Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

20caliGlebokiegoGardla wczoraj warta w dziale xboxa bo ktos gownopassa obrazal, dzisiaj w cw :banderas: jak ci spencer nie da rocznego xgpu to chuj z niego nie skoczek

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

Gość cały czas sobie coś dopisuje, to się nazywa urojenia, a to już poważna choroba :)

Taaa Boty w tym temacie, jak nie mają ŻADNYCH argumentów ( a ciężko je mieć broniąc chujowego dekodera) to albo wyzywają człowieka od chorych psychicznie albo od Donatellów. Zajebista strategia ;)

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Bla bla bla, za darmo, po kosztach, za 4 zł. Wiecznie ta sama śpiewka. To, że coś jest nawet za DARMO nie znaczy, że jest LEPSZE. M$ mi dał :rofl::rofl: Kurwa Ci ludzie NAPRAWDĘ W TO WIERZĄ, ŻE COŚ DOSTAJĄ ZA DARMO:facepalm:

Naucz się czytać ze zrozumieniem, nikt nie piszę, że lepsze a prawie takie samo plus ja dostałem to za pół darmo i takie są fakty deal with that. 

Bo mnie ten jebaniutki gamepass kosztuje na rok tyle ile Ciebie DLC do pajką Demons Souls i Kena, czaisz klapie? 

Opublikowano

Nikt nikogo nie wyzywa, kolejny dzień w którym liściu sam siebie zaorał, to wszystko.

Opublikowano
30 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

ja yebię, dobrze że na Xboxie nie można kupować gier i nei ma się wyboru

Można. Tylko MS zależy byś tego nie robił. Bo lepsza smycz niż wolność.

I nie ukrywam - sam nie kupuję gier z PS Plus. I sprzedaje fizyki jak pojawiają się w Plusie.

Nie wiem do końca czy dobrze robię. Chociaż mniej ufałbym pod tym względem MS-owi ;)

Opublikowano
44 minuty temu, Daddy napisał:

a jakie są argumenty za kupnem śmieciary 4.5 bez gier?

- w paździerze sony można grać do 2024 na ps4 czy tam pc

- gówno gierki po 360zł  xDDDDD

- wolniejsze niż XBOX

- znacznie słabsze niż XBOX

- głośniejsze niż XBOX

- biedna wsteczna kompatybilność 

- brzydkie i rozlane jak rozi 

- casualowa/gimbusowa społeczność

No przykre być takim niebieskim frajerem, ps4.5 jako główna konsola? Do czego ku.wa do destrucion all astars i wyjących cewek?  xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@Soul NIKT nie pisze? :):):):)

Opublikowano
6 minut temu, messer88 napisał:

dobra liściu wiemy że następna gra którą ograsz na premierę to będzie jakiś samograj od nd z graficzką bo cała reszta przerasta niebieskiego pazia 

I znowu messerszmit chuja wiesz. Ale żyj sobie w przekonaniu ze niebiescy grają tylko w cinematiki. Tak jest łatwiej isc przez życie :lapka:

Opublikowano
1 minutę temu, Soul napisał:

Naucz się czytać ze zrozumieniem, nikt nie piszę, że lepsze a prawie takie samo plus ja dostałem to za pół darmo i takie są fakty deal with that. 

Bo mnie ten jebaniutki gamepass kosztuje na rok tyle ile Ciebie DLC do pajką Demons Souls i Kena, czaisz klapie? 

Nie nie czaje, ponieważ argument finansowy nie jest dla mnie żadnym argumentem. Liczy się dla mnie jakośc i gry. Żulerkę to mam na GOGu, jak sobie chcę pograć w MGSa2 a konsole NOWEJ generacji, mam od NOWYCH gier. Płacenie abonamentu za dostęp do 200 staroci mnie nie przekonuje, tyle w temacie.

Opublikowano
5 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Co Ty gadasz, jego następna gra to będzie Returnal, przecież on tu w pierwszej lini ze schabkiem walczą ta gra, nie mogę doczekać się premiery i jego opinii.

Ani razu nie napisałem o returnal w tym dziale. Przestań kurwa kłamać. Znowu.

Opublikowano
5 minut temu, izon napisał:

Taaa Boty w tym temacie, jak nie mają ŻADNYCH argumentów ( a ciężko je mieć broniąc chujowego dekodera) to albo wyzywają człowieka od chorych psychicznie albo od Donatellów. Zajebista strategia ;)

Dziwisz się, że ktoś Ci ciśnienie kiedy uprawiasz tak obrzydliwą hipokryzję? 

5 minut temu, Mendrek napisał:

Tylko MS zależy byś tego nie robił. Bo lepsza smycz niż wolność.

To niech przestaną wrzucać tyle dobra do XGP.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Dziwisz się, że ktoś Ci ciśnienie kiedy uprawiasz tak obrzydliwą hipokryzję? 

Nie wierzę, co ja czytam :)  Gdzie niby masz Panie tą hipokryzję?

