10157460225361432_878660892024

B E S T I A :obama:

:dynia:

Opublikowano

Nie, oni maja laptopy z biedry przecież

tak Yeti zawsze pisze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.