Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ewolucja jest prosta

Gearsy->Girlsy

Zadne marki nie laca tak w dół jak girlsy i halo. Co się jednak dziwić jak ojcowie obu serii dawno porzucili swoje dzieci.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Nie jestem fanbojem jednej czy drugiej marki i nie mam problemu przyznac ze uncharted > pmki od durra > gearsy

Opublikowano

Kazda kolejna czesc uncharted jest lepsza i zagraza potencjalnym faworytom goty a kazda kolejna czesc gearsow zagraza co najwyzej polskiej scenie kabaretowej.

To jest ta subtelna roznica.

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Z tym, że Gearsy mają jeszcze jakieś miejsce na ewolucję w obrębie IP, a z Uncharted co wykrzesasz? Seria do zaorania przy trzeciej części.

Bez przesady. U4, a U3 to przepaść pod każdym względem. Dla mnie najlepsza część obok 2.

Opublikowano

Schabek, płakałeś podczas tej chwytającej za serducho końcówki U4?

Opublikowano

Piekne zwienczenie historii Drejka ale lost legacy pokazalo ze ta seria moze nadal rozkurwiac gaming nawet bez starej ekipy. 

F

E

N

O

M

E

N

Opublikowano

Uncharted to piękna seria która rozwala wszystko na xboxie. Inna sprawa ze nawet colation pozazdrościło przepychu z uncharted i nawet jakieś takie poziomy wprowadziło - jak akcja z samolotem w G4. Szkoda tylko że te studia od MS niewiele potrafią i nawet taką serie jak gearsy zyebało. Zobaczymy jak 5.

3 minuty temu, messer88 napisał:

im dasz kupę only on playstation to zjedzą ze smakiem :)

Od kupy to są wasi zieloni koledzy:)

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Kurcze, chciałbym nie znać się tak bardzo na grach żeby zachwycać się tymi blockbusterami jak schabek.

No nie znasz sie na grach, szczegolnie nie masz pojecia o grach na ps5 ale nie martw sie bo stoi za toba stado zielonych teoretykow ktorzy maja rownie duzo do powiedzenia :reggie:

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

jak akcja z samolotem w G4

Przecież takie akcje w Gearsach były na rok przed Uncharted. :) Nie dość, że Soniarze skopiowali nieudolnie i zrobili słabego akcyjniaka to jeszcze strzelanie w nim było jak na kapiszony. Niestety, takie dobra nie dla niebieskich karaluchów, tylko na królu X360, a że Ty uważasz że Uncharted zjada resztę na Xboxie to wystarczyło że spełniłeś dwa warunki.

• jesteś januszem 
  • 9 minut temu, messer88 napisał:

only on playstation

• :)
Opublikowano

W czasach x360 gearsy robiły szum. W czasach xone tydzień po premierze juz każdy zapomnial, ze 4 cz 5 wyszly. Przecież oni od lat nie ruszyli żadnych animacji tam xd

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Przecież takie akcje w Gearsach były na rok przed Uncharted. :)

Chyba jednak nie. 

Opublikowano

Chyba jednak tak - pościg za RAAM-em na końcu gry, walące się ruiny teatru z dynamicznie zmienającą się scenerią, nocny przejazd autem unikając chmary nietoperzy czy co tam było. Liściu, z całą ambiwalentą sympatią do Ciebie - już ustaliliśmy że nic na tym X360 praktycznie nie liznąłeś, skala Gearsów w momencie premiery była nieporównywalna do niczego innego, a pierwsze Uncharted wydane rok później przy Gearsach prezentowało się dość nijak.

Dopiero przy Uncharted 2 ND udało się rozmachem dorównać do serii Epic.

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Chyba jednak tak - pościg za RAAM-em na końcu gry, walące się ruiny teatru z dynamicznie zmienającą się scenerią, nocny przejazd autem unikając chmary nietoperzy czy co tam było. Liściu, z całą ambiwalentą sympatią do Ciebie - już ustaliliśmy że nic na tym X360 praktycznie nie liznąłeś, skala Gearsów w momencie premiery była nieporównywalna do niczego innego, a pierwsze Uncharted wydane rok później przy Gearsach prezentowało się dość nijak.

Dopiero przy Uncharted 2 ND udało się rozmachem dorównać do serii Epic.

W gearsy 1 grałem na premiere To samo 2 i 3. Olałem tylko tego Jugment. 

Jeżeli to co napisałeś wg ciebie było tym co pozniej zaoferowalo uncharted to naprawde masz niskie wymagania bo to byl jakis sciek vs mega filmowe doznania z uncharted.

Opublikowano
19 godzin temu, YETI napisał:

X360, czasy kiedy microsoft wydawał jeszcze konsole do gier, bo teraz to tylko dekodery. 

I tak przez ostatnie 8 lat :dynia:

Jaka bomba prawdy hahaha

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

Jeżeli to co napisałeś wg ciebie było tym co pozniej zaoferowalo uncharted to naprawde masz niskie wymagania bo to byl jakis sciek vs mega filmowe doznania z uncharted.

Jeśli dla Ciebie Gearsy 2 to był ściek to myślę, że napis "only on PlayStation" jest dla Ciebie jedynym wyznacznikiem jakości gry.

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jeśli dla Ciebie Gearsy 2 to był ściek to myślę, że napis "only on PlayStation" jest dla Ciebie jedynym wyznacznikiem jakości gry.

Mam na myśli te filmowe skrypty w odniesieniu do serii Godcharted 

Całościowo gears 1,2 i 3 to gry wspaniałe. 

Opublikowano

Gearsy w czasach x360 były mocna produkcja na korzysc x360 i na pewno czołówka tamtej generacji. To co mnie irytowało to multiplayer w gearsach ktore obrosło w jakieś mity o byciu wciągającym. Ja juz jak wychodziła 5 bylem po rozstaniu z xboxem i tylko juz z ciekawości bede się przyglądał 6. Może jednak zmotywują się na nowa generacje i wprowadza jakas świeżość.

Opublikowano

Gearsy 2 były najlepsze później cuda na kiju o tym ścieku Judgement nie mówmy nawet.

Opublikowano

Pewnie ta świeżość to więcej filmowych skryptów?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.