Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał:

Mmm odwracanie kota ogonem  :) wróć jak ograsz kilka tych legendarnych exów malutki  :)

Szczerze to nie wiem o czym Ty już piszesz, bo ja akurat ograłem zdecydowaną większość exów na PS4..

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Nie dziwie się, że ten temat przejęły zielone larwy, jak dostają takich zawodników, jak Izon.

Opublikowano
4 minuty temu, Faka napisał:

Podoba mi się to jak alkoholik jest zlewany ciepłym moczem. 

Bo większość wrzuciła go w ignora. Tego bełkotu nie dało się nawet przeskrolowywać, a co dopiero czytać xD

Opublikowano
3 minuty temu, Rozi napisał:

Nie dziwie się, że ten temat przejęły zielone larwy, jak dostają takich zawodników, jak Izon.

No cóż chyba widzą, że jeden gość robi sobie skutecznie bekę z połowy xbotów na forum:)

Opublikowano
1 minutę temu, zloto napisał:

Bo większość wrzuciła go w ignora. Tego bełkotu nie dało się nawet przeskrolowywać, a co dopiero czytać xD

Dokładnie, ileż można tolerować ten pijacki bełkot.

Opublikowano
Teraz, zloto napisał:

Za to na konkretne kontry odnośnie XSX brakowało argumentów, widzę dzisiaj też tu niezłe jaja się odwalają. Fakt, jak ktoś sypie porównaniami to najłatwiej uciekać jak tchórz i ignore.

Opublikowano

Jak napisałem żeby Bociarze podali 3 gry dla których faktycznie warto kupić Series X to w temacie zrobiła się cisza i zmienili temat, niezła zwała..

Opublikowano

No też tego debila w ignorach trzymam, co tu się dziwić, a tak to sam do siebie będzie pisał majaki. 

Opublikowano
Teraz, zloto napisał:

Zauważyłeś jak nagle zrobiło się cicho? W sensie bez 10 postów pod rząd między 1 a 6 rano gdzie najpierw zaczynało się od sesji w moralesa, potem astro, potem kolejnych wysrywów o gamechangerze albo innym młocie zwieńczonego klipem popka.

Opublikowano
1 minutę temu, Shago napisał:

Dokładnie, ileż można tolerować ten pijacki bełkot.

Widziałeś mnie kiedyś pijanego? ;) 

Odnośnie pisania i walki z zielonym plugastwem nigdy nie odpuszczę choćby nie wiem ile ignorów poszło :D miód na serce jak boty się boją argumentów

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Jak napisałem żeby Bociarze podali 3 gry dla których faktycznie warto kupić Series X to w temacie zrobiła się cisza i zmienili temat, niezła zwała..

Nie mając XSX kupiłbym go dla Gears Tactics, Medium i Godrizona 4 ofc.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Zauważyłeś jak nagle zrobiło się cicho? W sensie bez 10 postów pod rząd między 1 a 6 rano gdzie najpierw zaczynało się od sesji w moralesa, potem astro, potem kolejnych wysrywów o gamechangerze albo innym młocie zwieńczonego klipem popka.

Dobry teatr nie jest zły ;)  a co do gamechangerów to oczywiście, Dual Sense takim właśnie jest i dopóki nie wyjdzie ELITE V3 to takim pozostanie.

Opublikowano
2 minuty temu, Faka napisał:

No też tego debila w ignorach trzymam, co tu się dziwić, a tak to sam do siebie będzie pisał majaki. 

Nie widać nawet by ktoś go cytował, więc teraz pewno bredzi sam do siebie

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie mając XSX kupiłbym go dla Gears Tactics, Medium i Godrizona 4 ofc.

