Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Mam walczyć sam ze sobą jak niebiescy sami się podkładają? :) 

No dajemy wam fory cieniasy:)

Opublikowano

Widać że dziś poniedziałek i klapy jeszcze odurzone harnasiami. Bo takiego natłoku bzdur to już dawno nie było tutaj. Lisciu widac że po udanych rozmowach biznesowych w MOPS nt zasiłku, a pewnie i konkubina na psach wycofała zarzut pobicia, to trochę werwy wykazuje, reszta jeszcze chyba nie dźwignęła się z barłogów. I gdzie temu marginesowi społecznemu, alkoholikom, nierobom i posiadaczom niebieskich kart aspirować do elity jaką są zieloni koneserzy gejmingu? Jak nisko stoczyła się niegdyś szanowna marka Sony? Smutne to jest :(

Opublikowano

Klapy gadające o dobrych wyścigówkach na PlayStation xD

Co za dałny, GT Sport ma innowacyjny multiplayer i na tym plusy się kończą, model jazdy pamięta PlayStation 2.

Ogólnie gowno obesrane i pięknie odzwierciedla jak głęboko w dupie maja swoich fanów, powinni ich zakopać, mieli dobry potencjał z DriveClubem ale go zamknęli.

Opublikowano
8 minut temu, dee napisał:

Widać że dziś poniedziałek i klapy jeszcze odurzone harnasiami. Bo takiego natłoku bzdur to już dawno nie było tutaj. Lisciu widac że po udanych rozmowach biznesowych w MOPS nt zasiłku, a pewnie i konkubina na psach wycofała zarzut pobicia, to trochę werwy wykazuje, reszta jeszcze chyba nie dźwignęła się z barłogów. I gdzie temu marginesowi społecznemu, alkoholikom, nierobom i posiadaczom niebieskich kart aspirować do elity jaką są zieloni koneserzy gejmingu? Jak nisko stoczyła się niegdyś szanowna marka Sony? Smutne to jest :(

Wspaniałe community

Znalezione obrazy dla zapytania: xbox fans

A na niebieskich mówią sekta.

Opublikowano
Teraz, Jakim napisał:

Wspaniałe community

Boże, jaki piec trzeba duzy znaleźć aby pomieścić to rakowisko :(

Opublikowano
1 godzinę temu, Magik napisał:

Z dostępnych  na konsole Assetto Corsa, Asseto Corsa Competizione, Project CARS 1/2, Dirt Rally, Richard Burns Rally....

Do tego np. pecetowe iRacing, rFactor 1/2, netKar Pro, Game Stock Car, RaceRoom, Automobilista 2...

Gran Turismo obok sima to nawet nie stało (Forza Motorsport zresztą też). Tyle w temacie.

Nie widzę co ten pijak łisker pisze, bo mam go w ignorach, ale przez cytat zauważyłem wpis. 

No kurwa niezły kwik z tym pokaż lepszego sima od GT :yao:

Problem to by był w znalezieniu gorszego :kaz:

Edytowane przez Michał102

Opublikowano
2 minuty temu, PanKamil napisał:

Boże, jaki piec trzeba duzy znaleźć aby pomieścić to rakowisko :(

nie ma to jak komentarz na poziomie,

porównywanie posiadaczy innych konsol do żydów z okresu holocaustu. Nie wiem co trzeba mieć w głowie, żeby pisać takie rzeczy

Opublikowano
9 minut temu, Jakim napisał:

Wspaniałe community

Ale drużyna. Widać ze większość gra w forzunie.

Trzeba te foty cytować żeby nie zaginęły.

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał:

nie ma to jak komentarz na poziomie,

porównywanie posiadaczy innych konsol do żydów z okresu holocaustu. Nie wiem co trzeba mieć w głowie, żeby pisać takie rzeczy

To nie są posiadacze innych konsola tylko zjebani fanatycy których trzeba tępić. Jaki normalny gracz stoi spocony w jakiejś grupie wykrzywiając swoje łapy pokazując jakieś symbole plemienne. Tfu. Takiego rakowiska nie znajdziesz nigdzie indziej. Znajdz mi podobne foty fanatyków plejki czy nintendo.

