Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 godzinę temu, Mendrek napisał:

Abstrahując od tego nędznego  wys*rywu exacta w którym popisał się brakiem znajomości branży, to jak myślicie, kto dostanie najwięcej nagród od krytyków i znawców branży - BAFTA 2021? The Last of Us 2 czy Ghost of Tsushima?

https://www.gry-online.pl/newsroom/bafta-2021-the-last-of-us-part-ii-ghost-of-tsushima-i-hades-z-naj/zf1f602

Przypominam, obie gry są dostępne tylko na systemach z logiem PlayStation - platform z najlepszymi tytułami i będącymi najlepszymi miejscami do grania.

Niezwykle miło że o tym wspominasz. Ot, kolejne nagrody dla exów od sony - dzień jak codzień, miesiąc jak miesiąc, rok jak rok i tak od ponad dekady.

Niemniej jednak ten argument tutaj niespecjalnie wpływa na właściwy odbiór. Wszak boty wyparły ze swojej świadomości sytuację w której jakakolwiek gra xboxowa zdobywa nagrody. Ich retoryka wygląda tak że skoro ich gry nie dostają nagród to nagrody sa bez wartości. 

Opublikowano

Nie od dziś wiadomo ze muchy lecą do gowna, wiadomka ze dla klapow popularność gry stanowi fundament dyskusji.

Opublikowano

Jakby ktoś się zastanawiał co miałem na myśli z tymi nagrodami to post pana pawla i pana exacta mówią wszystko. 

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

Jakby ktoś się zastanawiał co miałem na myśli z tymi nagrodami to post pana pawla i pana exacta mówią wszystko. 

Przypomnij mi ostatnią sytuację w której GOTY zdobył racer, gra strategiczna lub bijatyka. Wiesz czemu nie? Dla tych tytułów są oddzielne kategorie, a GOTY idzie najczęściej dla gier fabularnych. Nienatchniony Horizon był w 2017 norminowany do GOTY chociaż nietuzinkowa, szalenie grywalna i oryginalna gra jak Cuphead powinna była się w tym miejscu znaleźć.

Nagrody GOTY o niczym nie świadczą, bo nie wybierają z wszystkich możliwich kategorii tylko wg. pewnych ram, ale jeśli tego nie rozumiesz to tylko idzie Ci współczuć. :)

Opublikowano

Tak tak mozecie sobie pierdolic te farmazony durnie. Wielki spisek kurwa xD pomijajac statuetki to tlou rozjebalo tak jak nigdy nic od msu. Dziesiatki milionow sprzedanych kopii, a o samej grze mowi sie do dzisiaj. Historyczne dzielo geniuszy z ND. Wiecie gdzie w tym wszystkim jest zdanie wowiarza i typa co mu indyki z chujpassa przywrocily wiare w gierki? Tak, w pizdzie :) 

Opublikowano

Do końca 2022 roku na XSX pograsz w samoloty, halo które już jest spalone zanim wyszło i może w jakąś Forzę.

Do końca 2022 roku na PS5 już pograć można w Demon Souls, SPiderman MM, Zarazz Returnal i potem Ratchet, Horizon 2, Kena, a na koniec w GT7 i GoW. Nie licząć, że coś jeszcze jest szykowane od mistrzów ND. Czy ktoś kto ma godność wybierze XsX? Nie.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

TLOU part II w czerwcu 2020 4 miliony egzemplarzy

4mln w pierwszy weekend typie. Teraz juz jest dwucyfrowka co na exa ktory wyszedl na koniec generacji jest kosmicznym wynikiem duzo istotniejszym niz nagrody.

Z reszta wiekszosc exow na sonke to dwucofrowki takze elo

Opublikowano
2 minuty temu, schabek napisał:

4mln w pierwszy weekend typie. Teraz juz jest dwucyfrowka co na exa ktory wyszedl na koniec generacji jest kosmicznym wynikiem duzo istotniejszym niz nagrody.

Czyli wciąż wolniej niż Shadowlands, n-ty dodatek do WoWa który ma lata świetności za sobą. Tyle warta ta ku,rwa dla januszy co to ją ND spłodziło. Wyjdź kur,wa do ludzi typie, zerowy wpływ ma na branże ten ND, gatunkowe rewolucje to ma na swoim koncie MS i Nintendo, a nie Sony.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

TLOU part II w czerwcu 2020 4 miliony egzemplarzy, Shadowlands - 4 bańki w dzień - 13 mln subskrypcji miesięczie. 

TLOU? CO TO KURWA JEST TLOU? XDDDDDDDD

TLOU 2 - gra która jest od 9 miesięcy na rynku i jest grą single player VS WoW który jest na rynku od kilkunastu lat i jego głównym targetem (pewnie z 90%) jest zasmarkany dzieciak ciągnący kasę na subskrypcje od mamy... 