Opublikowano
8 minut temu, izon napisał:

Nie nie czaje, ponieważ argument finansowy nie jest dla mnie żadnym argumentem. Liczy się dla mnie jakośc i gry. Żulerkę to mam na GOGu, jak sobie chcę pograć w MGSa2 a konsole NOWEJ generacji, mam od NOWYCH gier. Płacenie abonamentu za dostęp do 200 staroci mnie nie przekonuje, tyle w temacie.

Widzisz ja zakup GPU tratuje jako zakup trzech gier na PS5, który zwraca mi się czasami nawet w 2 miesiące a jakości  i nowych gier mi tam nie brakuje, więc skończ pisać te bzdury 200 starci...

Każda nowa gra od MS jest day one, a część gier, które wpadają do Gamepassa wyszyły 2-3 miesiące temu :)

Edytowane przez Soul

Opublikowano
10 minut temu, schabek napisał:

20caliGlebokiegoGardla wczoraj warta w dziale xboxa bo ktos gownopassa obrazal, dzisiaj w cw :banderas: jak ci spencer nie da rocznego xgpu to chuj z niego nie skoczek

Trzeba bronić dobry produkt przed takimi dzbanami. Gościu na profilu psn ma, na oko, 95% gier w przedziale 0-5%. Skończył jedynie soulsy, gry telltale i jakies pojedyncze tytuły. Jeżeli on nie jest w stanie kupić sobie gry pod swój gust, to jakim cudem grupka amerykanów wybierze odpowiednie tytuły dla niego? Taki sam gracz jak ty i lisciu. Znajdzcie sobie inne hobby, bo z tego nie czerpiecie przyjemnosci.

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

Nie wierzę, co ja czytam :)  Gdzie niby masz Panie tą hipokryzję?

Zarzucasz, że ktoś Cię obraża, a ciśniesz tekstami jak z rynsztoka. Nabijasz się z Xboxa, że ludzie grają na nim we wsteczną, a sam robisz to samo. Nie mówiąc już o obalaniu wymyślonych przez siebie argumentów. No generalnie chuyowy foruming tutaj uprawiasz. :) 

Opublikowano

schabek, zwracający uwagę inchowi, a sam chodzi z ciotą po forum i odpierdala wszędzie CW w tag teamie ze swoim legionistą.

Opublikowano
19 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Co Ty gadasz, jego następna gra to będzie Returnal

xD chyba filmik na jutubie 

15 minut temu, LiŚciu napisał:

Ale żyj sobie w przekonaniu ze niebiescy grają tylko w cinematiki

w Twoim przypadku grają to w ogóle dużo powiedziane 

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Zarzucasz, że ktoś Cię obraża, a ciśniesz tekstami jak z rynsztoka. Nabijasz się z Xboxa, że ludzie grają na nim we wsteczną, a sam robisz to samo. Nie mówiąc już o obalaniu wymyślonych przez siebie argumentów. No generalnie chuyowy foruming tutaj uprawiasz. :) 

To chyba chuyowa czytasz te wypowiedzi :)  Poziom moich tekstów przy daddych i innych ananasach to jest poważna literatura. Akurat boty w tym temacie, jak tylko zabraknie im amunicji jadą równo - proponuje poczytać wypowiedzi kolegów, a nie tylko klapów i ściągnąć chociaż na chwilę zielone okulary;)  Nie nabijam się z korzystania z wstecznej, bo to jest normalne, nabijam się, jak ktoś jako główny argument w dyskusji Series X vs PS5 wytacza działa w postaci właśnie starych gierek. Dla mnie możliwość zagarnia sobie w grę z PS4 i to też idąc tokiem rozumowania niektórych "za darmo" mając plusa to miły dodatek, ale na pewno nie główny argument za zakupem danego sprzętu.

Edytowane przez izon

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Jesteś tylko ciutkę wyżej, nie schebiaj sobie. :) 

Faktycznie, nie ma z czego być dumnym przy tak marnej "opozycji" :)

Opublikowano
4 minuty temu, messer88 napisał:

xD chyba filmik na jutubie 

w Twoim przypadku grają to w ogóle dużo powiedziane 

Acha. No to w co ty tam grasz? W gierki we flashu? Bo jak nayebac ponad 5k postów w 7 lat grając na konsolach?:dunno:

Opublikowano

uhu zaczyna się xD

ja w rok najebałem 645 a piszę na prawdę mało, weekendy w ogóle...

Edytowane przez Soul

Opublikowano
13 minut temu, MYSZa7 napisał:

schabek, zwracający uwagę inchowi, a sam chodzi z ciotą po forum i odpierdala wszędzie CW w tag teamie ze swoim legionistą.

Ciekawe kurwa gdzie

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

No to w co ty tam grasz?

jak to w co? W gierki z passa, przecież nie mam wyboru zapomniałeś?

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

jak to w co? W gierki z passa, przecież nie mam wyboru zapomniałeś?

Ale niektóre są 3 lata po premierze. Nie można tak, zapomniałeś?

Spoiler

Hipokryto yebany

5 minut temu, Soul napisał:

uhu zaczyna się xD

ja w rok najebałem 645 a piszę na prawdę mało, weekendy w ogóle...

Spoko. Na ciebie są filmy, wiem ze grasz.

Edytowane przez LiŚciu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.