Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Swoją drogą, już się zaczyna:

No ten Mortal Shell akurat do ogrania w gp będzie. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ale wiecie co to oznacza, że Mortal Shell będzie w gp ?

Opublikowano

Wiecie, ze ta gra wazy tylko 5gb? :obama: Pewnie krotki indor

Opublikowano
11 minut temu, dee napisał:

jakość klapów w tej odsłonie CW to już tragedia. 

Sezonowi zajawkowicze, teoretycy bez podstawowej wiedzy o gamingu.

Sama prawda. Nigdy nie widziałem tylu januszy i ludzi totalnie niezorientowanych w branży (chociażby whisker na każdorazowo ośmieszający się czego to na Xboxie niby nie można) co na Plejce. Wstrętne community.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

bo wygląda WYŚMIENICIE

imo takie trochę bieda soulsy no ale zawsze lepsza nowa gra niż 12letnie soulsy w nowej grafice 

Opublikowano

ej, czy jak fan plejstejszon wchodzi do parku, to też nie powinna być tam dla niego tabliczka, żeby nie srał na trawniku?

Opublikowano

Mortal Shell - marna podróba Demonsów? W sam raz dla zielonych robali bez gustu. 

Ale pawelek powalczyl bo "kilka efpeesów więcej" - żenua

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
Teraz, messer88 napisał:

imo takie trochę bieda soulsy no ale zawsze lepsza nowa gra niż 12letnie soulsy w nowej grafice 

No właśnie oglądałem ten materiał i dla mnie wygląda lepiej niż DSR. Nie w kwestii samej oprawy, która swoją drogą nie odstaje jakoś mocno, ale od klimatu. Leśne etapy mocno przypominały mi DkS3 które jak do tej pory jest moją ulubioną grą w serii.

Swoją drogą, Empire of Sin potwierdzone w XGP. Widziałem kilka recenzji, jest klimat i gra sama w sobie jest świetna. Cudowna różnorodność jest w tym XGP. Dzięki królspencera!

Opublikowano

Mortal to chociaz NOWA gra, a nie dwunastoletni drewniak z nowa grafa.

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Mortal to chociaz NOWA gra, a nie dwunastoletni drewniak z nowa grafa.

Tak może powiedzieć tylko ten co nie grał. Ilu tu już tych teoretycznych zielonych poprańców siedzie? 5? 10? 15?

Opublikowano
5 minut temu, cotek napisał:

Ale wiecie co to oznacza, że Mortal Shell będzie w gp ?

Odpowiem bo widzę, że nie wiecie. Mortal Shell jest średniakiem - kurtyna GamePassowa.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

1440p Vs 1800p

Tu nawet digital foundry nie trzeba by taką różnicę w rozdzielczości widać było gołym okiem.

Digital Foundry to amatorzy i bioro piniondze od Spencera, kto by ich tam synek słuchoł:nosacz3:

Opublikowano

Jak wszystko w gamepassie, sprawdzasz i dajesz sobie spokój xD

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

PS5 vs XSX

1440p Vs 1800p

Tu nawet digital foundry nie trzeba by taką różnicę w rozdzielczości widać było gołym okiem.

Zapomniałeś wspomnieć, że na XSX i S tekstury doczytują się z kilkusekundowym opóźnieniem, na ogół framerate jest mniej stabilny i że 1440p i spadki w fps w jednej lokacji na PS5 to bugi, które developer potwierdził że zostaną naprawione w patchu, który pojawi się niedługo. Nie ma za co :)

Opublikowano
8 minut temu, LiŚciu napisał:

Mortal Shell - marna podróba Demonsów?

to tak jak nowy God of War i Bloodbourne 19 fps experience

1 minutę temu, Emet napisał:

Zapomniałeś wspomnieć, że na XSX i S tekstury doczytują się z kilkusekundowym opóźnieniem, na ogół framerate jest mniej stabilny i że 1440p i spadki w fps w jednej lokacji na PS5 to bugi, które developer potwierdził że zostaną naprawione w patchu, który pojawi się niedługo. Nie ma za co :)

poprawią, tak jak poprawili Division 2 xD

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie moja wina, że masz tak spierdolony układ dopaminergiczny, że nie jesteś w stanie zatrzymać się przy jednej grze na dłużej.

Przecież napisałem, że to wina średnich gier dla GP xD

Opublikowano
11 minut temu, Emet napisał:

Niestety, gra potrzebuje łatki jak widać, a opóźnienie w doczytywaniu to widocznie zasługa lepszej jakości oprawy graficznej. Także kolejna gra na poczet XSX. :) 

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał:

Tak może powiedzieć tylko ten co nie grał. Ilu tu już tych teoretycznych zielonych poprańców siedzie? 5? 10? 15?

Mejm, ktory ma tylko ps3 z wami dyskutuje na temat tej gry :reggie: Ja wiem, ze ty nie grales w to w ~2009, ale nie osmieszaj sie dalej.

Opublikowano
27 minut temu, Mendrek napisał:

Ano. Praktycznie hitowych ex'ów brak, znacznie gorzej sprzedaje się od każdej konkurencji (przez co znacznie mniej ludzi w online siedzi), w Polsce może ma go 8 osób, a historia pokazuje że MS to nawet nie najpewniejszy wybór (bo większość konsol które wypuścił to niewypał). No i te obiecanki, a potem jak zwykle zawód. Zero rewolucji technologicznej. I nikt na tym nawet w bijatyki nie gra.

No słabo, bardzo słabo...

Nawet do telewizorów dodają bo nikt nie chce kupić świadomie 

Opublikowano
Teraz, cotek napisał:

Przecież napisałem, że to wina średnich gier dla GP xD

Jeśli to mają być średniaki jak Forza Horizon 4, Doom Eternal, Ori, Control, Nier Automata i Monster Hunter to ja poproszę więcej takich średniaków. :)  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.