Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Wiesz co, to czepianie się wesker wydał SWOJE pieniądze na SWOJĄ zachciankę żeby z nie korzystać w SWOIM celu to troche takie słabe.

To w ogóle nie jest clou tego tematu: nie chodzi o to, że kupił tego pilota tylko, że jest niewolnikiem marki.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

To w ogóle nie jest clou tego tematu: nie chodzi o to, że kupił tego pilota tylko, że jest niewolnikiem marki.

Tak, bo kupił pilota dedykowanego do sprzętu na którym gra. Kurwa, a miałem kupić headset dedykowany do xsx - teraz nie mogę bo będzie beka. :gayos:

Opublikowano

Klapy znowu podjarka bo multiplatforma na które plują chodzą lepiej na PS5? Bez zaskoczenia xD

Pierdoleni hipokryci.

Opublikowano

Biorąc pod uwagę że na ps5 klatkują nawet trailery re8 to 30fpsów na xboxiku jest chyba spoko opcją   :)

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Niezwiązane z tematem. Czy będę miał go od premiery czy za dwa lata nie zmieni faktu, że jesteś niewolnikiem marki playstation, nie znasz się na grach i branży, zapijasz się przed TV słuchając popka. Czy można być większym bezgustem?

Co??? Serio nie masz XSX? Myślałem że kupiłeś a Ty wojujesz i bronisz tej konsoli jej nie POSIADAJĄC? O chuj tu chodzi??

Opublikowano

@dee ja pierdole parkingowy włączył się do dyskusji i znowu zawitał  tu poziom rynsztoka. Zieloni ogarnijcie typa bo nic dziwnego, ze prawie nikt w Polsce nie kupuje Xboxa nie chcąc być kojarzonym z takimi nizinami społecznymi..

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Przepraszam, następnym razem kupię od cyfrowego polsatu

Opublikowano
12 minut temu, LiŚciu napisał:

Tak, bo kupił pilota dedykowanego do sprzętu na którym gra. Kurwa, a miałem kupić headset dedykowany do xsx - teraz nie mogę bo będzie beka. :gayos:

Kupujesz headset żeby poprawić jakoś dzwięku niż to co oferuje TV.

Whisker kupuje pilot w temacie tłumacząc, że to lepsza opcja niż SmartTV w jego telewizorze.

Rozumiesz? Ty kupiłeś, bo chcesz lepszych wrażeń, on kupił dla gorszych tylko dlatego, że było logo PlayStation na pilocie.

Jak dla mnie to nie jest nie jest to samo.

Opublikowano

Jezu no klapy są suczkami ryana i kupią wszystko co ich Pan rozkaże, tyle :)

Opublikowano

Dupsko to jest prawdziwy przedstawiciel minimalistów, nie kupuje nic, nie ma nawet next gena, ale ma najwięcej do powiedzenia. Gdyby żulił na gamepassie powiedziałbym - typowy zielony osioł, ale to jest jeszcze gorszy przypadek..

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

@dee ja pierdole parkingowy włączył się do dyskusji i znowu zawitał  tu poziom rynsztoka. Zieloni ogarnijcie typa bo nic dziwnego, ze prawie nikt w Polsce nie kupuje Xboxa nie chcąc być kojarzonym z takimi nizinami społecznymi..

Ale musisz mnie za każdym razem wołać, bęcwale? Do kogo masz pretensje że jesteś forumowym memem i synonimem ZEROWEJ WIEDZY O GRACH? O co ci w ogóle chodzi, typie? Szukasz tu kolegów, poklepanie po ramieniu, otarcia łez? Gdyby za brak rozumu i godności człowieka wsadzali w Polsce do więzienia to już byś  odsiadywał wyrok dożywocia w Strzelcach Opolskich w celi po Trynkiewiczu :shieeet: Ogarnij dupsko, człowieku.

Opublikowano

U izonika już powoli pęka psycha i nawet jego skrzydłowy liściu i alter spermatello nie dają rady, smutny widok no ale sam zgotował sobie ten los kupując plejbeke bez gier xD

Opublikowano
6 minut temu, dee napisał:

Ale musisz mnie za każdym razem wołać, bęcwale? Do kogo masz pretensje że jesteś forumowym memem i synonimem ZEROWEJ WIEDZY O GRACH? O co ci w ogóle chodzi, typie? Szukasz tu kolegów, poklepanie po ramieniu, otarcia łez? Gdyby za brak rozumu i godności człowieka wsadzali w Polsce do więzienia to już byś  odsiadywał wyrok dożywocia w Strzelcach Opolskich w celi po Trynkiewiczu :shieeet: Ogarnij dupsko, człowieku.

