Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

20caliGlebokiegoGardla wczoraj warta w dziale xboxa bo ktos gownopassa obrazal, dzisiaj w cw :banderas: jak ci spencer nie da rocznego xgpu to chuj z niego nie skoczek

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

Gość cały czas sobie coś dopisuje, to się nazywa urojenia, a to już poważna choroba :)

Taaa Boty w tym temacie, jak nie mają ŻADNYCH argumentów ( a ciężko je mieć broniąc chujowego dekodera) to albo wyzywają człowieka od chorych psychicznie albo od Donatellów. Zajebista strategia ;)

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Bla bla bla, za darmo, po kosztach, za 4 zł. Wiecznie ta sama śpiewka. To, że coś jest nawet za DARMO nie znaczy, że jest LEPSZE. M$ mi dał :rofl::rofl: Kurwa Ci ludzie NAPRAWDĘ W TO WIERZĄ, ŻE COŚ DOSTAJĄ ZA DARMO:facepalm:

Naucz się czytać ze zrozumieniem, nikt nie piszę, że lepsze a prawie takie samo plus ja dostałem to za pół darmo i takie są fakty deal with that. 

Bo mnie ten jebaniutki gamepass kosztuje na rok tyle ile Ciebie DLC do pajką Demons Souls i Kena, czaisz klapie? 

Opublikowano

Nikt nikogo nie wyzywa, kolejny dzień w którym liściu sam siebie zaorał, to wszystko.

Opublikowano
30 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

ja yebię, dobrze że na Xboxie nie można kupować gier i nei ma się wyboru

Można. Tylko MS zależy byś tego nie robił. Bo lepsza smycz niż wolność.

I nie ukrywam - sam nie kupuję gier z PS Plus. I sprzedaje fizyki jak pojawiają się w Plusie.

Nie wiem do końca czy dobrze robię. Chociaż mniej ufałbym pod tym względem MS-owi ;)

Opublikowano
44 minuty temu, Daddy napisał:

a jakie są argumenty za kupnem śmieciary 4.5 bez gier?

- w paździerze sony można grać do 2024 na ps4 czy tam pc

- gówno gierki po 360zł  xDDDDD

- wolniejsze niż XBOX

- znacznie słabsze niż XBOX

- głośniejsze niż XBOX

- biedna wsteczna kompatybilność 

- brzydkie i rozlane jak rozi 

- casualowa/gimbusowa społeczność

No przykre być takim niebieskim frajerem, ps4.5 jako główna konsola? Do czego ku.wa do destrucion all astars i wyjących cewek?  xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@Soul NIKT nie pisze? :):):):)

Opublikowano
6 minut temu, messer88 napisał:

dobra liściu wiemy że następna gra którą ograsz na premierę to będzie jakiś samograj od nd z graficzką bo cała reszta przerasta niebieskiego pazia 

I znowu messerszmit chuja wiesz. Ale żyj sobie w przekonaniu ze niebiescy grają tylko w cinematiki. Tak jest łatwiej isc przez życie :lapka:

Opublikowano
1 minutę temu, Soul napisał:

Naucz się czytać ze zrozumieniem, nikt nie piszę, że lepsze a prawie takie samo plus ja dostałem to za pół darmo i takie są fakty deal with that. 

Bo mnie ten jebaniutki gamepass kosztuje na rok tyle ile Ciebie DLC do pajką Demons Souls i Kena, czaisz klapie? 

Nie nie czaje, ponieważ argument finansowy nie jest dla mnie żadnym argumentem. Liczy się dla mnie jakośc i gry. Żulerkę to mam na GOGu, jak sobie chcę pograć w MGSa2 a konsole NOWEJ generacji, mam od NOWYCH gier. Płacenie abonamentu za dostęp do 200 staroci mnie nie przekonuje, tyle w temacie.

Opublikowano
5 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Co Ty gadasz, jego następna gra to będzie Returnal, przecież on tu w pierwszej lini ze schabkiem walczą ta gra, nie mogę doczekać się premiery i jego opinii.

Ani razu nie napisałem o returnal w tym dziale. Przestań kurwa kłamać. Znowu.

Opublikowano
5 minut temu, izon napisał:

Taaa Boty w tym temacie, jak nie mają ŻADNYCH argumentów ( a ciężko je mieć broniąc chujowego dekodera) to albo wyzywają człowieka od chorych psychicznie albo od Donatellów. Zajebista strategia ;)

Dziwisz się, że ktoś Ci ciśnienie kiedy uprawiasz tak obrzydliwą hipokryzję? 

5 minut temu, Mendrek napisał:

Tylko MS zależy byś tego nie robił. Bo lepsza smycz niż wolność.

To niech przestaną wrzucać tyle dobra do XGP.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Dziwisz się, że ktoś Ci ciśnienie kiedy uprawiasz tak obrzydliwą hipokryzję? 

Nie wierzę, co ja czytam :)  Gdzie niby masz Panie tą hipokryzję?

