Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, Soul napisał:

Jeszcze wyjeżdża pan prawnik Ryo San i zaczyna tłumaczyć, że to nie jest tak, że MS te dwa lata daje xDDDDDDDDDDDDDDD

Kurwa, to moją One X to chyba z litości wzięli po prawie dwóch latach. Tyle lat w niewiedzy.

Opublikowano
6 minut temu, Michał102 napisał:

Czyli tak w skrócie - lepsza konsola, to taka, która ma:

- o połowę krótsza gwarancję 

- pada trzymajacego 10 razy krócej 

- jest wykonana z odpadów najniższej jakości 

- fatalnie poskładana i spasowana

- wyje, pierdzi itp

- pękające i dryfujące analogi w padzie

No jest moc :obama:

No tak a rolki to lepsze takie, których nie wyciągamy z pudełka:) Bo tym właśnie jest Xbox, na papierze zajebistym sprzętem, a w praktyce zajmującym miejsce gratem bez gier i bez czegokolwiek co by można nazwać czymś nowym. Od pcetowania to mam właśnie kompa, nie potrzebny mi dodadkowy w postaci pudełka pod tv.

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

Co PlayStation robi z mózgiem :pechowiec:

to ten sam koleś co miesiąc albo dwa próbował rozszyfrować instrukcję kupienia gamepassa napisaną przez myszę7. Masakra te klapy.

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

to ten sam koleś co miesiąc albo dwa próbował rozszyfrować instrukcję kupienia gamepassa napisaną przez myszę7. Masakra te klapy.

Ta, ten koleś to sprzedał po 2 tygodniach ten kurzący się złom i jeszcze oddał kupującemy gamepassa za darmo ;) Boty to widzę, jak nie wplotą w rozmowę GAMEPASSA to mają dzień stracony.

Edytowane przez izon

Opublikowano

wplotłem twój analfabetyzm, ale zakamuflowany.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:
  • Soul stwierdza fakt, że Xbox ma lepszą gwarancję niż PS5.
  • Klapy: XBOX TY K*RWO J*BANA BEZ GIER, SOUL TY CH*JU WRACAJ KU*WA DO MAĆKA FILMY NAGRYWAĆ, TYLKO PLEJKA ROZUMIESZ TYLKO PLEJKA!!!!!

Nieźle macie najebane, to się da leczyć?:D

Opublikowano

A wiecie dlaczego w nowym Resident Evil nie ma języka polskiego? BO KURWA KUPUJECIE GRY Z BRAZYLII NA XBOXA, PIERDOLONY XBOX KURWA

Opublikowano
Teraz, MYSZa7 napisał:

A wiecie dlaczego w nowym Resident Evil nie ma języka polskiego? BO KURWA KUPUJECIE GRY Z BRAZYLII NA XBOXA, PIERDOLONY XBOX KURWA

Donatello pisał w temacie Cyberpunka że to że gra została wydana w takim stanie to wina umowy marketingowej z xboxem xd

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

PIERDOLONY XBOX KURWA

Piona panie! Wroclaw rules!

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Piona panie! Wroclaw rules!

:lapka:

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

Donatello pisał w temacie Cyberpunka że to że gra została wydana w takim stanie to wina umowy marketingowej z xboxem xd

Jebany xbox i spencer psują nam gierki

giphy.gif

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Sama prawda. Osralście się na miętowo, bo ktoś stwierdził fakt na niekorzyść PS5. Nie wiem kto tu ma bardziej nasrane w bani.

Moze i niektórzy się osrali, ja tam stwierdzam fakt, super, że Xbox ma 2 lata gwarancji i oczywiście, że to jest lepsze rozwiązanie niż w plejce, tylko, że jak widać nikogo ( w dziale PS5) to nie przekonało do zakupu tej konsoli. Amen.

Edytowane przez izon

Opublikowano

Ja widzę wielu użytkowników sonki w tematach xboxa, więc czesc została przekonana

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

Moze i niektórzy się osrali, ja tam stwierdzam fakt, super, że Xbox ma 2 lata gwarancji i oczywiście, że to jest lepsze rozwiązanie niż w plejce, tylko, że jak widać nikogo ( w dziale PS5) to nie przekonało do zakupu tej konsoli. Amen.

Nie, nie przekonało. Pokazało jedynie jakie to cudowne mamy niebieskie community co to się brzydzi CW.

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Ja widzę wielu użytkowników sonki w tematach xboxa, więc czesc została przekonana

Sam nim byłem dopóki konsoli nie kupiłem:)

Opublikowano

Szkoda że te dwa lata gwary nie gwarantują wypuszczania dobrych gier przez ten okres. No ale hej macie Far Cry 4 w 900p w 60FPS

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Nie, nie przekonało. Pokazało jedynie jakie to cudowne mamy niebieskie community co to się brzydzi CW.

Dobra, to niech ludzie zaczną pisać o PS5  w temacie Xboxa, zobaczymy tą osławioną zieloną tolerancję:)

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

Dobra, to niech ludzie zaczną pisać o PS5  w temacie Xboxa, zobaczymy tą osławioną zieloną tolerancję:)

Znów mylisz fakty. Nikt nie twierdzi, że byłaby inna reakcja. Obnaża jednak hipokryzję niebieskiego community co to się brzydzi CW.

Opublikowano
1 minutę temu, Figuś napisał:

Szkoda że te dwa lata gwary nie gwarantują wypuszczania dobrych gier przez ten okres. No ale hej macie Far Cry 4 w 900p w 60FPS

A te Yakuzy co Wujek Spencer wrzuca co miecha do GP to nie są dobre gry? 

Opublikowano
3 minuty temu, Figuś napisał:

Opublikowano
7 minut temu, 20inchDT napisał:

Jebany xbox i spencer psują nam gierki

Jebany xbox tak niszczy branże, że aż google postanowił się zwinąć z swoim studiem 1st party

IMG_20210218_084830.jpg?width=614&height

Opublikowano
1 minutę temu, bluber napisał:

Jebany xbox tak niszczy branże, że aż google postanowił się zwinąć z swoim studiem 1st party

IMG_20210218_084830.jpg?width=614&height

jebany Spencer znowu zamyka studia,

tylko tym razem nie swoje :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.