Xbox Polska chyba nie takiej reprezentacji się spodziewał: parkingowy, gość od tekstów "waliłbym Cię pałą", kompleksy po całodziennej chłoście w robocie odreagowuje na forum o gierkach, Paolo de Viva Piniata i jeszcze Dupsko bez konsoli. Razem tworzą chory zespól zielonych retromaniaków w opozycji do ludzi, którzy cenią sobie jakość i są gotowi za nią zapłacić, w przeciwieństwie do parkingowego. który jak nie znajdzie zdrapki na śmietniku to ma pograne. Szkoda gadać :facepalm:

A Ciebie parkinowy wywołuje bo jesteś moim ulubionym zjebem w tym temacie, generalnie nikt aż tak niskiego poziomu tu nie osiągnął, więc dostarczasz nam wybornej rozrywki..

Edytowane przez izon

Opublikowano

image.png.1a82e67b050d45b4b2753b9d11ef71e1.png

Jak coś to polecam, już mnie nie mdli odkąd zablokowałem.

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

U izonika już powoli pęka psycha i nawet jego skrzydłowy liściu i alter spermatello nie dają rady, smutny widok no ale sam zgotował sobie ten los kupując plejbeke bez gier xD

Izon już pękł tu niejednokrotnie, masakra co robi z ludźmi PlayStation. Niby wybrali najlepiej, gier w bród, a siedzą tu te przegrywy nieironicznie i muszą wszystkich utwierdzać w przekonaniu, że nie ich konsola jest najlepsza, ale że konkurencja jest gorsza. XDDD

Aż szkoda, że na taką fajną konsolę spadło takie spyerdolone community.

Opublikowano
1 minutę temu, cotek napisał:

image.png.1a82e67b050d45b4b2753b9d11ef71e1.png

Jak coś to polecam, już mnie nie mdli odkąd zablokowałem.

No gość ma coś z głową. Pewnie też nie ma xboxa w tej generacji jak pablito i kolego rów

Opublikowano

Oj byczq sony slave'y się z Tobą nie zgodzą, u nich perełek w bród i nie żałują zakupu routera!

Opublikowano

No to jest sedno przegrywów w tym temacie. 

A wdziałeś kiedyś pawelku żołnierza który powiedział że nie idzie na wojne bo jeszcze nie stworzono dla niego karabinu? Taki własnie obraz zielonych w tym temacie. 

Proponuje ogarnąć:

1. Konsole

2. Dałna

I dawajcie na pełnej k...

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Ta agresja, ta wściekłość, klapy na granicy kontroli, zaraz zaczną być NIEBEZPIECZNI :reggie: 

Z połączonej mocy teoretyków gamingu zaraz nam tu powstanie Kapitan Teoria, robi się gorąco :xboss:

Opublikowano

Liściu pyta na bieżąco dzieci co pisać bo chuja się zna na tych grach telewizyjnych xD M A S A K R A

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Liściu pyta na bieżąco dzieci 

No to odpowiedz:kaz:

Kurwa, rów. Niedziela i bezdzietny kawaler a siedzi cały czas na forum. Jak jesteś taki spec to czemu nie grasz tylko kocopoły sadzisz?

Taki z ciebie expert jak z koziej dupy trąba ekolego:)

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

A wdziałeś kiedyś pawelku żołnierza który powiedział że nie idzie na wojne bo jeszcze nie stworzono dla niego karabinu? Taki własnie obraz zielonych w tym temacie. 

Sytuacja na rynku jest taka, że nie trzeba żadnego next-gena aby cieszyć się grami które wyszły. Wystarczy konsola poprzedniej generacji (a w przypadku DS to już w ogóle PS3) i/lub średniej jakości PC i mamy dostęp do tych samych gier.

Opublikowano

No w końcu ktoś przyznał, że Xbox Series X jest bezużyteczny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.