Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 992,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

God of war? Wszystkie czesci ograne, te z psp rowniez ale to zaden wyczyn bo to zajebista gierka i mnostwo osob tutaj ogralo. Kolejna mocna strona tej serii jest ekskluzywnosc, stanowcze NIE dla zielonego robactwa zawsze i wszedzie. Wracac do gearsow. Elo

Opublikowano
10 godzin temu, Lokomotywa napisał:

Stare God of War > nowe God of War

Post wiadomo kogo, w wiadomym temacie - pamiętamy.

Boję się odpalać tego sztosa w CZTERY KA na mocarzu, bo znów przepadne. 

@Donatello1991 właśnie kawka wchodzi po nocce z ps5 :kojima:

Opublikowano

Messer, wezyr, kupicie ps5 to zrozumiecie o czym mowa. Ta konsola przywraca wiare w gaming. W erze ps4 juz bylem w chuj zmeczony, depresja gracza, ogrywanie w sumie tylko wiekszych tytulow. Ps5 musialo wjechac na premiere ale nie wiedzialem czy znowu poczuje magie i pieprz. Teraz juz wiem. Od pierwszego kontaktu z bestia czuje sie jak nowonarodzony gracz. Teraz juz jest spokojniej ale pierwszy miesiac, dwa od zakupu to po prostu nie dalo sie wylaczyc bydlaka. Cudowne chwile.

Potem jeszcze wjechala konsola do ogrywania forzy horizon we wstecznej ale krol i tak jest tylko jeden. Gdybym zaczal od xsx to nawrot depresji gracza murowany. Playstation - dobrze ze jestes :s159:

Opublikowano

Masz depresje bez gier to co ci za roznica.

Uchyl troche zaslony w piwnicy to bedzie lepiej deepthroat :)

Opublikowano

Nie wiem czy mogę tak pisać w tym temacie ale ja chętnie kupię ten cud techniki tylko niech na niego coś powychodzi myślę że spokojnie będzie już wtedy slimka/pro. Bo wyjebać 3k żeby grać w 11 letnią grę w nowej graficzce to nie dla mnie. 

Opublikowano
5 minut temu, creatinfreak napisał:

Kurwa ile wy macie lat. Żadne zarywanie nocek. Człowiek gra, popija monstera a i tak w okolicach 12 chce się spać. Rano wyspany i można działać dalej. 

Ile ty masz lat? 67? Xd Po monsterze to ja bym grał z 3 doby. Gierki (te dobre) dodatkowo pobudzają mózg i człowiek jest nakręcony na maxa. Artretyzm i słabe gierki :frog:

Opublikowano

Kupuj nie pierdol, raz sonka zawsze sonka, juz jest troche gier next genowych i kolejne na dniach a na kurwiarzu czekamy na samoloty :xboss:

Opublikowano
3 minuty temu, messer88 napisał:

Nie wiem czy mogę tak pisać w tym temacie ale ja chętnie kupię ten cud techniki tylko niech na niego coś powychodzi myślę że spokojnie będzie już wtedy slimka/pro. Bo wyjebać 3k żeby grać w 11 letnią grę w nowej graficzce to nie dla mnie. 

Każdy P R A W D Z I W Y gracz kupi w końcu PS5. Tylko nie będę kupował technicznego bubla jakim jest obecnie. Dawać Slimkę.

Opublikowano

JA PIERDOLE XDDDD nie no nie moge po prostu jak spencer wyruchal robali i kladzie im retrogierki z pcta za 7 bomb rocznie. Start i pierwsze miesiace zycia tej rozjechanej xsmieciary to jest kurwa jakis obled. Mi jest autentycznie szkoda ludzi ktorzy czekali i rzucili sie na na klocka. Tyle ode mnie ide napierdalac na ps5 w dobre, nowe gierki szkoda niedzieli na zadymiarke co sie wala w auchan na polce obok odkurzaczy i zmywarek

Opublikowano
2 minuty temu, schabek napisał:

Tyle ode mnie ide napierdalac na ps5 w dobre, nowe gierki

w co będziesz dziś grał? :)

Opublikowano
14 minut temu, schabek napisał:

Kupuj nie pierdol, raz sonka zawsze sonka, juz jest troche gier next genowych i kolejne na dniach a na kurwiarzu czekamy na samoloty :xboss:

Jak mi dasz ofertę samej sonki za 2300, ewentualnie jakiś bundle z DS, Pajonkiem i GoT/Suckboyem za 2600-2700 to rzucam pienionszki na stół. 

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

No liściu 3 lata po premierze skończył xD 

To nie xboxyebany ze trzeba szrota ogrywać na wyścigi bo zaraz wyjazd ze smyczpassa.

To Sony PlayStation 5 - tu robisz co chcesz, kiedy chcesz i jak chcesz. Ale zawsze w najlepszej jakości. 

Opublikowano
7 minut temu, messer88 napisał:

w co będziesz dziś grał? :)

Ajjj wjechalo gt7 dzisiaj byczq jest super, dualsense robi robote

E2E22F2C-4C5C-4D4E-8225-97F21C98F8BA.thumb.jpeg.4b8f506d1220d5fa1a531a9815197c9d.jpeg

2 minuty temu, suteq napisał:

Jak mi dasz ofertę samej sonki za 2300, ewentualnie jakiś bundle z DS, Pajonkiem i GoT/Suckboyem za 2600-2700 to rzucam pienionszki na stół. 

Ciesze sie ze juz zaczynasz szukac ofert bestii ale nie ma opcji. Sprzedac ps5? To rownie dobrze moglbym zmienic hobby

Opublikowano

Nie chce żebyś mi sprzedał swojej tylko żebyś mi dał dobrą ofertę na kupno skoro tak zachęcasz do kupowania sonki. A z tym to niestety jest lipa panie kolego. :smutas: 

Opublikowano

No ta dostepnosc to jebana zenada. Ale na upartego mysle ze juz bys wyrwal golasa za 2300 bo te ostatnie bundle troche uwalily januszerke i sporo konsol sie pokazalo :lapka:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
22 minuty temu, schabek napisał:

Ajjj wjechalo gt7 dzisiaj byczq jest super, dualsense robi robote

E2E22F2C-4C5C-4D4E-8225-97F21C98F8BA.thumb.jpeg.4b8f506d1220d5fa1a531a9815197c9d.jpeg

O kurwa, na PlayStation jest tak zle ze klapy odpalają Forze Horizon 3 i przykładają sobie pada od PlayStation żeby poczuć ze maja fajne gry na tym gownie obesranym xD

Opublikowano

Ale jest cwany skurkobany, bo jakby podłożył FH4, to od razu by było widać że jakiś wał i grafa jest za dobra jak na PS5 

Za blachę należy się plusik :)

Edytowane przez Michał102

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.