A ktoś tu pisał o mentalnym wyjścu z gimnazjum:)

Opublikowano

To do ilu ludzi trafił ten lesbijski smiec przy sprzedanych 100+ mln konsol?

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

TLOU 2 - gra która jest od 9 miesięcy na rynku i jest grą single player VS WoW który jest na rynku od kilkunastu lat i jego głównym targetem (pewnie z 90%) jest zasmarkany dzieciak ciągnący kasę na subskrypcje od mamy... 

Nie moja wina, że TLOU jest tak nieistotną marką w porównaniu do Warcrafta. Nie ta skala, nie ten kaliber, ale i tak gratuluję chłopakom z ND, że podjęli rękawice, no ale wiesz... nie ta skala. :) 

Opublikowano

Ty mi kurwa nie mow o jakis pedofilskich dlc do wowa bo ka nie wiem co to jest i wiedziec nie chce, jestem bialy, heteroseksulany gracz a nie kurwa garbus przed komkuterem. Argument z pizdy

AHAHAHAHAHA EA SPRZEDALO 2137 MILIONOW PACZEK DO FIFY HALO SONKA ZAMYKAJ TE ND BO ONI HUJA SPRZEDAJA

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

WoW który jest na rynku od kilkunastu lat i jego głównym targetem (pewnie z 90%) jest zasmarkany dzieciak ciągnący kasę na subskrypcje od mamy... 

Liściu jak zwykle pierdoli głupoty, nie ma zielonego pojęcia o temacie, a piesek schabek mu tylko przyklaskuje.

From the survey data, the average age of the WoW player is 28.3 (SD = 8.4). 84% of players are male. 16% are female. Female players are significantly older (M = 32.5, SD = 10.0) than male players (M = 28.0, SD = 8.4)

Opublikowano
1 minutę temu, Hum napisał:

Liściu jak zwykle pierdoli głupoty, nie ma zielonego pojęcia o temacie, a piesek schabek mu tylko przyklaskuje.

From the survey data, the average age of the WoW player is 28.3 (SD = 8.4). 84% of players are male. 16% are female. Female players are significantly older (M = 32.5, SD = 10.0) than male players (M = 28.0, SD = 8.4)

No tak, bo 12 latek zakładając konto dla WoW wpisuje że ma 12 lat żeby móc spokojnie opłacać subskrypcje z pensji którą zarobił w pełnoetatowej pracy. Hum idz się....

Opublikowano

Pokaż mi w którym miejscu musisz podać wiek podczas zakładania konta w wowie lub opłacania suba na Battlenecie.

Opublikowano

No to pokaż skąd jest brany ten wiek wowiarzy do statystyki którą podałeś. 

Opublikowano
11 minut temu, LiŚciu napisał:

WoW który jest na rynku od kilkunastu lat i jego głównym targetem (pewnie z 90%) jest zasmarkany dzieciak ciągnący kasę na subskrypcje od mamy...

Piękne wysrywy na poziomie resetery.

Opublikowano
9 minut temu, schabek napisał:

AHAHAHAHAHA EA SPRZEDALO 2137 MILIONOW PACZEK DO FIFY HALO SONKA ZAMYKAJ TE ND BO ONI HUJA SPRZEDAJA

Oddychaj.

Argument sprzedaży i popularności w kontekście nagród to jedyny argument niebieskich karakanów. Nie znają się na grach, więc durnie muszą mierzyć jedyną, policzaną im miarą. Kurwa, no co za janusze.

@LiŚciu subskrypcję możesz normalnie opłacić, a gracze WoWa to najczęściej dorośli pracujący ludzie.

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

No to pokaż skąd jest brany ten wiek wowiarzy do statystyki którą podałeś. 

a skąd są brane twoje statystyki że w WoWa grają zasmarkane dzieciaki, bo wygląda mi to na ostrą projekcje

Opublikowano

Hum ty idz lepiej sprawdz czy sa jakies nowe rozdzki do kupienia w wowie do 100zl i wracaj do wykolejencow grac w to

D0CB65BE-AB65-409E-9652-AF1B4DC3610A.jpeg.0ff66be7241077c674bfc4327f78d759.jpeg

a normalnym ludziom daj przezywac historie ktore gniecie w natywnym fotorealizmie na nawet 8 letniej konsoli z podzespolami wagi kuchennej

BA5CF4AA-3A7E-4906-882C-4BC689978EAF.jpeg.5af86f3045433580ba8469ceb5fa65d4.jpeg

Opublikowano
Teraz, ASX napisał:

a skąd są brane twoje statystyki że w WoWa grają zasmarkane dzieciaki, bo wygląda mi to na ostrą projekcje

To była moja projekcja na temat przeciętnego gracza w MMO na które trzeba poświęcić wiele setek godzin co jest niemożliwe rzy "dorosłym" trybie życia - praca, dom, rodzina, dzieci, znajomi,  itd. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.