Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

TLOU 2 ma swoje momenty, ale jako całość nie był to jakiś sztos wizualny

choćby "ściany" na terenach zewnątrz, strasznie kuły w oczy

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ostatnie posty dowodzą, że dla klapa dobra graficzka = dobra gra. Opakuj im gówno w ładny papierek, a klepaniu morświna pod kołderką nie będzie końca.

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

dla klapa dobra graficzka = dobra gra

Napisal nikt, nigdy. Jest wiele gier ladnych a chujowych. W ND wszystko idzie w parze. Grafika, gameplay, fabula. Wszystko absolutny top i nie jestem zadnym fanbojem ND tylko fanbojem dobrych gierek

Swoja droga niezla chujnia te tlou ze boty kolejny dzien z rzedu sraczka i temat zawsze schodzi na bogow gamingu xddddd oj chlopaczki chlopaczki moze knurzysko cos wam kupi kiedys w podobnej jakosci

Opublikowano

Już to ustaliliśmy, TLOU było gra kapitalna ale TLOU 2 to gowno obesrane fabularnie.

Opublikowano

Wogóle beczunia z tego jak boty decydują które gry są dobre a które złe. Które są dla pro a które nie.

Większośc botów gra w starą forze lub strzela power rangersami w halo, ale ONI WIEDZA CO DOBRE A CO NIE HE HE HE.

Bzduras teraz gra w DP i musiał yebnąc posta o graficzce bo on koneser od siedmiu boleści docenia dzieło japońców w "BEZ WZGLĘDU JAKIEJ OPRAWIE"

Dechy chłopcy, dechy.

Opublikowano

TLOU 2 to akurat dla mnie był sztos, coś więcej niż kolejna gra.

a w jedynce nadal jestem w połowie xD

Opublikowano

Fabularnie to gówno i szrot, ale gameplay i te wszystkie smaczki to cymesik, grafika to też jest z wysokich lotów. No ale i tak jebać od zawsze na zawsze tlou2, co dikmen zrobił z grą. 

Opublikowano
10 minut temu, LiŚciu napisał:

Bzduras teraz gra w DP i musiał yebnąc posta o graficzce bo on koneser od siedmiu boleści docenia dzieło japońców w "BEZ WZGLĘDU JAKIEJ OPRAWIE"

Przecież Ty byś odpadł przy tej grze na pierwszym dialogu, bo tam oprócz gały w przód trzeba też naciskać guzik i trochę myśleć. Próbuj dalej.

Opublikowano
18 minut temu, LiŚciu napisał:

Wogóle beczunia z tego jak boty decydują które gry są dobre a które złe. Które są dla pro a które nie.

Większośc botów gra w starą forze lub strzela power rangersami w halo, ale ONI WIEDZA CO DOBRE A CO NIE HE HE HE.

Dechy chłopcy, dechy.

Przeciętny bot ograł więcej gier na PlayStation niż Ty xD

Wiec twoje zdanie nikogo

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

Przecież Ty byś odpadł przy tej grze na pierwszym dialogu, bo tam oprócz gały w przód trzeba też naciskać guzik i trochę myśleć. Próbuj dalej.

Pamiętam że daleko zaszedłem w jedynce. Ale troche mnie znudziło to trzymanie "funkcji życiowych" i walka ze sterowaniem. Polubiłem Yorka w chuj więc PRÓBUJ DALEJ.

W planach director`s cut ale to na bezrybiu a na razie sonka dostarcza mase zabawy. Xbox zreszta też. 

Opublikowano
3 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Wiec twoje zdanie nikogo

Exophase Exacta z ostatnich 2 dni:dynia: plus DIRT 5 i Medium:dynia:

ZtjM:daddy:

03f830939214b1b1gen.jpg

Opublikowano

Plotki to se zatrzymaj w pizdzie tak jak swoj gamertag pajacu

Opublikowano

No to w końcu będzie można przejść Bloodborn'a w przyzwoitym klatkarzu - dobry news:)

Opublikowano

Super zajebiscie, zwal sobie pod te tweety palcem robiony frajerze a potem wroc w pysku z oficjalkami i gamertagiem

Opublikowano

I bardzo coorwa dobrze , niech zwierzęta z przed monitorkow tez zaznają pieprzu gamingu pare lat po premierze jak Pan SONY przykazał .

Opublikowano

Starocie dla blacharzy, nowosci dla elity. Wszystko jest robione po to zeby blacharze pobiegli do sklepow do ps5. Genialny ruch sony.

Opublikowano

Niedługo Asax sprawdzi na swoim RIGU i napisze kolejne bomby prawdy o przehajpowanych eksach sony

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

Starocie dla blacharzy, nowosci dla elity. Wszystko jest robione po to zeby blacharze pobiegli do sklepow do ps5. Genialny ruch sony.

po Xboxa też pobiegli jak odpalili Forze w 10-30 klatkach

Opublikowano

Aha, podobno studia sony robią zmiany w silnikach, żeby nowe gry od razu były tworzone z myślą o przyszłych portach na pc :lapka:

Opublikowano

No moze kurwa lepiej nie bo ostatnim razem jak Asax ze Spencerem odpalili bomby to jedyne co przyniosly to uszkodzenia w twoim mozgu

Opublikowano

Klaperstwo wsciekłe, fchuj agresywne, już gryzie pręty klatki z piana na pyskach, niesamowity widok :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.