Opublikowano
8 minut temu, izon napisał:

Nie nie czaje, ponieważ argument finansowy nie jest dla mnie żadnym argumentem. Liczy się dla mnie jakośc i gry. Żulerkę to mam na GOGu, jak sobie chcę pograć w MGSa2 a konsole NOWEJ generacji, mam od NOWYCH gier. Płacenie abonamentu za dostęp do 200 staroci mnie nie przekonuje, tyle w temacie.

Widzisz ja zakup GPU tratuje jako zakup trzech gier na PS5, który zwraca mi się czasami nawet w 2 miesiące a jakości  i nowych gier mi tam nie brakuje, więc skończ pisać te bzdury 200 starci...

Każda nowa gra od MS jest day one, a część gier, które wpadają do Gamepassa wyszyły 2-3 miesiące temu :)

Edytowane przez Soul

Opublikowano
10 minut temu, schabek napisał:

20caliGlebokiegoGardla wczoraj warta w dziale xboxa bo ktos gownopassa obrazal, dzisiaj w cw :banderas: jak ci spencer nie da rocznego xgpu to chuj z niego nie skoczek

Trzeba bronić dobry produkt przed takimi dzbanami. Gościu na profilu psn ma, na oko, 95% gier w przedziale 0-5%. Skończył jedynie soulsy, gry telltale i jakies pojedyncze tytuły. Jeżeli on nie jest w stanie kupić sobie gry pod swój gust, to jakim cudem grupka amerykanów wybierze odpowiednie tytuły dla niego? Taki sam gracz jak ty i lisciu. Znajdzcie sobie inne hobby, bo z tego nie czerpiecie przyjemnosci.

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

Nie wierzę, co ja czytam :)  Gdzie niby masz Panie tą hipokryzję?

Zarzucasz, że ktoś Cię obraża, a ciśniesz tekstami jak z rynsztoka. Nabijasz się z Xboxa, że ludzie grają na nim we wsteczną, a sam robisz to samo. Nie mówiąc już o obalaniu wymyślonych przez siebie argumentów. No generalnie chuyowy foruming tutaj uprawiasz. :) 

Opublikowano

schabek, zwracający uwagę inchowi, a sam chodzi z ciotą po forum i odpierdala wszędzie CW w tag teamie ze swoim legionistą.

Opublikowano
19 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Co Ty gadasz, jego następna gra to będzie Returnal

xD chyba filmik na jutubie 

15 minut temu, LiŚciu napisał:

Ale żyj sobie w przekonaniu ze niebiescy grają tylko w cinematiki

w Twoim przypadku grają to w ogóle dużo powiedziane 

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Zarzucasz, że ktoś Cię obraża, a ciśniesz tekstami jak z rynsztoka. Nabijasz się z Xboxa, że ludzie grają na nim we wsteczną, a sam robisz to samo. Nie mówiąc już o obalaniu wymyślonych przez siebie argumentów. No generalnie chuyowy foruming tutaj uprawiasz. :) 

To chyba chuyowa czytasz te wypowiedzi :)  Poziom moich tekstów przy daddych i innych ananasach to jest poważna literatura. Akurat boty w tym temacie, jak tylko zabraknie im amunicji jadą równo - proponuje poczytać wypowiedzi kolegów, a nie tylko klapów i ściągnąć chociaż na chwilę zielone okulary;)  Nie nabijam się z korzystania z wstecznej, bo to jest normalne, nabijam się, jak ktoś jako główny argument w dyskusji Series X vs PS5 wytacza działa w postaci właśnie starych gierek. Dla mnie możliwość zagarnia sobie w grę z PS4 i to też idąc tokiem rozumowania niektórych "za darmo" mając plusa to miły dodatek, ale na pewno nie główny argument za zakupem danego sprzętu.

Edytowane przez izon

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Jesteś tylko ciutkę wyżej, nie schebiaj sobie. :) 

Faktycznie, nie ma z czego być dumnym przy tak marnej "opozycji" :)

Opublikowano
4 minuty temu, messer88 napisał:

xD chyba filmik na jutubie 

w Twoim przypadku grają to w ogóle dużo powiedziane 

Acha. No to w co ty tam grasz? W gierki we flashu? Bo jak nayebac ponad 5k postów w 7 lat grając na konsolach?:dunno:

Opublikowano

uhu zaczyna się xD

ja w rok najebałem 645 a piszę na prawdę mało, weekendy w ogóle...

Edytowane przez Soul

Opublikowano
13 minut temu, MYSZa7 napisał:

schabek, zwracający uwagę inchowi, a sam chodzi z ciotą po forum i odpierdala wszędzie CW w tag teamie ze swoim legionistą.

Ciekawe kurwa gdzie

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

No to w co ty tam grasz?

jak to w co? W gierki z passa, przecież nie mam wyboru zapomniałeś?

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

jak to w co? W gierki z passa, przecież nie mam wyboru zapomniałeś?

Ale niektóre są 3 lata po premierze. Nie można tak, zapomniałeś?

Spoiler

Hipokryto yebany

5 minut temu, Soul napisał:

uhu zaczyna się xD

ja w rok najebałem 645 a piszę na prawdę mało, weekendy w ogóle...

Spoko. Na ciebie są filmy, wiem ze grasz.

Edytowane przez LiŚciu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.