BTW.  Nie ma tu porównania do żydów bo żydów nie chce obrażać. 

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

normalne zdjęcie, na pierwszy rzut oka widać że wyglądają na graczy, tak samo wyglądają gracze na plejstejszyn czy Nintendo

tak jak pisałem nie wiem co trzeba mieć w głowie, żeby taka fotka wywołała chęć "palenia ich w piecu", komu normalnemu przychodzą na myśl takie skojarzenia? Serio niektórzy traktują "konsolową wojne" zbyt serio i zaczynam się obawiać jakie jeszcze mroczne myśli skrywa jego psychika

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

normalne zdjęcie, na pierwszy rzut oka widać że wyglądają na graczy, tak samo wyglądają gracze na plejstejszyn czy Nintendo

tak jak pisałem nie wiem co trzeba mieć w głowie, żeby taka fotka wywołała chęć "palenia ich w piecu". Serio niektórzy traktują "konsolową wojne" zbyt serio i zaczynam się obawiać jakie jeszcze mroczne myśli skrywa jego psychika

Normalne zdjęcie xd jeśli obled w oczach, symbole plemienne to normalne zdjęcie to tylko według bota tak może być. Mam nadzieje, ze tobie przynajmniej ms placi za bycie adwokatem marki i newsemenem bo jak nie to xd

Opublikowano
19 minut temu, PanKamil napisał:

Znajdz mi podobne foty fanatyków plejki czy nintendo.

playstation-3-fans-during-the-launch-of-

fani plejstejszyn w oczekiwaniu na nocną premierę Playstation 3

czekam na analize "Pan Kamil" wrzucałbyś do pieca czy nie?

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

playstation-3-fans-during-the-launch-of-

fani plejstejszyn w oczekiwaniu na nocną premierę Playstation 3

czekam na analize "Pan Kamil" wrzucałbyś do pieca czy nie?

Mówiłem znajdz cos podobnego a nie zdjęcie 6 chłopaków bez koszulek plejki z powyginanymi rekami w znaki plemienne. Lepiej idzie Ci monitorowanie twittow xboxa i przeklejanie ich w ciągu 15 sekund. 

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

W ogóle wyobrażacie sobie, że na imprezie masowej, powiedzmy koncercie metalowym, ludzie pokazywaliby rogi albo skandowali nazwę zespołu który gra? Wiem, chore ludzie, jak tak można. :pawel:   

Oo to to. Xboxowi fanboje traktują marke jak zespół muzyczny czy druzyna pilkarska. Przynajmniej jeden bot rozumie sedno problemu.

Opublikowano

Teraz, PanKamil napisał:

Oo to to. Xboxowi fanboje traktują marke jak zespół muzyczny czy druzyna pilkarska. Przynajmniej jeden bot rozumie sedno problemu.

ale zdajesz sobie sprawę że wśród konsumentów każdej marki znajdzie się odsetek fanboyów, bezkrytycznie wiernych swojej ukochanej korporacji, a badania pokazują że to akurat wśród fanów plejstejszyn ten odsetek z jakiegoś powodu jest największy

PlayStation Fans Are Most Brand Loyal, Claims Study

https://www.psu.com/news/playstation-fans-are-most-brand-loyal-claims-study/

Opublikowano
Teraz, ASX napisał:

ale zdajesz sobie sprawę że wśród konsumentów każdej marki znajdzie się odsetek fanboyów, bezkrytycznie wiernych swojej ukochanej korporacji, a badania pokazują że to akurat wśród fanów plejstejszyn ten odsetek z jakiegoś powodu jest największy

PlayStation Fans Are Most Brand Loyal, Claims Study

https://www.psu.com/news/playstation-fans-are-most-brand-loyal-claims-study/

Tu jest proste wyjaśnienie, większy odsetek fanbojów bo większy odsetek sprzedanych konsol

Opublikowano

Moze Cie to zmartwi ale posiadanie konsoli nie przekłada się na takie aspekty życia. 

Opublikowano

Może przez to, że jest ich po prostu więcej niż tych iksboksowych?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.