Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, Soul napisał:

Jeszcze wyjeżdża pan prawnik Ryo San i zaczyna tłumaczyć, że to nie jest tak, że MS te dwa lata daje xDDDDDDDDDDDDDDD

Kurwa, to moją One X to chyba z litości wzięli po prawie dwóch latach. Tyle lat w niewiedzy.

Opublikowano
6 minut temu, Michał102 napisał:

Czyli tak w skrócie - lepsza konsola, to taka, która ma:

- o połowę krótsza gwarancję 

- pada trzymajacego 10 razy krócej 

- jest wykonana z odpadów najniższej jakości 

- fatalnie poskładana i spasowana

- wyje, pierdzi itp

- pękające i dryfujące analogi w padzie

No jest moc :obama:

No tak a rolki to lepsze takie, których nie wyciągamy z pudełka:) Bo tym właśnie jest Xbox, na papierze zajebistym sprzętem, a w praktyce zajmującym miejsce gratem bez gier i bez czegokolwiek co by można nazwać czymś nowym. Od pcetowania to mam właśnie kompa, nie potrzebny mi dodadkowy w postaci pudełka pod tv.

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

Co PlayStation robi z mózgiem :pechowiec:

to ten sam koleś co miesiąc albo dwa próbował rozszyfrować instrukcję kupienia gamepassa napisaną przez myszę7. Masakra te klapy.

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

to ten sam koleś co miesiąc albo dwa próbował rozszyfrować instrukcję kupienia gamepassa napisaną przez myszę7. Masakra te klapy.

Ta, ten koleś to sprzedał po 2 tygodniach ten kurzący się złom i jeszcze oddał kupującemy gamepassa za darmo ;) Boty to widzę, jak nie wplotą w rozmowę GAMEPASSA to mają dzień stracony.

Edytowane przez izon

Opublikowano

wplotłem twój analfabetyzm, ale zakamuflowany.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:
  • Soul stwierdza fakt, że Xbox ma lepszą gwarancję niż PS5.
  • Klapy: XBOX TY K*RWO J*BANA BEZ GIER, SOUL TY CH*JU WRACAJ KU*WA DO MAĆKA FILMY NAGRYWAĆ, TYLKO PLEJKA ROZUMIESZ TYLKO PLEJKA!!!!!

Nieźle macie najebane, to się da leczyć?:D

Opublikowano

A wiecie dlaczego w nowym Resident Evil nie ma języka polskiego? BO KURWA KUPUJECIE GRY Z BRAZYLII NA XBOXA, PIERDOLONY XBOX KURWA

Opublikowano
Teraz, MYSZa7 napisał:

A wiecie dlaczego w nowym Resident Evil nie ma języka polskiego? BO KURWA KUPUJECIE GRY Z BRAZYLII NA XBOXA, PIERDOLONY XBOX KURWA

Donatello pisał w temacie Cyberpunka że to że gra została wydana w takim stanie to wina umowy marketingowej z xboxem xd

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

PIERDOLONY XBOX KURWA

Piona panie! Wroclaw rules!

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Piona panie! Wroclaw rules!

:lapka:

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

Donatello pisał w temacie Cyberpunka że to że gra została wydana w takim stanie to wina umowy marketingowej z xboxem xd

Jebany xbox i spencer psują nam gierki

giphy.gif

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Sama prawda. Osralście się na miętowo, bo ktoś stwierdził fakt na niekorzyść PS5. Nie wiem kto tu ma bardziej nasrane w bani.

Moze i niektórzy się osrali, ja tam stwierdzam fakt, super, że Xbox ma 2 lata gwarancji i oczywiście, że to jest lepsze rozwiązanie niż w plejce, tylko, że jak widać nikogo ( w dziale PS5) to nie przekonało do zakupu tej konsoli. Amen.

Edytowane przez izon

Opublikowano

Ja widzę wielu użytkowników sonki w tematach xboxa, więc czesc została przekonana

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

Moze i niektórzy się osrali, ja tam stwierdzam fakt, super, że Xbox ma 2 lata gwarancji i oczywiście, że to jest lepsze rozwiązanie niż w plejce, tylko, że jak widać nikogo ( w dziale PS5) to nie przekonało do zakupu tej konsoli. Amen.

Nie, nie przekonało. Pokazało jedynie jakie to cudowne mamy niebieskie community co to się brzydzi CW.

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Ja widzę wielu użytkowników sonki w tematach xboxa, więc czesc została przekonana

Sam nim byłem dopóki konsoli nie kupiłem:)

Opublikowano

Szkoda że te dwa lata gwary nie gwarantują wypuszczania dobrych gier przez ten okres. No ale hej macie Far Cry 4 w 900p w 60FPS

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Nie, nie przekonało. Pokazało jedynie jakie to cudowne mamy niebieskie community co to się brzydzi CW.

Dobra, to niech ludzie zaczną pisać o PS5  w temacie Xboxa, zobaczymy tą osławioną zieloną tolerancję:)

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

Dobra, to niech ludzie zaczną pisać o PS5  w temacie Xboxa, zobaczymy tą osławioną zieloną tolerancję:)

Znów mylisz fakty. Nikt nie twierdzi, że byłaby inna reakcja. Obnaża jednak hipokryzję niebieskiego community co to się brzydzi CW.

Opublikowano
1 minutę temu, Figuś napisał:

Szkoda że te dwa lata gwary nie gwarantują wypuszczania dobrych gier przez ten okres. No ale hej macie Far Cry 4 w 900p w 60FPS

A te Yakuzy co Wujek Spencer wrzuca co miecha do GP to nie są dobre gry? 

Opublikowano
3 minuty temu, Figuś napisał:

Opublikowano
7 minut temu, 20inchDT napisał:

Jebany xbox i spencer psują nam gierki

Jebany xbox tak niszczy branże, że aż google postanowił się zwinąć z swoim studiem 1st party

IMG_20210218_084830.jpg?width=614&height

Opublikowano
1 minutę temu, bluber napisał:

Jebany xbox tak niszczy branże, że aż google postanowił się zwinąć z swoim studiem 1st party

IMG_20210218_084830.jpg?width=614&height

jebany Spencer znowu zamyka studia,

tylko tym razem nie swoje :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.