Powinienem teraz z podobną pogardą przetoczyć bekę jak Boty kilka postów temu jak podałem moją listę, ale już nie będę się pastwić. TA LISTA mówi sama za siebie :facepalm:

Opublikowano
Teraz, Michał102 napisał:

Schizofrenia alkoholiczna :pawel:

Opublikowano

Kupić konsolę dla Gears Tactics i Medium xdddddddddddddd

JAHAHAHAHHAHAHAHAHAJAHS

Opublikowano
4 minuty temu, izon napisał:

Powinienem teraz z podobną pogardą przetoczyć bekę jak Boty kilka postów temu jak podałem moją listę, ale już nie będę się pastwić. TA LISTA mówi sama za siebie :facepalm:

To CW więc możesz pisać sobie co chcesz. Tylko zadaj sobie pytanie czy mnie to w ogóle obchodzi. :)

Opublikowano
4 minuty temu, Michał102 napisał:

Bo się boją, zamiast podejmować walkę o swoją konsolę i markę to woleli odwrócić się i uciec ;)  

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
10 minut temu, Rozi napisał:

No ale kogo chcesz tu wystawić? Yeti załamał się psychicznie, jego odtwórcze posty wrzucane od święta tylko potwierdzają skalę depresji klapa. Mendrek jest absolutnie nieczytalny, studiując jego wysrywy czuję się jakbym czytał Dzieła Zebrane Lenina. Lisciu to juniorek, zbyt słaba psychika na dłuższe epizody w CW, poza tym skompromitowany po wycieku profilu PSN. Schabek to kryptobot, niby jebie Xboksa, ale tak bez ognia i namiętności. Whisker? No właśnie, jaki Whisker, każdy już kładzie lachę na jego pijackie ekscesy. Reszta to sezonowy szrot, mający momenty uniesienia, jak dziś Izon, ale to mięso armatnie rozpierdalane jak rumuńskie dywizje pod Stalingradem. Więcej klapów nie pamiętam.

Opublikowano
28 minut temu, izon napisał:

AAAA ok, dobrze, ze w koncu to wszystko wyjaśniłeś. Dobra to idę wystawić PS5 na pchli targ! A tymi kategoriami to w ogóle, żaden next gen nie ma w tym momencie sensu..

No to jest smutna prawda. Gier nie ma konsol też. 

Tylko jedni wybierają świadomie granie w gry za pół darmo w najlepszej jakości nie patrząc na znaczek na plastiku a drudzy jadą na sentymencie które zrobiło ps4 z grami widmo za 350 zl. 

Taki RDR2 na XsX to można powiedzieć że ex bo na Sonce to jest gofno a nie grafika. A przecież to dla was najważniejsze :)

Opublikowano
7 minut temu, dee napisał:

No ale kogo chcesz tu wystawić? Yeti załamał się psychicznie, jego odtwórcze posty wrzucane od święta tylko potwierdzają skalę depresji klapa. Mendrek jest absolutnie nieczytalny, studiując jego wysrywy czuję się jakbym czytał Dzieła Zebrane Lenina. Lisciu to juniorek, zbyt słaba psychika na dłuższe epizody w CW, poza tym skompromitowany po wycieku profilu PSN. Schabek to kryptobot, niby jebie Xboksa, ale tak bez ognia i namiętności. Whisker? No właśnie, jaki Whisker, każdy już kładzie lachę na jego pijackie ekscesy. Reszta to sezonowy szrot, mający momenty uniesienia, jak dziś Izon, ale to mięso armatnie rozpierdalane jak rumuńskie dywizje pod Stalingradem. Więcej klapów nie pamiętam.

Jak Ty chłopie myślisz, ze Ty kogoś rozpierdalasz to niezła beka:rofl: To już nawet Vesir napisze czasem coś godnego uwagi, a Twoje wpisy to jak masło w burgerze niby spoko, że jest ale jego braku nikt by nie zauważył, a jeszcze lepiej jak go nie ma.

Opublikowano

Zdecydowanie źle zarządzasz swoim życiem reagując na moje chujowe posty. Życzę wielu miłych chwil na forum PE :xboss:

Opublikowano
26 minut temu, izon napisał:

Mogę ci podać 300+ gier :usmiech: I co dwa tygodnie impresssska

Opublikowano
10 minut temu, dee napisał:

Zdecydowanie źle zarządzasz swoim życiem reagując na moje chujowe posty. Życzę wielu miłych chwil na forum PE :xboss:

Ja myślę, że w takim razie wszyscy nie zarządzamy nim najlepiej:) Dzięki i wzajemnie:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.