Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
co sonka to sonka, dziesiąty god of war czy gran turismo, piętnasta część ratcheta  czy kolejna ubigame w postaci spidera czy horizona
Po drodze był horizon i oNiszuma, spider, a u zielonych co? Kup red bull i zniżka na GeJm passy, takie szanownie graczy
  • Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Pytacie często, jaki jest obecny stan Botów i zielonej Śmieciarki? Odpowiadam. Albo i nie, niech rzeczywistość sama odpowie:

pbAYlJo.jpg

Nawet awatar nie jest przypadkowy. 

Edytowane przez Rozi

Opublikowano
4 minuty temu, czeskimaster napisał:
49 minut temu, MYSZa7 napisał:
co sonka to sonka, dziesiąty god of war czy gran turismo, piętnasta część ratcheta  czy kolejna ubigame w postaci spidera czy horizona

Po drodze był horizon i oNiszuma, spider, a u zielonych co? Kup red bull i zniżka na GeJm passy, takie szanownie graczy

Nie potrzebuje kupować energoli, żeby mieć GP w przeciwieństwie do niektórych klapów na tym forum, którzy tak zrobili :) Jednak rozumiem, że 3 i pół bomby za grę to jest szanowanie graczy. Kochane Sony :wub:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Ahahahahahahaha maciucha juz drugi dzien roztrzesionymi berlinkami wlepia w zakupach minusy jak tylko zobaczy kawalek niebieskiego, ale w druga strone dotyka sie nawet na widok valhalli :rotfl::rotfl::rotfl:

Generacja nawet sie nie zaczela a gorszy sort juz szoruje ryjem po dnie :banderas: co za czas zeby byc graczem

Opublikowano

Ps5 uchyliła zaledwie rąbek mocy, gra pokazała kunszt i jak to jest mieć DUSZĘ. Tak się kur.wa zaczyna generację :obama: Ale będę w to cudo napierdalał. 

Opublikowano

W marcu.

Opublikowano
3 minuty temu, Mejm napisał:

W marcu.

Serio mam napisać kiedy ty w to zagrasz? 

Opublikowano

Nie potrzebujemy sporów w Błękitnym Obozie, Darku. 

Opublikowano

Śmiać sie z botów, że grają we wsteczną i jednoczesnie wojować ponad 10 letnią gierka za 3,5 bomby:pawel:

Opublikowano
19 minut temu, Shen napisał:

Śmiać sie z botów, że grają we wsteczną i jednoczesnie wojować ponad 10 letnią gierka za 3,5 bomby:pawel:

Argument słaby, bo to Remake pełną gębą ;) a ja np nie grałem w Demony choć dalsze soulsy mam zaliczone

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

Czy mówisz o jebanych w dupe soulsach które nie dość że są remasterem to jeszcze widać że to gra z ps4 przeniesiona szybciutko na plejkurwe 5 żeby był chociaż jeden "ex"? M A S A K R A  :)

Opublikowano

To niezły fan plejstejszon. xD

Opublikowano
12 minut temu, suteq napisał:

To niezły fan plejstejszon. xD

Zadna nowosc u klapow, exami sie wojuje w cw a nie w nie gra. Niesmialo wspomne swietej pamieci uzytkownikow Yeti i Mendrek

Opublikowano

Ehh tak wyższa kultura zielonych

20cali kija w dupie

bo obarażajo ekboksa

Opublikowano

A co tam było w ogóle? 

Opublikowano

Cuckchon mial bol dupki o film klawiatura

Opublikowano

Myślałem, że macie screena jakiegoś. :/ 

Opublikowano
29 minut temu, Wesker napisał:

Argument słaby, bo to Remake pełną gębą ;) a ja np nie grałem w Demony choć dalsze soulsy mam zaliczone

no ładnie sobie nagiąłeś fakty, gameplay jest ten sam praktycznie, ale to nic nowego, że fan playstation gra w grafikę tylko. no i skąd wiesz, co gracz z xboksem ma ograne we wstecznej

Opublikowano
56 minut temu, Shen napisał:

No to fajny ten X-Śmieciarz, jak gierka z PS3 rozpier.dala go na kawałki xdddddd

Opublikowano
27 minut temu, Figuś napisał:

20cali kija w dupie

bo obarażajo ekboksa

To tak jak na forum xD

Opublikowano

398380753.jpg

od razu widać z kim mamy do czynienia

Opublikowano

Byłem dzisiaj w ME a tam ta corwaa zielona rozcorwiona na podłodze jak obornik po polu , splunąłem na to scierwo , a karton jakby do mnie przemówił : lubię to ...

hatfu zielony wymazie

Opublikowano
7 godzin temu, Soul napisał:

Tymczasem na #PS5 

to specjalny ficzer śmiecia 4.5 bez gier, fora gierkowe pękają od tych problemów z artefaktami, podobno kwestia zrypania procków, nice!  :)  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.